Bany, notki, oraz wszystko co zwi?zane z karami

Status
Zamknięty.
Odp: Bany, notki, oraz wszystko co zwi?zane z karami

No wiec skillowalem sobie spokojnie a tu nagle przebiega dwoch brazoli i zabija mi potworki -_- wiec ja pisze WTF!! a ten skur*iel mi pisze noob i ze mnie raportuja.. nie wiem nawet za co mial by to zrobic, ale czy za te WTF moga mi dac bana jezeli ten jeb...brazol serio mnie raportowal?

No tak jak ja (no nie tak samo , ale podobnie) , wczoraj gra?em z POLAKIEM w kostk? , i by?o ?e wygra?em vamprik? , a on m?wi ?e inny numerek by? , WTF ?!? No to ja go tam obra?am i wgl (po polsku) , i m?wi ?e zaraportowa? (a to on zaje***y h*j mnie oszuka?) , to czy mog? mi co? zrobi? ? Bo to by? m?j main char .
Inne :
-Obra?a?em go po Polsku .
-Jest Polakiem .
-Jak kto? jest z Galany , to pomo?e mi go uj***? ?

Czy to prawda ze za obrazanie kogos w sposob "noob" moze byc karalne ? Nie spotkalem sie jeszcze z tym wydarzeniem

Czy to prawda ze za obrazanie kogos w sposob "noob" moze byc karalne ? Nie spotkalem sie jeszcze z tym wydarzeniem

jesli wejdziesz w report statement/insulting to jest tam wyraznie napisane, ze slowo "noob" jest tolerowane i nie zostaniesz ukarany za uzywaie go

-----------
a ja chcialbym sie dowiedziec czy banowane jest tylko konto, na ktorym uzywany jest bot czy kasowane sa wszystkie moje konta?
Czy ktos uzywal bota do jednego konta, ale gral tez recznie main charem, ktory byl na innym koncie, a oba zostaly skasowane?

albo jesli konta mam zarejestrowane na to samo nazwisko i adres, na jednym zostal wykryty bot to wszystkie te konta sa usuwane?

prosze o opowiedz

-----------
a ja chcialbym sie dowiedziec czy banowane jest tylko konto, na ktorym uzywany jest bot czy kasowane sa wszystkie moje konta?
Czy ktos uzywal bota do jednego konta, ale gral tez recznie main charem, ktory byl na innym koncie, a oba zostaly skasowane?

albo jesli konta mam zarejestrowane na to samo nazwisko i adres, na jednym zostal wykryty bot to wszystkie te konta sa usuwane?

prosze o opowiedz

Powiem Ci tak , sk?d mog? wiedzie? ?e to ta sama osoba (je?li chodzi o godno?? i wgl) , nie sprawdzaj? tego nawet . I sk?d mog? wiedzie? ?e ty masz KILKA kont ? Wszystkich kont nie mog? ci usun?? (bo nie wiedz? ?e ten sam w?a?ciciel) . Mog? usun?c tylko 1 konto (ale wszystkie postacie na nim s? usuwane ) .

Mam do Was pytanie : Czy jak bocilem teraz np tydzie? i nie dostalem bana to jest szansa ?e dostane go jeszcze ?

i kiedy sa mas bany ? jesli ktos wie ;)

Mam do Was pytanie : Czy jak bocilem teraz np tydzie? i nie dostalem bana to jest szansa ?e dostane go jeszcze ?

i kiedy sa mas bany ? jesli ktos wie ;)

Nikt nie wie kiedy sa dokladnie.
Jak bociles 5 minut i masz pecha to mozesz dostac bana.
A mogles miec tez szczescie i bocic tydzien 24/7 i nie dostac bana. Roznie to bywa. Zaleznie od bota i dzialania tego ich systemu akurat w czasie kiedy bociles.

u?ywam bbota - dziennie 8-10 godz .

ale czyta?em na necie ze bbot nie jest tak bardzo wykrywalny ;)

Powiem Ci tak , sk?d mog? wiedzie? ?e to ta sama osoba (je?li chodzi o godno?? i wgl) , nie sprawdzaj? tego nawet . I sk?d mog? wiedzie? ?e ty masz KILKA kont ? Wszystkich kont nie mog? ci usun?? (bo nie wiedz? ?e ten sam w?a?ciciel) . Mog? usun?c tylko 1 konto (ale wszystkie postacie na nim s? usuwane ) .

a jak bede logowal sie codzienie z jednego konta na drugie, na tym samym ip? Tj. logout na jednym i od razu login na drugie? Nie sprawdzaja tego? Rozumiem, ze ich system nie stara sie powiazac konta? Nie bylo takiego przypadku?

