Avixu Ham Chomp and Friends [Celesta]

Yavgaliel

Banned
Zbanowany
Liczba reakcji
9
Cze??!
Wrzuc? Wam kilka screen?w mojego RPka na Cele?cie, ?eby?cie mieli co ogl?da?. Zapraszam r?wnie? innych user?w do wklejania swoich screenshot?w z Celesty :D Aktualnie skilluj?, wi?c b?d? dam screena na 75 i 80 di?cie, p??niej - mission kurvix!

Rook done
8lvle.png

Czapa na 17lev
uo0036wd.jpg

20 levelik
20lvl.png

25 level
25lvl.jpg

Postman w 5h xd
archpostman.png

30 lev
uo0062m.jpg

Promo, lepiej p??no ni? wcale ^^
uo0066d.jpg

35 level
uo0081n.jpg

I czterdziestka, djinn, of i blegsy przede mn? :)
uo0090.jpg

No i aktualny stan postaci. Wiem, ?e mam beznadziejne skille, w?a?nie jad? do 80 (skilling spree).
skillingspree.png

Pozdro!:D

Odp: Avixu Ham Chomp and Friends [Celesta]

Fajnego masz chara, wida? ?e ogarniasz screeny i nie wrzucasz beznadziejnych zdj?? z awansem z 2 na 3 poziom. Ekwipunek te? w miar? dobry. Nic tylko
pogratulowa? i ?ycz? Ci szybkiego expienia i jak najmniej zgon?w. _/
Mam nadzieje, ?e tw?j temat b?dzie d?ugo si? trzyma? i b?dziesz go od?wie?a? coraz to nowymi zdj?ciami z awans?w, hunt?w, quest?w.
Pozdrawiam,
Geryl.

@up
Og?lnie rzadko kiedy padam, z tego co pami?tam pad?em tylko raz, podczas robienia In Service of yalahar questa z hako - Zaatakowa? mnie bog raider na 26 levelu, zlagowa?o mnie, a hako exete rzuci? dopiero jak by?em martwy.

Ofkorz, na razie skilluj? a do 75 brakuje mi po?ow? skilla wi?c jutro lub pojutrz? wrzuc? upragniony awans :)

A ?eby nie by?o smutno to przedstawi? Wam moj? gildi?.
Winged Smiles zosta?o za?o?ony przez Hako Bako, kt?y jest moim bardzo dobrym kumplem kt?rego znam ju? bardzo d?ugo.
winged.png

Wkurzaj?ce jest to, ?e ma?o kiedy jest kto? na gc. Ale tak poza tym jest bardzo milutko.

W?a?ciwie to chcia?em opisa? histori? tej gildii i moj?.
Wszystko zacze?o si? 2 lata temu, kiedy Hako powiedzia? mi, ?e pogra?by na RL. Ja wtedy gra?em swoim knightem na Neranie. Kiedy on mia? 30 level, ja zacz??em gr? na Cele?cie. Zrobili?my gildi? Bako Box, kt?ra rozros?a si? bardzo szybko. Moim charem by? Tako Dako - sorcerer, kt?rym cisn??em do 26 levela bardzo szybko, p??niej... puff, ch?? gry sorcem znik?a... og?lnie nie mia?em kasy, niefajnie si? gra?o. Wtedy dalej jecha?em na Neranie, r??nymi charami, p??nej zrobi?em Ham Chompa. Wtedy Hako mia? co? ko?o 60 Levela. A Bako Box upad?. Zrobili?my inn? gildi? - Winged Smiles. Wbi?em ten 41 level, potem gra?em na Elysii i Isarze. Dos?ownie ko?o tygodnia temu wr?ci?em na Celest? - nie mia?em EQ, wi?c stransferowa?em 200k z Isary na Celest?, za kt?re kupi?em EQ na screenie i BP Kamieni. Obecnie w WS jest tyle os?b co na SS. Hako ma 94 Level.
Chcia?em te? serdecznie pozdrowi? kilka os?b z WS:
Knighta christofa - zasrany Bot trapper, ma wi?cej frag?w ni? Vision z Furory do niego te? nale?y rekord trapa na rooku - 120 level. Sam ma kilka botchar?w xd.
Sir Ziomallek - fajnie si? z nim gada na skype xD
Cholek - go?? w moim wieku, og?lnie inteligentniejszy ni? pozostali i ma zab?jczy g?os (jak 7-mio latek)

Koniec referatu :D

PS. koment plx?

