What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Baj Baj

Status
Not open for further replies.

Asimov

Active User
Reaction score
3
Moja propozycja jest taka fajna :) Wprowadzi? taki bajerek ?e kiedy zostan? zg?oszone na jakiego? moda skargi np 3 to wylatuje z kadry,oczywi?cie trzeb? b?dzie mie? dowody czy co? w tym stylu + do tego ka?dy mod ma sw?j dzia? tak? To mo?e przydzieli? moda do dzia?u o kt?rym ma jak?s wiedzie.. Bo ludzie jak wy wybieracie mod?w kt?rzy nic nie wiedz??.. Potrafi? jedynie bany dawa? i notki sypa?,bez jaj. Niech mod te? pomaga a nie tylko leje na ludzi.. Dzi?ki temu nie b?dzie opier*dalania si?. Co o tym s?dzicie?:)

Debski

Senior User
Reaction score
257
Odp: Baj Baj

3 skargi od koleg?w i baj baj?
Sry, ale to mo?e by? cholernie ustawione, jestem na nie.

#Down
Umiem czyta?, ale popatrz na to z tej strony:
Nie lubisz 1 z moderator?w, w ten spos?b ci?gle go prowokujesz zdobywaj?c dowody jego winy, wysy?asz je kolegom a oni wysy?aj? je dalej, przez co je?li tylko chcesz, mo?e wyrzuci? ka?dego.

Last edited:

Asimov

Active User
Reaction score
3

3 skargi od koleg?w i baj baj?
Sry, ale to mo?e by? cholernie ustawione, jestem na nie.

Bro umiesz czyta?? "mie? dowody czy co? w tym stylu" xddd to nie ma by? tak ?e kto? 3x napisze skarge i tyle. Albo chocia? 3x skarga to upomnienie a za 2-im x ju? wylatuje.

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Stary, to co si? dzieje na tym forum to kpina...
Z nowych operator?w gratuluj? tylko Beosce, Pjotrowi i Jakubowi98, bo z tych operator?w tylko oni na tym forum si? udzielaj?. Reszta to s? ludzie tego ca?ego Rebuilda, kt?rzy konta za?o?yli tydzie? temu, po co on w og?le robi? ten nab?r skoro obstawi? swoich ludzi, a z forum tylko 3? Hm?

Asimov

Active User
Reaction score
3

ja tam wgl nie znam tych nowych operator?w:p nie wiem czy co? pomagali na tym forum czy nie i szczerze w ch*ju to mam :p Bo wiem jak jest i wiem ?e tak b?dzie. Ale chce ?eby by?a taka mo?liwo?? ?e mo?na napisa? skarge na moda i po osi?gni?ciu np 3 czy tam wi?cej wylatuje z kadry. Bo skoro my jeste?my karani za ?amanie regulaminu to oni powinni byc karani za to ?e ma?o co robi?:). Bo prawde m?wi?c warny itd lec? w tych tematach kt?re s? aktywne,a reszty temat?w to nawet modzi nie przegl?daj? :) i wiem bo zauwa?y?em to.

Debski

Senior User
Reaction score
257

Prawde m?wi?c, to od zawsze mo?na by?o pisa? skargi na moderator?w poprzez pw do kogo? tam, czy przez za?o?enie tematu w odwo?aniach albo gdzie? indziej.

Asimov

Active User
Reaction score
3

Prawde m?wi?c, to od zawsze mo?na by?o pisa? skargi na moderator?w poprzez pw do kogo? tam, czy przez za?o?enie tematu w odwo?aniach albo gdzie? indziej.

ale nikomu si? chyba nigdy nie chcia?o :p bo ja np nie wiedzia?em ?e tak mo?na xd.

Kurtis

narvia.eu
Reaction score
40

Stary, to co si? dzieje na tym forum to kpina...
Z nowych operator?w gratuluj? tylko Beosce, Pjotrowi i Jakubowi98, bo z tych operator?w tylko oni na tym forum si? udzielaj?. Reszta to s? ludzie tego ca?ego Rebuilda, kt?rzy konta za?o?yli tydzie? temu, po co on w og?le robi? ten nab?r skoro obstawi? swoich ludzi, a z forum tylko 3? Hm?

o czym Ty m?wisz? Nie zna?em ?adnego z moderator?w zanim do??czyli do ekipy, opr?cz Beo.

Krzkru

Advanced User
Reaction score
16

o czym Ty m?wisz? Nie zna?em ?adnego z moderator?w zanim do??czyli do ekipy, opr?cz Beo.

Co nie zmienia faktu, ?e mog?e? niekt?rych poda? nie wys?a? do g?osowania. W?tpi? ?eby na takim forum gdzie ?rednio obserwuje 280 u?ytkownik?w by?o tylko 30 poda?.

