• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Ban w tibi - pytanie

Status
Zamknięty.

dronic

New User
Lipiec 30, 2009
Liczba reakcji
0
Witam. Ostatnio kupowa?em Sobie pacca, dzi? dosta?em bana w?a?nie co? w tym deseniu ^^
Czy to mo?liwe, ?e kupuj?c PACC na allegro dosta?em za to bana ?
Prosz? zobaczy? :
DropMocks
Co to ma by? Ja si? id? wiesza?..

O co kaman? Czy typ wycofa? wp?at?, czy co ?

Odp: Ban w tibi - pytanie

tzn, ?e wycofa? kas?, czy co ? Bo nie wiem ju? totalnie. Pacc kupowa?em przez allegro u typa, co mia? ponad 100 komentarzy i wszystkie pozytywne.

To znaczy, ?e dostarczy? ci ch?op PACC-a, ty na nim pogra?e? a on potem wycofa? p?atno?? (dosta? kas? z powrotem).
Czeka ci? nieunikniony delete, najlepiej spraw? zg?o? do allegro bo ju? nic nie poradzisz, e-maile do CipSoftu nie pomog? bo ban zosta? przydzielony automatycznie.
Zaufa?e? osobie o 100 komentarzach, pami?taj na przysz?o?? ?e jedyni 100% prawdziwi sprzedawcy to sebleg i bishop oraz zachej.
Oni prowadz? w?asn? zarejestrowan? firm?, p?ac? podatki, dzia?aj? legalnie, s? oficjalnymi sprzedawcami CipSoftu (zachej ale pozosta?ym dw?m r?wnie? mo?esz ufa?) wi?c cie na 100% nie ojebi?.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Kupowa?em przez allegro. No typ dosta? hajs spowrotem, a mi nic nie odes?a?. ;s

oto wiadomo?? od niego:

Witam ,
Nie u?ywa?e? ?adnych program?w lub podobnych tego typu rzeczy lub nie mia?e? jaki? problem?w wcze?niej z p?atno?ciami ? Zreklamowa?em to ju? i te? nie wiedz? czemu cofneli . Prosz? o podanie nr konta na kt?ry odes?a? pieni?dze . Je?eli nie masz nr konta prosz? wystawi? jak?? aukcje za 80z? cokolwiek ksi??ke czy spodnie i poda? link . Ja z mojej strony nic nie wycofywa?em jestem po?rednikiem, prosz? , pomy?le? logicznie przecie? jeszcze nie mamy wystawionych komentarzy z transakcji ,wi?c dlaczego mia?bym pr?bowa? co? wycofywa? . Je?li chodzi o tibie , je?eli dosta?e? tam jakiego? bana to jest to na?o?one automatycznie . Wystarczy do nich napisa? i kupi? jeszcze raz pacc od kogo? innego , ale najpierw prosz? napisa? , ?e pacc op?aca? znajomy . Zreszta oni b?d? sami widzie? informacje , ?e pacc by? wys?any z innego konta , a nie bezpo?rednio z twojego . Czekam na nr konta lub aukcje .
Pozdrawiam

Ostatnia edycja:

Kupowa?em przez allegro. No typ dosta? hajs spowrotem, a mi nic nie odes?a?. ;s
oto wiadomo?? od niego:
Witam ,
Nie u?ywa?e? ?adnych program?w lub podobnych tego typu rzeczy lub nie mia?e? jaki? problem?w wcze?niej z p?atno?ciami ? Zreklamowa?em to ju? i te? nie wiedz? czemu cofneli . Prosz? o podanie nr konta na kt?ry odes?a? pieni?dze . Je?eli nie masz nr konta prosz? wystawi? jak?? aukcje za 80z? cokolwiek ksi??ke czy spodnie i poda? link . Ja z mojej strony nic nie wycofywa?em jestem po?rednikiem, prosz? , pomy?le? logicznie przecie? jeszcze nie mamy wystawionych komentarzy z transakcji ,wi?c dlaczego mia?bym pr?bowa? co? wycofywa? . Je?li chodzi o tibie , je?eli dosta?e? tam jakiego? bana to jest to na?o?one automatycznie . Wystarczy do nich napisa? i kupi? jeszcze raz pacc od kogo? innego , ale najpierw prosz? napisa? , ?e pacc op?aca? znajomy . Zreszta oni b?d? sami widzie? informacje , ?e pacc by? wys?any z innego konta , a nie bezpo?rednio z twojego . Czekam na nr konta lub aukcje .
Pozdrawiam
Nie wprowadzaj w b??d bo twoje informacje nie s? prawdziwe.
Odwo?a? si? mo?na od bana jak kto? ci? zraportuje przez gr?, b?d? forum czy co? a nie od automatycznego bana.
Gdy nadchodzi automatyczny ban nie ma odwo?ania.
Co do sprzedaj?cego, jak wycofa? swoje pieni?dze to raczej si? z nim nie dogadasz bo jest zwyczajnym cwaniakiem.
Jak m?wi?em - najlepiej zg?osi? spraw? do allegro a oni ci? pokieruj? co dalej zrobi?.

Pozdrawiam

To w?asnie maila od niego dosta?em i go wstawi?em. Tak mi napisa?. Czyli w b??d mnie wprowadza, tak ?

Ty mu wys?a?e? pieni?dze, a on mia? kupi? PACC-a wi?c b??d jest w 100% po jego stronie.
Invalid payment to niew?a?ciwa p?atno??.
Jak wida? na screenie PACC doszed? wi?c z pocz?tku za niego zap?aci?, i wszystko by?o by ok lecz skoro jest invalid payment musia?o co? si? wydarzy? wi?c pewnie wycofa? pieni?dze.
S?dz? ?e chce Ci? tak zakr?ci? tak ?eby? uwierzy? ?e on nic nie zrobi ale to tylko moje spekulacje ^^

Pozdrawiam

to co mam z nim zrobi? ? ;/ wszystko straci?em w tibi.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry