• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Bany, notki, oraz wszystko co zwi?zane z karami

Status
Zamknięty.
Odp: Bany, notki, oraz wszystko co zwi?zane z karami

Niestety marna szansa. Mo?esz si? odwo?a? od bana, lecz skoro dosta?e? go przez massbana to najmniejszych szans nie masz. Oto efekt botowania.

Bany, notki, oraz wszystko co zwi?zane z karami

Gdy CipSoft wykryje bota to od czego zale?y czy dana osoba dostaje bana czy delete?

Zale?y to od ilo?ci otrzymanych kar, je?eli dostaniesz trzy razy takowego bana zamiast banicji konta automatycznie usuwaj? ci posta?.

Zale?y to od ilo?ci otrzymanych kar, je?eli dostaniesz trzy razy takowego bana zamiast banicji konta automatycznie usuwaj? ci posta?.
Niekoniecznie. Wszystko zale?y od posiadanych wpis?w, nie ich ilo?ci. Je?li masz napisane, ?e kolejny ban jest r?wnoznaczny z usuni?ciem konta - account will be deleted in case of further rule violations! to lepiej si? pilnowa?. Taka sytuacja ma miejsce po jednym miesi?cznym banie (np za bota) b?d? dw?ch kr?tszych.

Cipsoft teraz banuje i usuwa konta prawie wszystkim botterom , kt?rzy mieli bana.
Radze si? pilnowa? , bo d?ugo nie po?yjesz w Tibijskim ?wiecie.
Slythia ma racj?.

Witam , mam 2 notki na tibia.com za "fuck you" i za "_|_" gdy dostane trzeci? notk? to dostane bana? Jak tak to na ile ? Najgorsze to ze teraz mam pacca i szkoda mi tych kilku/kilkunastu dni :/ , no ale to wszystko przez to ze Ci co do nich to pisz? po prostu jak by prowokuj? do tego lub wyzywaj? tez a ja juz nie mog? dawac reportow ... Pzdr

Nie ma ?adnej zasady, ?e trzecia notatka to ban. Mo?esz r?wnie dobrze dosta? kolejn? notatk?.

siema dostalem bana za przeklenstow 3 wrzesnia minelo juz pol roku a wpis nie zniknol kiedy zniknie?;d

Wpis znika na pocz?tku miesi?ca sze?? miesi?cy po banie. To znaczy, ?e powinien znikn?? na pocz?tku kwietnia.

Witam, gdy dzi? chcia?em si? zalogowa? na postaci zauwa?y?em ?e dosta?em bana.

O to notka do bana

"bo chce bota na 20 min zostawic ;D" (Mar 29 2011, 21:15:29 CEST in Say)
Czy za to ?e napisa?em ?e chce pu?ci? bota mog?em dosta? bana ?? Na 100% nie u?ywa?em jeszcze bota. I dlatego si? dziwie , za co dok?adnie dosta?em bana ?!?! Za rozmowie o bocie ?

Nie mog? si? zgodzi? z tym, ?e notki znikaj? po p?? roku od jej otrzymania, zobaczymy niebawem czy chocia? po roku znikaj? czy s? na sta?e.

