• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Mapy Awaria mapy 8.60

Status
Zamknięty.

bartektk5

User
Listopad 16, 2008
Liczba reakcji
0
Witam,
Mam ma?y problem z mapk?. Ot?? gdy chce j? otworzy? poprzez map edytor mapa ?aduje si? do 82% i si? zawiesza musz? program zamyka? poprzez CTRL ALT DELETE dodam ?e wcze?niej dzia?a?o wszystko bez problem?w a ostatni? modyfikacj? by?o poprawienie miejsca respawnu podczas logowania. Nie wiem co jest nie tak. Nie chcia? bym zaczyna? tworzenia mapki od nowa poniewaz za du?o czasu nad ni? sp?dzi?em. Mo?e kto? wie co sie dzieje POMOCY!

Odp: Awaria mapy 8.60

Musisz rozwa?y? opcj? z wag? mapy, poniewa? je?li Twoja mapa posiada np. powy?ej 120-150 MB, map edytor b?dzie si? zatrzymywa? podczas ?adowania, dlatego i? program jest tak zaprogramowany, ?e wi?kszej wagi mapy nie odczyta i nie otworzy.
Proponuje Ci odinstalowa? obecny RME (pewnie korzystasz z 2.1) i pobrania wersji RME 2.2, a znajdziesz j? tu: http://tibia.net.pl/threads/487894-7-x-9-x-Wielki-spis-map-edytorów-Remere-s
Wersja RME 2.2 jest bardziej rozbudowana i owy problem nie powinien ju? wyst?powa?.

Pozdrawiam,
Solkren!

Odp: Awaria mapy 8.60

Pro?ba o dodanie wymaganego prefixu do tematu. Je?eli nie wiesz jak to zrobi? napisz do mnie podpowiem.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry