• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Bahu] Gallery

Status
Zamknięty.

Bahuu

Advanced User
Liczba reakcji
16
Siema W tym temacie b?d? chcia? dodawa? zdj?cia z moich aktualnych prac w Map Editorze
te prace s? tworzone do mojego projektu
Prosz? ocenia? czy wam si? podobaj?

RESP DRAGON LORD?W
dlbmp.jpg

RESP CYKLOP?W
cyceq.jpg

RESP DRAG?W
dragibmp.jpg

Odp: [Bahu] Gallery

Elo.
Prace s? nie najgorsze ale brakuje im tego czego?.
Ss 1- Mog?e? doda? ma?y obszar lawy i ziemi a na tej ziemi jakie? suche drzewo.
Ss 2- Mapa wydaje mi si? kwadratowa, mog?e? doda? troch? ziemi i trawy na kt?rych ros?y by drzewa, kwiatki, trawa etc...
Ss 3- tak jak ss 1 tylko jak by si? pojawi?a lawa mo?na doda? jeszcze ogie? na ziemi i nie pasuje tam piasek z pustyni.
Moja ocena: 5/10 ;).

Mapy mi si? nie podobaj?. W Dragon Lordach niepotrzebnie tyle tych p?omieni na ?cianach. Og??em jako? tak chaotycznie. U cyklop?w g?ry s? troch? sztuczne, brakuje tu wielu rzeczy. W ostatnim screenie te g?ry s? jakie? proste. Nawet autobordera do ?wiru nie potrafisz u?y?. Pe?no bug?w i og?lnie koszmarne wykonanie.
3/10

@Down Skoro to na pustyni to trzeba by?o da? piasek, bo tu jako? pustyni nie widz?.

Ostatnia edycja:

dzi?ki za oceny s? one niskie ale na pewno motywuj?ce aby tych b??d?w nie pope?nia?

co do piasku jest on tam poniewa? to expowisko na pustyni i my?l? ?e troch? piasku nie zaszkodzi
co do bog?w widz? tylko jednego a ss by? robiony chwile po teoretycznym sko?czeniu respa :p
a cyklopy mo?e s? troch? kwadratowe poniewa? by?y tworzone jak jeszcze dobrze nie panowa?em nad kwadratami xD

tak szczerze to mapuje z miesi?c na powa?nie

Ostatnia edycja:

Prace takie sobie, troch? monotonne, zbyt du?o nawali?e? gruzu, szczeg?lnie tego br?zowego w ostatniej pracy z dragon lordami. Og?lnie sam wygl?d g?r nie najgorszy, niekt?re g?rki wygl?daj? tak trocho kwadratowo. Jednak praca nie przedstawia te? nic nadzwyczajnego dlatego moja ocena 6/10.

Dzisiejsza praca w map editorze przynios?a to :p

Gobliny

screenshot2010041320511.png

Wyverny

screenshot2010041320522.png

Komentowa?

Nowe prace takie sobie, g?rki z goblinami nie najgorzej wykonane. Troch? ten gruz mi si? tutaj nie podoba, oraz ten most te? jako? brzydko wygl?da. Wyverny podobnie wykonane jak gobliny, troch? ten klimat nie pasuj? do nich. Ta brama te? taka sobie, og?lnie przyda?o by si? wi?cej ro?lin. Moja ocena za prace 6/10.

Gobliny ujd?, lecz g?ry s? dziwnie wykonane. Miejsca jest troch? za ma?o jak dla nich.
Co do Wyvern?w, czerwone g?ry kompletnie do nich nie pasuj?. 5/10

Moja propozycja to wy??cz autoborder i r?b w RAW Palette.

Ss 1 i 3 ten sam temat pracy lecz, ca?kiem na innym poziomie (1 na 7/10, 3 na 4/10).

1. praca to nawet ?adnie zrobiona, lepiej by to wszystko wygl?da?o gdyby nie by?o tej wody.
2. za du?o potwor?w i du?o wolnego miejsca kt?re m?g?by? na co? wykorzysta?.
3. jak ju? zrobi?e? te ???te kamyczki mog?e? te? doda? piasek..
4. poczytaj poradnik o naturze. Brakuje mi krzaczk?w i kamieni.
5. zdecydowanie za ma?o natury.

Ogl?daj prace innych maper?w, ?wicz a mo?e co? z tego wyjdzie. Pami?taj r?b prace z przyjemno?ci? i zabaw? a nie na "chama".
Og?lnie to prace na 4/10.

Prace ?rednie.
Troch? je bardziej wydetaluj.
Te kamyczki na g?rach w og?le nie pasuj? i psuj? wygl?d ;)
5/10
Pozdro ;d

Status
Zamknięty.
Do góry