-Tibia 8.54 B-Rox OTS start!

Status
Zamknięty.
Odp: B-Rox OTS start!

Chcia?bym zeby ju? dzisiaj to wystartowalo

@up
Nie tylko Ty by? chcia? ?eby to dzi? wystartowa?o, ka?dy na to czeka :D

ja sie juz nagralem :D
jeszcze 2 dni...

Jutro o 18 start, szykowa? si? xD ! A pro po, w chuj du?o ludzi zagl?da do tego tematu....

Ja tylko jestem ciekawy czy na b-rox b?dzie prywatny server Ventrilo, czy mo?e b?dziemy musieli sobie w razie czego szuka? xD Bo na warach np vt by?o by przydatne, co prawda osobi?cie mikro nie mam ale war bez vt to nie war...

Ja tylko jestem ciekawy czy na b-rox b?dzie prywatny server Ventrilo, czy mo?e b?dziemy musieli sobie w razie czego szuka? xD Bo na warach np vt by?o by przydatne, co prawda osobi?cie mikro nie mam ale war bez vt to nie war...
Nie wiem czy b?dzie ale 20-30 slotowe VT to koszt oko?o 5z? na 30 dni, sam posiadam takie i jestem z niego zadowolony.

No gra?em gra?em, Mona Czarownica co? kojarze xD Dardeken te? mi si? nie dawno obi?o o uszy :) Ja na norahu wyst?powa?em pod nickami Soxe'boze, Reinkarnator ;p

No Reinkarnator to pami?tam z gry a Soxe to na vt u siebie wdzia?em :> ty od Knightsa?

Napewno wejde ,bo zapowiada sie ciekawie no i te screeny cos pieknego;>

B?dzie, b?dzie. Ahh teraz ostre przygotowania i startujemy ;)

Serwer ciekawie si? zapowiada ale zawiod?em si? gdy zobaczy?em, ?e w sklepie jest do kupienia VIP rune. Wi?c od razu zniech?ci?o mnie to aby nie zaczyna? gr? na tym OTS.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry