• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Bagno w Podziemiach

Status
Zamknięty.
Odp: Bagno w Podziemiach

Praca ciekawa i nie najgorzej wykonana. Wida? ?e czyta?e? poradniki, lecz s? b??dy a mianowicie. Zbyt du?o tam ?mieci, G?az?w, Kamieni i kamyczk?w. Beznadziejnie rozstawi?e? paj?czyny, wi?kszo?? z nich nie mia?a by si? na czym trzyma? poprostu zrobi?e? je w powietrzu. Ro?linno?? na bagnach rozstawi?e? tylko na bokach a ?rodek ju? jest pusty i nieciekawy. Og?lnie jest dobrze ale nic specjalnego
Moja ocena 7,5/10

Nie wiem jak ale dla mnie to nie?le wygl?da troch? przesadzi?e? z kamykami ale i tak mi si? podoba bo niema zbyt nasrane jak niekt?rzy.
8/10

Wida? tutaj pocz?tkuj?co-zaawansowane podej?cie, Za du?o zielonego, a za ma?o szarego (mowa tu o kamyczkach itp.) wykonanie nawet wporz?dku.
6/10
Pozdrawiam

Totalny spam wszystkim co znalaz?e? w zak?adce Nature. Wszystko rozstawione byle jak i wysz?a przez to jedna wielka kupa. Za du?o pomieszanych ground?w i og??em mi si? nie podoba.

Lataj?ce paj?czyny, 5000 tych samych ro?lin, na dodatek robione w RME.. O,o
Dam ci tak? ma?? rad? :D (O ile na pewno tworzysz w rme ;o) ; szukasz sobie ID drzewa, ro?linki, czego tam chcesz ; nast?pnie rozstawiasz t? sam? w r??nych miejscach, i potem robisz tak z innymi (z umiarem). Je?eli nie zrozumia?e?, to wybacz ; ale pisa?em na szybko.
Na zach?t? dam 6.5/10

Totalny spam wszystkim co znalaz?e? w zak?adce Nature. Wszystko rozstawione byle jak i wysz?a przez to jedna wielka kupa.
No to s? bagna w podziemiach to co tam ma by? jak nie kupa?
@Topic
Bagna ?adne ale m?g?by? zmiesza? r??ne bordery do bagien by?oby ?adniej,
w niekt?rych miejscach kwadratowo, i te paj?czyny lataj?ce:)
Ale no og?lnie jest spoxs.
Ocena 7/10.

Status
Zamknięty.
Do góry