Inne b??d

Status
Zamknięty.

lolek214

User
Styczeń 16, 2010
Liczba reakcji
0
Pewnie znacie problem z:
Cytat: Error: Unable to create server socket <2>!

czyli s? w??czone 2 servery.
I w tym problem! Pr?bowa?em wszystkiego
Reset komputera i ponowne w??czenie silnika-NIC
Ctrl+Alt+Delete/Procesy pr?ba usuni?cia 2 serverow (silnik?w), jest tylko 1 wi?c- NIC
Nie ma poradnik?w na m?j problem wiec nie piszcie o Google itp.

Odp: b??d

Otw?rz konsole i wpisz: netstat -a -b -n, nast?pnie zamknij wszystkie programy (poprzez task mgr), kt?re korzystaj? z port?w 7171 i 7172 (0.0.0.0:7171, 0.0.0.0:7172).

ej ok mam ten task manager ale jak sie nim obslugiwac?

ej pomocy nadal mi sie to pokazuje albo ja zle robie. I nie wiem o co chodzi z tym Task Manager

POMOCY !

Task mgr to mened?er zada? (CRTL+ALT+DEL) O.o

Ostatnia edycja:

i jeszcze jedno pytanko. O CO CHODZI Z TYMI PORTAMI GDZOE ONE SA?!

Umiesz my?le? samodzielnie?
Start-> Uruchom (je?eli windows XP, jak vista+ to w tym okienku do szukania) -> CMD -> netstat -a -b -n -> Szukasz proces?w, kt?re u?ywaj? port?w 7171 albo 7172 (pod nazw? procesu maj? wy?wietlone liczby 0.0.0.0:7171 lub 0.0.0.0:7172 -> patrzysz jak nazywa si? ten proces -> Zamykasz go w mened?erze zada?.

Pro?ciej tego nie mo?na wyt?umaczy?. U?yj g?owy zamiast zadawa? idiotyczne pytania jak co? wygl?da inaczej ni? powinno.

jeszcze pro?ciej: niezale?nie jaka winda wciskasz taki klawisz z logo windowsa i r jednocze?nie i masz okienko uruchom

U?yj g?owy zamiast zadawa? idiotyczne pytania jak co? wygl?da inaczej ni? powinno.
+1

a jak nie wiesz co to porty to wujek G ch?tnie podpowie, ewentualnie powie by? spyta? cioci W

ale podsumowuj?c: jak nie umiesz obs?ugiwa? taskmgr to win+r, shutdown -s i wyjd? na dw?r albo co?
i nie dotykaj komputera wi?cej

Status
Zamknięty.
Back
Do góry