clipboard02eb.jpg

Nadal gram ale aktualnie boj? si? pisa? cokolwiek bo notk? mo?na dosta? za napisanie czego? "z?ego" gdziekolwiek czy to gc czy priv czy default... Co najgorsze, ?e moje wiele lat gry mog?o by p?j?? si? kocha? w jedn? chwil?. A wszystko przez g?upot?, ban za bota poniewa? dosta?em licencje na elfbota za darmo pech chcia?, ?e w tym samym miesi?cu zacz??o w?a?nie tego niby niewykrywalnego bota wykrywa?; nota non english to tak skopiowa?em komentarz jednego z polskich graczy kt?ry mia? u siebie na koncie; by? to koment go?cia kt?ry mia? 350 lvl i zrookowa? si? w celu zako?czenia gry. Napisa? tam trzeba wiedzie? kiedy i jak sko?czy? 2007-2010, by? topic o nim wi?c dopisa?em to wraz zaznaczeniem, ?e to on napisa? wi?c przet?umaczy?em sens wraz z opisem sytuacji po angielsku; oczywi?cie kto? zraportowa? tylko fragment polski? C?? za idiotyzm co nie? No a pozosta?e dwa to przekle?stwa, kt?re niestety czasem si? zdarzaj?.. Najlepsze, ?e o tyle o ile notka o bocie by?a i by?em tego ?wiadom to odno?nie tych za przekle?stwa i pisanie po polsku nie bo nie mia?em w og?le poj?cia, ?e taki idiotyzm wprowadzili. Ko?cz?c tutaj pytanie je?li dostane kolejn? za offensive np wymsknie mi si? noob, lamus albo co? dostan? raporta to b?dzie to ban na 7 dni czy na 30 dni czy delete?

Znikaj? na pocz?tku miesi?ca po p?? roku od otrzymania ostatniej. Tak twierdzi sam cipsoft.

Za kolejn? notatk? raczej nie dostaniesz ani bana, ani nie usun? konta - pod warunkiem, ?e b?dzie to notatka. Nie ma okre?lonej maksymalnej ich ilo?ci.

Witam.
Dostalem bana na 30 dni za slowo : FUCK BR
Czy on mi zniknie?
A jezeli zniknie to gdy znow cos przeskrobie to usuna mi konto lub dostane znow bana na iles tam dni? np. Za slowo fuck you czy cos w tym stylu.?

Zdaje mi si?, ?e zniknie dopiero po 6 miesi?cach. Je?eli zniknie ten ban, to masz czyste konta, jakby? mia? nowe.

Mam pytanie co do notek i kasacji konta :

Dosta?em 1 bana na 30 dni za uzywanie bota i mam pytanie :

1) Notka o tym banie zniknie po tych 6 miechach i potem np. po 8 miesi?cach dostan? nastepnego bana za botowanie to skasuj? mi konto czy b?dzie nast?pne 30 dni :D ? Czy b?de mia? czyste konto tzn. All od nowa

Ps. Nie uzywam ju? bota i nie b?d? uzywa? ale to pytanie mnie nurtuje

Ostatnia edycja:

Odpowie kto? ?

Refresh !!!!

Mam pytanie. Wczoraj noobek zabra? mi boxa i powiedzia?em do niego ?e jest jebanym noobem. I mnie sprzeda? sprzedawczyk GM'owi. Mianowicie wys?a? to takie wiecie co..
I moje pytanie polega na tym czy za to mo?na dosta? bana,warna czy co? w tym stylu.. Jak tak to na ile..?

Mam pytanie. Wczoraj noobek zabra? mi boxa i powiedzia?em do niego ?e jest jebanym noobem. I mnie sprzeda? sprzedawczyk GM'owi. Mianowicie wys?a? to takie wiecie co..
I moje pytanie polega na tym czy za to mo?na dosta? bana,warna czy co? w tym stylu.. Jak tak to na ile..?

tak mo?na dosta? i jest to zr??nicowana ilo?? dni: 7, 30, a jak mia?e? ju? jakiego? bana to nawet delete .

Mam pytanie co do notek i kasacji konta :
Dosta?em 1 bana na 30 dni za uzywanie bota i mam pytanie :
1) Notka o tym banie zniknie po tych 6 miechach i potem np. po 8 miesi?cach dostan? nastepnego bana za botowanie to skasuj? mi konto czy b?dzie nast?pne 30 dni :D ? Czy b?de mia? czyste konto tzn. All od nowa
Ps. Nie uzywam ju? bota i nie b?d? uzywa? ale to pytanie mnie nurtuje

Wpis nigdy nie zniknie. Je?li dostaniesz kolejnego bana to usun? ci konto.

Za samego nooba raczej nie. Chyba, ?e doda?e? do tego co? wi?cej to szansa jest. Jednak najcz??ciej daj? za to jedynie notki.

Status
Zamknięty.
Do góry