Bardzo Dziwna sprawa

Status
Zamknięty.

QS1989

User
Listopad 13, 2009
Liczba reakcji
0
Witam mam taki dziwny problem bo nikt inny nie moze sie zalogowac na moj server oprocz mojego brata komputer co prawda jest podlaczony pod ten sam router i porty mam wszystkie odblokowane 7171 /7172/8080/80/3306/80 a podlaczam sie pod IP routera ;/ a moje IP stale tzn karty sieciowej jak chcialem wejsc to pokazuje mi sie lista a potem disconnect i nie chce zalogowac sie

za pomoc REPUT
DZI?KI WIELKIE

Odp: Bardzo Dziwna sprawa

porty masz przekierowane na routerze i w windzie?

serva stawiasz na xamppie? u mnie po odblokowaniu port?w na routerze i w panelu sterowania --> zapora systemu windows nastepnie po prze?adowaniu routera ruszy?o bezproblemowo

tak XAMPP hm powiadasz ze tam w panelu sterowania sprawdze :D bo robilem tylko w routerze i tym programie

hmm tylko teraz jakie iP mam podac? z routera czy ten przypisany mi do karty sieciowej ?

przekieruj wszystkie porty na adres kt?ry masz przydzielony do kompa przez router

Ja bym ci bardziej radzil No-Ip zrobic.
Jezeli wszystkie portymasz odbloowane to zrub se kont na no-ip i wpisuj te ip z no-ip. Powino dobrze dzialac.A jak bez no-ip to wpisuj ip z kart sieciowej.

Pozdrawiam,
Xiach

najpierw niech odpali na normalnym IP potem niech si? bawi dalej

z IP karty sieciowej to loguje sie na liste charow ale nie loguje sie :( disconnect wyskakuje

zrobi?em hamachii ale to tez nie dziala ;/ podalem 3 ip router z karty i hamachii i zaden nie dziala ;/ i co tu moze byc grane?;/

Status
Zamknięty.
Back
Do góry