Vrael
Porzuci? wszystko to wszystko odzyska?
- Reaction score
- 82
Odp: Baj Baj
Nie bardzo rozumiem co ma na celu ustalenie ?cis?ej liczby "3". Jestem przekonany, ?e administracja czyta skargi na moderator?w i bierze je pod uwag? w ocenie ich pracy, ale jaki jest sens we wprowadzaniu konkretnej liczby, skoro przewinienia s? bardzo r??ne (najcz??ciej urojone) i ci??ko je wsadzi? do jednego worka? Czasem wystarczy jedna powa?na skarga, ?eby kogo? wykopa?, ale z regu?y te "skargi" wygl?daj? mniej wi?cej w stylu "OMG on mi da? warna k***a za co ?al napisa?em co mysle lol" (wiem co m?wi?, rozpatrywa?em takie "odwo?ania" przez par? ?adnych lat).

Podsumuj? raz jeszcze dla tych, kt?rzy nie lubi? systemu odpowiadania na posty - pomys? jest marny, zdecydowanie nie jest wart zachodu i nic nie ?wiadczy o tym, ?e mia?by by? lepszy od obecnego. Moderator jest pajacem? Napisz skarg?, odwo?anie. Je?li masz racj?, to zostanie ukarany. Je?li si? nie poprawi to wyleci. Z poziomu u?ytkownika nie wida? wielu spraw i schemat?w rz?dz?cych kadr?, ale w interesie administracji le?y to, ?eby forum by?o pod opiek? ogarni?tych ludzi i zar?czam, ?e nikt tu nie b?dzie na si?? trzyma? nies?usznie banuj?cych kretyn?w.
@down:
Szkoda, ?e czytanie ze zrozumieniem te? nie jest Twoj? najmocniejsz? stron? ; )
Nie bardzo rozumiem co ma na celu ustalenie ?cis?ej liczby "3". Jestem przekonany, ?e administracja czyta skargi na moderator?w i bierze je pod uwag? w ocenie ich pracy, ale jaki jest sens we wprowadzaniu konkretnej liczby, skoro przewinienia s? bardzo r??ne (najcz??ciej urojone) i ci??ko je wsadzi? do jednego worka? Czasem wystarczy jedna powa?na skarga, ?eby kogo? wykopa?, ale z regu?y te "skargi" wygl?daj? mniej wi?cej w stylu "OMG on mi da? warna k***a za co ?al napisa?em co mysle lol" (wiem co m?wi?, rozpatrywa?em takie "odwo?ania" przez par? ?adnych lat).
Tak w?a?nie powinno by?, przynajmniej w przesz?o?ci zwracali?my uwag? na predyspozycje kandydat?w. Je?eli kto? w podaniu napisa?, ?e jest skrypterem albo zna si? na tym i na tym, to robili?my wszystko, ?eby w?a?nie taki dzia? otrzyma?. Mo?e si? jednak zdarzy? tak, ?e podczas naboru nie zg?osi si? nikt odpowiedni do dzia?u, kt?ry jednak musi komu? podlega? - co wtedy? C??, daje si? pierwsz? lepsz? osob? licz?c na to, ?e przegl?daj?c sw?j rewir czego? si? nauczy.Asimov said:To mo?e przydzieli? moda do dzia?u o kt?rym ma jak?s wiedzie
To niesamowite, ?e u?ytkownicy maj? cudowne lekarstwo na wszystko, z czym kadra zmaga si? od lat i ?e to wszystko jest takie proste ; )Asimov said:Dzi?ki temu nie b?dzie opier*dalania si?
Ciekawe pytanie, szczeg?lnie w po?cie kogo?, kto ma problemy z pisaniem. No offence i nie m?wi? ju? tutaj o wiecznie pogrubionej czcionce, ale jak widz? Twoje "wgl", "odp", "3ba", sk?adni? zdania i warto?? merytoryczn? posta... c??, gdybym by? martwym polonist?, to w?a?nie bym si? przewraca? w grobie.Asimov said:Bro umiesz czyta??
Nast?pny znawca. 30 poda? to i tak sporo bior?c pod uwag? obecn? kondycj? forum. Nawet w czasach, kiedy tnet rozkwita?, nie by?o ich jako? znacznie wi?cej, a cz?sto nawet mniej.Krzkru said:Co nie zmienia faktu, ?e mog?e? niekt?rych poda? nie wys?a? do g?osowania. W?tpi? ?eby na takim forum gdzie ?rednio obserwuje 280 u?ytkownik?w by?o tylko 30 poda?.
Popieram i o tym w?a?nie napisa?em na pocz?tku. Wprowadzenie zasady trzech ostrze?e? wymaga?oby stworzenia ca?ego osobnego systemu oceniania moderator?w, napisania dla nich osobnego regulaminu, powo?ania niezale?nych arbitr?w tylko po to, ?eby nada? pozory ?cis?o?ci temu, co ju? w zasadzie istnieje.Kuzirashi said:W mojej opinii nie ilo??, ale czy te skargi s? powa?ne. My?l?, ?e administratorzy s? w stanie to oceni? dobrze.
Co ma do rzeczy ilo?? post?w? Co ma do rzeczy czas sp?dzony na forum? Do?wiadczenia nie zmierzysz liczbami; ju? bardziej wiarygodne jest podanie, na podstawie kt?rego notabene zostali wybrani.Best said:Dobra, to czemu Ci nowi moderatorzy nie maja nawet 100 postow na forum? Konta zrobione niedawno, co to jest? Czemu dostalem warna za tamten post?!
Ot?? to.Kikimora said:Niby oficjalnie tego nie ma, ale tak na prawde, jak kilka razy jakis mod podpadnie czyms i bedzie raportowany, to i tak wyleci. Bo przeciez nie beda go trzymac.
Je?eli pisa?e? je tak, jak swoje nie-podanie-tylko-PW-do-admina i wi?kszo?? post?w to nie by?bym zaskoczony, gdyby kto? to po prostu zignorowa?Asimov said:Dziwne ?e pisa?em skargi na kilka os?b i jako? nie otrzyma?em odp
Podsumuj? raz jeszcze dla tych, kt?rzy nie lubi? systemu odpowiadania na posty - pomys? jest marny, zdecydowanie nie jest wart zachodu i nic nie ?wiadczy o tym, ?e mia?by by? lepszy od obecnego. Moderator jest pajacem? Napisz skarg?, odwo?anie. Je?li masz racj?, to zostanie ukarany. Je?li si? nie poprawi to wyleci. Z poziomu u?ytkownika nie wida? wielu spraw i schemat?w rz?dz?cych kadr?, ale w interesie administracji le?y to, ?eby forum by?o pod opiek? ogarni?tych ludzi i zar?czam, ?e nikt tu nie b?dzie na si?? trzyma? nies?usznie banuj?cych kretyn?w.
@down:
Szkoda, ?e czytanie ze zrozumieniem te? nie jest Twoj? najmocniejsz? stron? ; )
A? si? nauczysz.Asimov said:Ludzie ile razy ja mam ku*wa pisa? ci?gle to samo?
Last edited: