• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Baza Danych/ Uh/ MR

Marian Pogromca

Advanced User
Grudzień 1, 2008
Liczba reakcji
8
Witam! Nie wiem czy dobrze trafi?em ale mam taki problem. Mianowicie u?ywam ots "[8.50] NaxedOt 3.5 [Sqlite] & [Sql]" gra bardzo pi?niknie nie ma b??d?w... . Ale gry zrobi? sobie posta? i gram ni? to Nie Wy?wietla mi jej w Bazie Danych. Wszystkie sielniki jakie mia?em to w ?adnej mi nie pokazywa?o postaci w bazie danych.

Mam jeszcze takie jedno pytanie zwi?zane z UH i MR. Gdzie w uh zwiekszy? ilo?? dodawanego hp a w mr ilo?? dodawanej many

Pozdrawiam !

Odp: Baza Danych/ Uh/ MR

Pewnie ?le zaimportowa?es baze danych jak nie robi CI postaci w bazie, lub w confing lub zmie? z
Kod:
 sqltype="sqlite"
na
Kod:
sqltype="mysql"
a Co do zwi?kszenia ilo?ci dodawania hp zmienia si? to w skryptach

pozdrawiam

W?a?nie jak zmienie w config.lua to i tak nie wy?wietla mi postaci i zarazem niechce mi si? silnik odpali? tylko prosi i wci?ni?cie przycisku i si? wy??cza. A co mia?e? na my?li ze ?le zainportowa?em ?

Mi Wogule Nie Dziala Wpisuje W Programe sqlitestudio tam zmieniam a na ots mam tak samo co mam zrobi? zeby na ots by?o tak samo prosze o pomoc bedzie reputek :o

oczywscie w tym porgramie zmieniam haslo itp

Dodawanie hp w uh i many w mr zmieniasz w:
Data->Spells->Scripts->(to do UH) Healing->Ultimate Healing Rune.
Otwierasz i szukasz tego
Kod:
	if min < 250 then
		min = 250
	end
	return min, max
end

Tam gdzie pisze 250 wpisujesz ile ma dawa?.
A co do mr to zale?y jaki masz skrypt ale poszukaj skryptu manarune w swoim ots i tam powinno by? podobnie jak w UH.

Back
Do góry