Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wprowadzaj w b??d bo twoje informacje nie s? prawdziwe.Kupowa?em przez allegro. No typ dosta? hajs spowrotem, a mi nic nie odes?a?. ;s
oto wiadomo?? od niego:
Witam ,
Nie u?ywa?e? ?adnych program?w lub podobnych tego typu rzeczy lub nie mia?e? jaki? problem?w wcze?niej z p?atno?ciami ? Zreklamowa?em to ju? i te? nie wiedz? czemu cofneli . Prosz? o podanie nr konta na kt?ry odes?a? pieni?dze . Je?eli nie masz nr konta prosz? wystawi? jak?? aukcje za 80z? cokolwiek ksi??ke czy spodnie i poda? link . Ja z mojej strony nic nie wycofywa?em jestem po?rednikiem, prosz? , pomy?le? logicznie przecie? jeszcze nie mamy wystawionych komentarzy z transakcji ,wi?c dlaczego mia?bym pr?bowa? co? wycofywa? . Je?li chodzi o tibie , je?eli dosta?e? tam jakiego? bana to jest to na?o?one automatycznie . Wystarczy do nich napisa? i kupi? jeszcze raz pacc od kogo? innego , ale najpierw prosz? napisa? , ?e pacc op?aca? znajomy . Zreszta oni b?d? sami widzie? informacje , ?e pacc by? wys?any z innego konta , a nie bezpo?rednio z twojego . Czekam na nr konta lub aukcje .
Pozdrawiam