• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Azura Thread ;**

Odp: Azura Thread ;**

49 Mlvl ;/ Wiem ?e s?abo :P

27356020.jpg

Kolejny ma?y loocik z Remim Z expa loot 31k na g?owe wydane ~20k na SHM = 11k ;/

59904726.jpg

I Upragniony 70 xD

32878630.jpg

Our partners and their custom servers:

Powracam w wielkim stylu ;*
dariusnuga.png

Jest forma! xd

szosiz.png

Rozp?dzi?em si?, RS wbity na 8 lvl xD przedtym ubity jeszcze 14 sorcerer z kt?rego wylecia? spirit cloak :)

Ostatnia edycja:

Siemka! W?a?nie zacz??em gra? na Azurze i nie mam nic! To znaczy jakie? ?miecie z rooka xd. Mo?e w najbli?szym czasie kupie cc na allegro na ss ale na razie brak funduszy...;| Wcze?niej gra?em na Aldorze (knight 50+) ale niestety niebiosa mnie obdarowa?y huntem od bardzo wysoko levelowych graczy...

Jakby kto? mia? na zbyciu jaki? p secik czy co? to mi?o by by?o jakby mi go wys?a?, albo troch? floty na speary xd b?d? bardzo wdzi?czny ;]
M?j nick to Hat tak, a miasto Ab'Dendriel.
Z g?ry dzi?kuj?. ;]

A oto ss:
Na razie 9lvl. I moja ca?a zajebista flota.
hahacb.jpg

@down
Oczywi?cie, ja to rozumiem.

Ostatnia edycja:

Ziomek, nie u?alaj si? nad sob? bo ka?dy z nas sam kas? zdobywa, mog? Ci da? klucz na trole.
?adny temacik, dawa? bym fotki r?wnie? ale mam wyjebane na forum.
?adnie ci?niecie, gogo 200

Po przerwie spowodowanej brakiem ch?ci wstawiania ss?w wstawiam pare ze starych awans?w obecnie 77 ;]

24873880.jpg

3 frosty

43112091.jpg

50
79324068.jpg

73

93601829.jpg

75

67739617.jpg

Dzisiaj by?y 2 awanase ale nie chcia?o mi si? klikn?? ;]

Zajebi?cie Wam ziomki idzie, szczeg?lnie Remi'ro nolifowi nad nolify. ;D Morwo te? ?adnie ,dawaj setk?. Vexano te? jeste? pro, ale i tak gofry Ci w oko. Sok?? co? dawno ss-a nie wrzuca?! :o

Pozdro i grajcie dalej, jak co? kupie to do??cz?.

tego no lifera sobie wypraszam ! :D posiedziec 3 godzinki dziennie to masz poand pol lvl wiec wiesz :D gdybym tak lvl na 200 bil to bys w tedy mogl poweidziec ze no lifer jestem :D a expic na 100 + palkiem to jest gowno duzo expow dla niego profity dobre kazdy exp 200 k / h max bez PP to wiesz :p

P.S

Zapraszam do posluchania ;) !!!!!!

hxxp://w263.wrzuta.pl/audio/9Wzm6RafeEj/puchy_feat_loq_-_puchy_feat_loq_-_diss

xx == tt

Ostatnia edycja:

szular, gogogog 200!

Nie no panowie, ?wietnie wam idzie :) Fajne screeny, a co najwa?niejsze jest ich du?o :)
Sukces?w panowie!

Back
Do góry Bottom