Ban Delete z Free !!!

Status
Zamknięty.

WHY

Active User
Listopad 7, 2010
Liczba reakcji
4
My?la?em ?e mnie chuj szczeli, wchodze na Tibie patrze a tu 60 pal, delete. Za co za bota, kt?rego nigdy w ?yciu nie u?ywa?em, co to za zjebany system ja si? pytam? Jak si? odwo?a? od tego? 30 cc, 60 rp, 45 ed posz?o do kasacji ...

Odp: Ban Delete z Free !!!

Trzeba by?o nie gra? 24/7, bo to sam przyznaj, ?e raczej normalny typ tyle nie siedzi :d A jeste? pewny, ?e nikt z Twojego rodze?stwa (je?li jakie? masz) nie ?ci?ga? jakiego? bota?

P.S.: Z tego co wiem, kont z?apanych przez ten system nie da si? odzyska? i jakiekolwiek odwo?ania nic nie dadz?.

Ludzie lepsze konta tracili. Niestety nie odwo?asz si?, poniewa? Cipsoft uwa?a sw?j system za niezawodny. Sam dosta?em banika. Ale bez kasacji. Odpoczniemy troch?

Nie mia?em ?adnego bota, i nie siedzia?em 24/h po 2 godz dziennie max. To s? pierdolo** z?odzieje i szuje, tyle ode mnie nie grajcie w to g?wno ! Cz?owiek par? miesi?cy gra?, pacca se kupi?, nie boci?, gra? manualnie a Ci mi banem podzi?kowali, wiec ja im dzi?kuje ?rodkowym palcem, pozdro.

A sprawdzi?e? w og?le za co ten delete?

nie ma sznas zeby za nic bana dostac.. za darmo mozna w ryj dostac
a swoja droga musiales cos napisac wyzw ac kogos kilka razy albo cos cos sprzedac albo cos bo to nie ma sznas ze od tak ban

Umiecie czyta? ze zrozumieniem? Patrz 1 post

Status
Zamknięty.
Back
Do góry