b??d w regulaminie dzia?u

Z

Zbizu

Guest
Dosta?em moim zdaniem nies?uszne upomnienie(nie ostrze?enie)w
tym temacie za nie przestrzeganie tego regulaminu.
Jest tam b??d. Musi by? minimalnie 2 zdj?cia, kt?re wstawi?em.
Lecz i tak dosta?em upomnienie. Nie jest to odwo?anie. Jest to informacja o b??dzie w pkt 2
i przy okazji pytanie
czy mog? napisa? odwo?anie od upomnienia? czy to si? tyczy tylko ostrze?e??

Pozdrawiam

Edit:
@down:
od pocz?tku w moim temacie s? dwa zdj?cia, nie ma w moim po?cie historii edycji.

Odp: b??d w regulaminie dzia?u

To nie jest b??d w regulaminie... je?li pisz? jasno, ?e maj? by? minimum dwa zdj?cia przedstawiaj?ce prace to maj? by? dwa. Od czego Ty chcesz odwo?anie napisa? jak w og?le nie masz solidnych argument?w popieraj?cych Ciebie. Moim zdaniem ?miechu wart? =] Ciesz si?, ?e to tylko upomnienie.

Pozdrawiam,

Miauuuu

Musi by? minimalnie 2 zdj?cia, kt?re wstawi?em.

Mo?e jestem jaki? inny, ale ja tam widz? jedno zdj?cie.
Tak jak wspomnia? [user]Miauuuu[/user] maj? by? 2 zdj?cia, do tego Tw?j temat powinien wyl?dowa? w koszu, o ile nie wyl?dowa?. Nie chce mi si? sprawdza?...

je?li pisz? jasno
Jest napisane do cholery!

Po linku w tym temacie mog? stwierdzi?, ?e zdj?cie jest w za??czniku. Kiedy klikam w ten link pojawia si? wiadomo??:

Nieprawid?owy Za??cznik. Je?li dotar?e? tutaj z prawid?owego linku, prosz? poinformowa? o tym b??dzie administratora.

Wi?c w temacie tak?e si? nie wy?wietli. Jest to tylko i wy??cznie Tw?j b??d, je?li wrzuci?e? jedno na imageshacka to mog?e? te? drugie.

@Down
Mo?e ?le to zrobi?e?, dlatego jest b??d. Masz jeszcze inne hostingi obrazk?w, np. http://tinypic.com/, czy www.iv.pl

Ostatnia edycja:

Po linku w tym temacie mog? stwierdzi?, ?e zdj?cie jest w za??czniku. Kiedy klikam w ten link pojawia si? wiadomo??:
Wi?c w temacie tak?e si? nie wy?wietli. Jest to tylko i wy??cznie Tw?j b??d, je?li wrzuci?e? jedno na imageshacka to mog?e? te? drugie.
o to chodzi, ?e nie chcia?o wej??, dlatego da?em w za??cznik.

Edit: na tej podstawie, ?e wida? jedno zdj?cie a w kodzie s? dwa/wi?cej mo?na by 10 innych u?ytkownik?w w 10 innych tematach upomnie?, wi?c mimo wszystko ten b??d powinien by? naprawiony.

Ostatnia edycja:
Back
Do góry