- TibiaAuto Banker nie dzia?a

Status
Zamknięty.

Hayumi

User
Styczeń 5, 2011
Liczba reakcji
0
My?l?, ?e mam poprawnie ustawionego bankera, a ten nie biega mi by wp?aci? pieni?ce, co za tym idzie nie mog? zbiera? wi?cej kasy bo capa brak.
Moje ustawienia:
Banker: Naji (THAIS)
Deposit when: 5000
Keep on hand: 0
Caps below: 0
Module priority: 4
Change gold: odznaczone
Stop by when going to depot/seller: odznaczone.

O co kaman?

Odp: Banker nie dzia?a

Zawsze lepiej mie? Module priority na 5-ce. Ale czy na pewno masz w zak?adce Show map odkryt? map? z expowiska do banku?!

jezeli jest brak capa to we bankerze wpsz caps below: np 30 i jak bedzie <30 capa to pujdzie zdeponowac,( i jeszcze deposit when 5000?? chyba sie zle czujesz zmien to na 500)

jezeli jest brak capa to we bankerze wpsz caps below: np 30 i jak bedzie <30 capa to pujdzie zdeponowac,( i jeszcze deposit when 5000?? chyba sie zle czujesz zmien to na 500)
manaron ty si? lepiej nie wypowiadaj... Co Ci nie pasuje, ?e ma ustawione deposit when 5000? Widocznie tak mu odpowiada (ma wy?szy lvl).
#Topic:
Musisz w??czy? Extended research map, kt?ry znajdziesz w Show map i przej?? od banku do expowiska.

Mam nadziej?, ?e pomog?em. ;]

O co chodzi z "przej?? od banku do expowiska"? Wystarczy, ?e stan? przy banku i p?jd? na exp?

Tak dok?adnie ;], po zrobieniu tego odznacz Extended research map.

manaron ty si? lepiej nie wypowiadaj... Co Ci nie pasuje, ?e ma ustawione deposit when 5000? Widocznie tak mu odpowiada (ma wy?szy lvl).
#Topic:
Musisz w??czy? Extended research map, kt?ry znajdziesz w Show map i przej?? od banku do expowiska.
Mam nadziej?, ?e pomog?em. ;]
to ze ma wyzsz lvl niema zadnego znaczenia, jezeli ustawi 5k to kasa bedzie zajmowac 50 miejsc,(bp ma 20) to co z 30?? poprostu nazbiera 2k(nieliczac itemow) a nawet jesli weznie zeby sortowal to do 1 bp to do 2 to kasa itak tylko w 1 pujdzie!!

to ze ma wyzsz lvl niema zadnego znaczenia, jezeli ustawi 5k to kasa bedzie zajmowac 50 miejsc,(bp ma 20) to co z 30?? poprostu nazbiera 2k(nieliczac itemow) a nawet jesli weznie zeby sortowal to do 1 bp to do 2 to kasa itak tylko w 1 pujdzie!!
Teraz to ju? naprawd? zamilcz bo wprowadzasz ludzi w b??d. Jak otworzy kilka plecak?w naraz to najpierw zape?ni jeden, a p??niej pozosta?e. Wi?c prosz? Ci? nie wypowiadaj si? jak si? nie znasz.

Manaron lepiej nic juz niepisz i wyjdz stad bo jestes smieszny jak nie wiesz i nie ogarniasz to nie wypowiadaj sie ;/ jak bys niewiedzial to ja mam wpisane 9000 i mi biega a ty idz pograj na OTS moze dziekuje skonczylem;]

Ja mam takie pytanie: Je?li ustawi? drog? z banku na exp a po drodze b?d? schodki albo miejsce na lin? albo trzeba b?dzie rozkopa? dziur? to bot si? tego nauczy?

Tak nauczy sie a najlepiej pobierz to z pewnoscia ulatwi Ci to

Item Breecher py

Otwierasz to za pomoca Python scripts>nastepnie "load scripts" kiedy to zaladujesz klikasz na to prawym przyciskiem myszki i Enable zaznaczasz ok i gotowe. ;]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry