Ban na hadware ID

Status
Zamknięty.

Old Sessam

Hello
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
56
Witam,
sprzedam m?j autorski skrypt na wy??czno?? do https://github.com/otland/forgottenserver kt?ry banuje na hadware ID.

O co chodzi:
Je?eli dany gracz z?amie regulamin i dostanie perma nie zaloguje si? z komputera ju? nigdy wi?cej + posta? dostanie bana ;) Dodatkowo gdy stworzy now? posta? owa zostanie zbanowana na X dni (dlatego bo mo?e kolega si? zalogowa?) i na webowym panelu mo?e zosta? odbanowana w prosty spos?b.

Skrypt banuje:
ID Procesora
Dysk twardy
Posta?

Je?eli kto? b?dzie chcia? si? zalogowa? wyskoczy mu komunikat, ?e dosta? bana :>

Najwi?ksza cena wygrywa, pisa? tutaj albo PW

Cena minimalna 400 PLN

Co dostajesz?
Skrypt
Pe?ne wsparcie (o ile mi czas powzoli)
Darmowa instalacja
Instrukcja + dokumentacja

Tego nie ma jeszcze nikt - zrobi?em to z moimi znajomymi studenami AGH dodatkowo pomagali mi panowie z polibudy wroc?awskiej.

Odp: Ban na hadware ID

Cena minimalna 400 PLN
Cena minimalna 400 PLN
Cena minimalna 400 PLN
Cena minimalna 400 PLN

400z? za skrypt kt?ry mo?na napisa? bez problemu w 1 dzie? to wed?ug mnie troch? zaaaaaa du?o, w necie jest multum skrypt?w na HardwareID, kt?re tak czy tak mo?na obej?? jak ka?de ;P a pod tibie wystarczy pierwszy lepszy przerobi?, lub napisa? co nie jest niczym trudnym, a je?eli kto? ma na tyle rozwini?tego otsa, ?e sta? go od tak 400z? za skrypt na bana to zapewne ma te? kogo? kto mu taki skrypt zrobi lub zrobi to samemu. Oferta niby ok, tylko ta cena mnie przerazi?a, po g??bszej analizie :D a ?e sam do dbnsa wprowadzam ban na hid w next update to wiem o czym m?wie, ?eby nie by?o zaraz fali hejtu na temat jaki to niedoinformowany mod komentuje temat. Nawet kto? kto zna jedynie podstawy programowania nie b?dzie mia? wi?kszego problemu napisa? takiego skryptu, po przegl?dni?ciu kilku przyk?ad?w np.: http://forum.ragezone.com/f790/release-ban-hardware-id-1004900/? Wi?c tak jak wspomnia?em skrypt ok, ale cena z kosmosu.

nie wiem czy dobrze rozkminiam ale jak wrzuci?e? kod na githuba to s? dwie opcje:
1) jest open source
2) ?amiesz regulamin githuba
w sumie jest te? trzecia opcja
3) Sprzedajesz programy opensource i liczysz ?e kto? kupi - to tak jakby p?aci? za Libre Office

no ale mo?e nie mam racji
pozdrawiam

no ale mo?e nie mam racji
Nie masz racji, autor tematu poda? tylko link do kodu ?r?d?owego silnia bez jego kodu, a po za tym na github mo?na te? mie? prywante projekty tylko trzeba zap?aci? za to.

Regards
Ja

Ta cena jest bardzo wysoka nikt ci nie da tyle!.. A tak ogl

Tego nie ma jeszcze nikt -

je?eli s?dzisz ?e nikt nie ma tego?! To ja ci powiem ?e ?e jeste? w b??dzie, i do tego skryptu nie potrzeba wielkiego wysi?ku a na pewno jak ty to napisa?e? student?w z polibudy!.

Nie b?d? tutaj zamiesza? bardzo podobnego skryptu poniewa? nie mam na to zgody, ale na 100% jestem pewny tego, ?e Ju? dawno kto?(cenzura) posiada owy skrypt ...

Status
Zamknięty.
Back
Do góry