Ostatnia edycja:

Uporz?dkowa?em domek.
domekx.png

Fajny? ;3

Fajny ,domek ^^ w thais przed depo ?;p Ile da?e?? Gz awans?w. Mo?e zagram

Pozdrawiam
Katia

Hmm, w sumie to kupi? go m?j kolega, p??niej zrezygnowa? i da? go mi. Ne 'mo?e' tylko na pewno or hunted!!1. Mo?e Ci co? na start wygrzebie ;d

A tak w og?le to zapomnia?em doda? mojego adv. na 75 dist. Taran!
75dist.png

(obecnie mam r?wny 76 ^^)

Yavgaliel napisał:
Ne 'mo?e' tylko na pewno or hunted!!1.
Wiesz teraz nie mam kiedy Jak wej?? [Gz skilla] A pro po jakie itemy by? za?atwi??[profa =Knight]Masz mo?e jakie? itemy na roku ?
Pozdrawiam
Katia

Przez bana nie mog?em nic wrzuca?...
Moje konto zosta?o hackni?te dzie? po banie. W sumie szybko si? pozbiera?em i po prostu zacz??em odrabia? :)
Poszed?em na dragi yalahar, fajny exp, ale...
42level.jpg

...na dragach by?em albo na 0 albo by?o ma?e waste, a ja potrzebowa?em kasy wi?c poszed?em na barbariany ^^
barby001.jpg

Drugi wypad na barbriany, noi level wlaz? :D
43lev.png

barby002.jpg

Wszystko ?adnie Pi?knie ale gdyby? nie u?ywa? TA ,albo tam innego bota bodaj?e BBota
to by? haka nie dosta? narazie GoGo 50 potem p?jdzie z g?rki =)
Pozdrawiam ; p

Wszystko ?adnie pi?knie;) char dobry hatka fajna :>
pacc jest ; ]
pogratulowac i zyczyc wiecej adv gogo fast lvl;P

Wszystko ?adnie Pi?knie ale gdyby? nie u?ywa? TA ,albo tam innego bota bodaj?e BBota
to by? haka nie dosta? narazie GoGo 50 potem p?jdzie z g?rki =)
Pozdrawiam ; p

W ?yciu nie mia?em BBota, na TibiiAuto jad? od pocz?tku jej powstania i nigdy jeszcze mnie nie hackn?li. Po prostu jakie? g?wno ?ci?gn??em i tyle ;d

Wszystko ?adnie pi?knie;) char dobry hatka fajna :>
pacc jest ; ]
pogratulowac i zyczyc wiecej adv gogo fast lvl;P

Chatka ju? niefajna bo zosta?y tam tylko ice cuby ;d

?adnie jedziesz :D tak trzymaj
fajny domek Xd ale eq mog?oby by? lepsze
nie pozostaje nic tylko ?yczy? jak najwi?kszego lvl

pozdro

?adnie jedziesz :D tak trzymaj
fajny domek Xd ale eq mog?oby by? lepsze
nie pozostaje nic tylko ?yczy? jak najwi?kszego lvl
pozdro
jak umiesz czytac to czytaj z zrozumieniem.... W domku ma tylko same ice cuby.
@Topic
?adne screeny uzbieraj troch? kasy i kup lepsze itemy.
Gz levela, ile dziennie wbijasz levela?.

Back
Do góry