Gdzie moge w tibi napisa? odwo?anie od kary gdy? dosta?em bana za sarkazm;/??

Mam Pytanie, czy za 3 namelocki jest ban ??

Witam ! Mam pytanie :
U?ywa?em kilka dni temu bota, teraz przesta?em i nie zamierzam go u?ywa?. Najpierw TA potem Red Bot. Czy mog? wykry? bota, i dostan? bana, je?eli u?ywa?em bota wcze?niej ? Czy bot musi by? uruchomiony, abym dosta? bana ?

Oczywiscie ze ci zniknie. Tylko deletion warning nie znikaja

witam mam kilka kont , tylko jedno stworzone do bota i moje pytanie to czy gdy jestem na koncie nie do bocenia [GRACZ](Gdy bot jest wy??czony)[/GRACZ] to mi go wykryj??czy tibia wykrywa bota jak jest zainstalowany na kompie?(kazde konto ma inny e-mail)

@Tirecz
Je?eli nie korzysta?e? z MC to nie masz si? o co martwi? ;) Mo?esz mie? nawet 50 kont i logowa? si? na nie codziennie i bana nie dostaniesz. Co innego je?liby? u?ywa? MC, wtedy jest szansa na za?apanie si? na bana.

@Sir Rotwormuw
Tutaj masz rozpisane od czego mo?esz si? odwo?a?, a od czego nie. Takie co? wysy?amy na support@tibia.com

@Telefon131
Nie

@Marcin0497
Tak, mo?esz dosta? bana je?eli u?ywa?e? bota. Wszystko oka?e si? przy mass banie :p

@Myster Thauron
Nie wykryj?. ?eby wykry? musia?by by? w??czony.

scaled.php

Pytanie, czy ten banik zniknie po 6 miesi?cach?

Witam
Mam pare pyta? ,a wi?c:
1) czy za mc ban jest na zawsze i czy jest wykrywalne mc
2)czy jak mam odpalone 2 tibie i na jednej sobie gram ,a na drugiej mam bota i bot zostanie wykryty to czy dostane bana nawet na ta postac na ktorej w tym momencie gram ale nie mam na niej bota ??
3)czy za bota ban jest na zawsze ?

Bardzo prosz? o pomoc w moich pytaniach.
Pozdrawiam

Witam
Mam pare pyta? ,a wi?c:
1) czy za mc ban jest na zawsze i czy jest wykrywalne mc
2)czy jak mam odpalone 2 tibie i na jednej sobie gram ,a na drugiej mam bota i bot zostanie wykryty to czy dostane bana nawet na ta postac na ktorej w tym momencie gram ale nie mam na niej bota ??
3)czy za bota ban jest na zawsze ?

Bardzo prosz? o pomoc w moich pytaniach.
Pozdrawiam

no ja niestety mog? Ci troszk? pom?c przy 2pytaniach..
1) nie wiem na 100% ale MC chyba nie wykrywaj?...
3) za bota masz kasowane konto.. przez pewien okres czasu mo?esz si? jeszcze zalogowa? na stronce a potem kasuj? Ci konto

To jeszcze jak kto? by by? tak mi?y i odpowiedzialby mi na pytamie 2 ,poniewa? to one mnie najbardziej ciekawi

Czy kto? mi pomo?e z pytaniem drugim ?
Brzmi ono tak :) - czy jak gram na mc na bocie ,a na drugim mc gram normalnie to czy jak wykryj? bota na koncie na tym co chodzi bot to dostane bana te? na tego mc gdzie w tym momencie gram i nie u?ywam na nim bota ?
W streszczeniu - mam w??czone dwie tibie ,na jednej mam bota na drugiej nie mam. Jak dostane bana za bota to te? dostane na drug? tibie za bota ?

Pozdrawiam i bardzo prosz? o odpowied?

No pomo?e mi kto? ?? Naprawde nikt nie wie ??
Notka moderatorska:
Sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Czy kto? mi pomo?e z pytaniem drugim ?
Brzmi ono tak :) - czy jak gram na mc na bocie ,a na drugim mc gram normalnie to czy jak wykryj? bota na koncie na tym co chodzi bot to dostane bana te? na tego mc gdzie w tym momencie gram i nie u?ywam na nim bota ?
W streszczeniu - mam w??czone dwie tibie ,na jednej mam bota na drugiej nie mam. Jak dostane bana za bota to te? dostane na drug? tibie za bota ?

Pozdrawiam i bardzo prosz? o odpowied?

tak dostaniesz za MC, bo to jest r?wnie? nielegalne oprogramowanie : )

Status
Zamknięty.
Back
Do góry