• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

B?edy Cipsoftu

Status
Zamknięty.
Odp: B?edy Cipsoftu

B??dy cipsoftu mo?na wytyka? miliony lecz nie wszystkie s? wymawiane zgodnie z prawd?.
Co dziennie cipsoft co? dodaje i zawsze co? traci przy tym przyp?ywa dla nas wiele niekorzy?ci tak jak to m?wicie np. pacc, ka?dy kto ma pacca widzi w tym z?e strony no bo m?wi sobie " ja musz? kurwa p?aci?, a ten ?mie? na 1 miesi?c za darmo? ". Tacy ludzie musz? zrozumie?, ?e cipsoft robi to aby przedstawi? w praktyce ludziom tzn. graczom co zyskaj? kupuj?c pacca, a co strac? wed?ug mnie straci? to nic niemo?na mo?e tylko miano nooba bo bez pacc?w zazwyczaj tak jest si? nazywanym.
Kto? ubra? w s?owa i wym?wi?, ?e kiedy hotkeye wi?ksza ilo?? os?b nie b?dzie gra?a to wcale nie prawda. Po?owa os?b kt?ra przesta?a gra? w tibie odesz?a w tych czasach w kt?rych w?a?nie one nasze kochane hotkeye zosta?y dodane do gry ci kt?rzy przestali gra? zawsze zadaje im pytanie: Czemu?, a odpowiedzi? najcz??ciej jest poniewa? jest ona dla mnie za ?atwa trzymam jeden klawisz i jest kool?.

I TO JEST 1 POWOD DLA KTOREGO JA PRZESTALEM GRAC.

@Topic

Wg mnie to zmiejszenie dista
Oslabienie sd
Runy od lvla
no i oczywiscie hoty -.-

to te najwazniejsze wg mnie.

Exp x2 jak to juz ktos wczesniej napisal to jest normalne np w innych grach i robi sie to czesciej
tak samo jak loot x2

Zapomnialem dopisac ze jak pacc byl na 7 dni to ci co tez mieli nie dostali tych 7 dni -.-

Odp: B?edy Cipsoftu

runy od lvl :(
bronie od lvl :(

To wd? mnie najwieksze b??dy CIPS

Status
Zamknięty.
Do góry