Gdy CipSoft wykryje bota to od czego zale?y czy dana osoba dostaje bana czy delete?
Niekoniecznie. Wszystko zale?y od posiadanych wpis?w, nie ich ilo?ci. Je?li masz napisane, ?e kolejny ban jest r?wnoznaczny z usuni?ciem konta - account will be deleted in case of further rule violations! to lepiej si? pilnowa?. Taka sytuacja ma miejsce po jednym miesi?cznym banie (np za bota) b?d? dw?ch kr?tszych.Zale?y to od ilo?ci otrzymanych kar, je?eli dostaniesz trzy razy takowego bana zamiast banicji konta automatycznie usuwaj? ci posta?.
Mam pytanie. Wczoraj noobek zabra? mi boxa i powiedzia?em do niego ?e jest jebanym noobem. I mnie sprzeda? sprzedawczyk GM'owi. Mianowicie wys?a? to takie wiecie co..
I moje pytanie polega na tym czy za to mo?na dosta? bana,warna czy co? w tym stylu.. Jak tak to na ile..?
Mam pytanie co do notek i kasacji konta :
Dosta?em 1 bana na 30 dni za uzywanie bota i mam pytanie :
1) Notka o tym banie zniknie po tych 6 miechach i potem np. po 8 miesi?cach dostan? nastepnego bana za botowanie to skasuj? mi konto czy b?dzie nast?pne 30 dni? Czy b?de mia? czyste konto tzn. All od nowa
Ps. Nie uzywam ju? bota i nie b?d? uzywa? ale to pytanie mnie nurtuje
Mam pytanie. Wczoraj noobek zabra? mi boxa i powiedzia?em do niego ?e jest jebanym noobem. I mnie sprzeda? sprzedawczyk GM'owi. Mianowicie wys?a? to takie wiecie co..
I moje pytanie polega na tym czy za to mo?na dosta? bana,warna czy co? w tym stylu.. Jak tak to na ile..?