Oczywi?cie jak zawsze mam jaki? problem
M?j kolejny problem to silnik Stigma 3 robi? wszystko tak, jak jest pokazane na filmikach lecz wyskakuje mi b??d i przy tworzeniu bazy danych jest takie co? http://img687.imageshack.us/img687/5760/nowyobrazbitmapowywindoxl.png Kole? ma pokazane 30+ tabelek a ja mam tylko 18 bo wyskakuj? b??dy przy w??czaniu silnika pisze, ?e nie mam utworzonej bazy danych :/
Edit : Prosz? o jak najszybsze odpowiedzi za naprawienie tego reput na zach?t?
Edit 2 : Mo?e to co? pomo?e
M?j kolejny problem to silnik Stigma 3 robi? wszystko tak, jak jest pokazane na filmikach lecz wyskakuje mi b??d i przy tworzeniu bazy danych jest takie co? http://img687.imageshack.us/img687/5760/nowyobrazbitmapowywindoxl.png Kole? ma pokazane 30+ tabelek a ja mam tylko 18 bo wyskakuj? b??dy przy w??czaniu silnika pisze, ?e nie mam utworzonej bazy danych :/Edit : Prosz? o jak najszybsze odpowiedzi za naprawienie tego reput na zach?t?

Edit 2 : Mo?e to co? pomo?e
Kod:
B??d
Zapytanie SQL:
DELIMITER ; ;
/*!50003 CREATE*//*!50017 DEFINER=`root`@`localhost`*//*!50003 TRIGGER `stigma3ots`.`oncreate_players` AFTER INSERT ON `stigma3ots`.`players` FOR EACH ROW BEGIN INSERT INTO `player_skills` (`player_id`, `skillid`, `value`) VALUES (NEW.`id`, 0, 10); INSERT INTO `player_skills` (`player_id`, `skillid`, `value`) VALUES (NEW.`id`, 1, 10); INSERT INTO `player_skills` (`player_id`, `skillid`, `value`) VALUES (NEW.`id`, 2, 10); INSERT INTO `player_skills` (`player_id`, `skillid`, `value`) VALUES (NEW.`id`, 3, 10); INSERT INTO `player_skills` (`player_id`, `skillid`, `value`) VALUES (NEW.`id`, 4, 10); INSERT INTO `player_skills` (`player_id`, `skillid`, `value`) VALUES (NEW.`id`, 5, 10); INSERT INTO `player_skills` (`player_id`, `skillid`, `value`) VALUES (NEW.`id`, 6, 10); END */ ; ;
MySQL zwr?ci? komunikat: Dokumentacja
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'CREATE*/ /*!50017 DEFINER=`root`@`localhost`*/ /*!50003 TRIGGER `stigma3ots`.`on' at line 1

.
Nie spos?b jest co? usun?? i zrobi? na nowo, s?k w tym ?eby znale?? b??d i go wyeliminowa?.