• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Sie 2025:
    Escura (Retro Open PvP) Mystera (Retro Open PvP) us_logo Penumbra (Retro Open PvP)

B?agam o pomoc!! VPS

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
0
Witam serdecznie!
Wczoraj wykupilem SErver VPS z pewnej firmy. otrzymalem hasla na polaczenie sie przez zdalny pulpit, wiec oczywiscie polaczylem sie z moim dyskiem w tej firmie. W?ucilem server, zainstalowalem xamppa wzuciel w niego acc maker. Server odpalilem. oczywiscie w configu wpisalem ip 194,xx,xx,xxx no i myslalem ze to wystarczy. ale wlasnie nie siadlem na drugiego kompa i chcialem wejsc na strone z acc makerem czyli wpisamel w przegladarke ip mojego VPS'a i nic... wyskoczy? komunikat "Ups! PRzegl?darka Google Chrome nie mog?a sie po??czy? ze stron? 194.xx.xx.xxx" i niemam pojecia co mam zrobic. oczywiscie pomyslalem ze moze chciaz wbije sie na serv jak jest odpalony ale tez nic :/ Wiec nie wiem czy mam cos jeszcze gdzies ustawic czy co.... Dla scis?osci serv jest pod 8,54 tfs 0.3.6 B?agam o pomoc. Oczywiscie reput. jak ktos moze to prosze tez o kontakt na gg 23427470

Odp: B?agam o pomoc!! VPS

Po co maskujesz ip? Boisz si? ?e kto? ci? h4CkNie?
Daj prawdziwe ip.

Nie blokuj? mo?e oni jaki? port?w? Poszukaj na jaki? forach o tej firmie, a jak nie to napisz do nich :)

Jezu ?wi?ty co za ludzie bez sensowni wypowiadaj? si? w tym temacie w og?le nie wiedz?cy o czym m?wi? wkurwia mnie ju? te nabijanie post?w, logiczne ?e to jest zapora systemowa jeszcze tak na przysz?o?? radzi? bym doda? wyj?tek w firewall bo p??niej te? mog? by? problemy pozdrawiam.
I jak poszukujesz skryptera odezwij si? na gadu mo?e zaskoczysz mnie propozycj? :)

Status
Zamknięty.
Do góry