@Nescaa
A m?wi?em ci kurwa nie sprzedawaj hara ... ale ty kurwa pojebany czasem jeste? masakra:/
I co zamierzasz dalej zrobi? ?? ciekaw jestem... grasz dalej??
a i czy to tw?j 1 ban czy 2? bo jak 2 to deleted:/ bo masz premium jesli to 1 to graj dalej
Jakby to by? pierwszy warning to bym na to zla?, ale tak to jest ju? deleted, niestety. A sprzedawa?em chara, sam nie wiem dlaczego, no c??, nie b?d? kupowa? PACC-a co dwa tygodnie, nie mam tyle hajsu na to. Jakby kto? sprzedawa? chara, najlepiej sorc, level 80+ to wr?c? na Azure. ;-)
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.