Co do tematu: Jak ju? lecimy to po ca?o?ci... Nie tylko moderator powinien by? karany, global mod i admin r?wnie?. Pami?tajmy, ?e nasze wypowiedzi obserwuje Tro Media i oni maj? decyduj?ce zdanie a nie Rebuild

Xervin

Boxxy <3
Reaction score
76

Jestem za. Trzy S?USZNE skargi i moderator zostaje wydalony z kadry. Dodatkowa motywacja zawsze spoko.

Ofc. Takie co? jak 'nies?uszny warn' nie powinno si? zalicza? do takiej skargi, bo ka?dy mod inaczej rozumie regulamin i ka?dy ma w g?owie inn? 'skal?'.

Kuzirashi

ASP.NET MVC, JS-SPA, PHP, NODE
Reaction score
155

W mojej opinii nie ilo??, ale czy te skargi s? powa?ne. My?l?, ?e administratorzy s? w stanie to oceni? dobrze.

#down
Pami?tam ten dzienniczek. Ciekawe czy nadal jest.

Last edited:

Kazia

REDRUM
Reaction score
262

Ja r?wnie? jestem zdania, ?e to ?wietny pomys?. To co? a'la dzienniczek moderatorski, kt?ry swego czasu wprowadzi?am - by?a to forma rozliczenia modliszek z ich pracy. Przysta?abym jednak na ma?a modyfikacje, jak? zaproponowa? Kuzirashi.

#SWAG

Dolej w?dy
Reaction score
74

Dobra, to czemu Ci nowi moderatorzy nie maja nawet 100 postow na forum? Konta zrobione niedawno, co to jest? Czemu dostalem warna za tamten post?!

Asimov

Active User
Reaction score
3

Prosze pisa? na temat. by?o napisane ?e nie wa?ne kiedy konto zosta?o za?o?one. Wkr?tce ocenimy ich prace i zobaczymy czy zaslu?yli na range.

Xinum

Never Give Up!
Reaction score
64

Dobra, to czemu Ci nowi moderatorzy nie maja nawet 100 postow na forum? Konta zrobione niedawno, co to jest? Czemu dostalem warna za tamten post?!

A czy liczba post?w ?wiadczy o danej osobie? Lepiej mie? 50 post?w pomocnych, wnosz?cych co? do tematu ni? 100 offtopowych.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
667

A czy liczba post?w ?wiadczy o danej osobie? Lepiej mie? 50 post?w pomocnych, wnosz?cych co? do tematu ni? 100 offtopowych.

Dla mnie to gdzie nie patrze, wszyscy maja malo postow. Bo co to jest te 300 czy 400...
Ale faktycznie, ktos kto ma 10 postow to jednak chyba niezbyt aktywny jak do tej pory?
Co nie zmienia faktu, ze w ciagu tygodnia mozna nabic spokojnie 300 postow. Z czego wiekszosc bedzie pomocna komus i jesli sie znajda jakies lamiace regulamin, to w malym stopniu, a za taka aktywnosc, te ostrzezenia po prostu zostana pominiete. A troche doswiadczenia w tym mam, bo ile razy nie dostalem warna chociaz powinienem? Tylko za to, ze napisalem w ciagu tygodnia w danym dziale 80+ postow zgodnych z regulaminem i bez spamu?

Jesli chodzi o temat. Niezbyt trafiony pomysl moim zdaniem. Po prostu jest to troche bez sensu. Jest dzial odwolan, mozna pisac do administracji itp.
Niby oficjalnie tego nie ma, ale tak na prawde, jak kilka razy jakis mod podpadnie czyms i bedzie raportowany, to i tak wyleci. Bo przeciez nie beda go trzymac.

Last edited:

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

Dziwne ?e pisa?em skargi na kilka os?b i jako? nie otrzyma?em odp :) ale mniejsza z tym. Je?li forum b?dzie ?y? troche lepiej to wg mnie pomys? dobry:).

Wildhells

Senior User
Reaction score
118

Wed?ug mnie jest to z?y pomys?, a zarazem i dobry. Mo?e byc tak, ?e kilku u?ytkownik?w b?dzie mia?o na pie?ku z tym moderatorem no i mog? leciec skargi dos?ownie co 10 minut, a mo?e by te? tak, ?e moderator nie b?dzie wype?nia? swoich obowi?zk?w jak powinien i b?dzie dostawa? skargi wi?c jestem w tej sprawie neutralny.

Awesome Asimov

Forum friend
Reaction score
106

no ale 3ba bedzie mie? dowody a nie tylko s?owa... jesli dowody beda wystarczaj?co dobre to mozna to zaliczyc. Nawet jesli sie nie lubia xd

Luffkay

Senior User
Reaction score
31

Ch?opie, zazdro?? z?era? Nie potrafisz si? pogodzi?, ?e Ciebie nie wybrali to se daj siana i tyle w tym temacie. A co do tych 3 "skarg" to ka?demu mo?e si? powin?? noga, a dla Ciebie najlepiej by by?o jakby nikogo nie by?o w modach tylko Ty, bo Ty masz du?o czasu.

Status
Not open for further replies.