Baza danych

Tideys

Active User
Październik 24, 2009
Liczba reakcji
2
Odp: Baza danych

Siema musisz wejsc folder z otsem i poszukac

beztytuujb.jpg

ja dalem plik config.lua i pisalo

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'accountManager = false namelockManager = false newPlayerChooseVoc = true n' at line 1

a pliku schemas i te mysql to mam tylko z rozszerzeniem dll i gdy to przesle to pelno bledow wyskakuje ;(

http://img687.imageshack.us/i/beztytuu2pg.png/
po wrzuceniu config.lua

sry ale robie baze danych dopiero pierwszy raz

ps. a twoj silnik co masz na ss to jest z real map ?

Ostatnia edycja:

ja dalem plik config.lua i pisalo
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'accountManager = false namelockManager = false newPlayerChooseVoc = true n' at line 1
o lol.. bo to nie jest plik, kt?ry importuje sie do bazy...

a pliku schemas i te mysql to mam tylko z rozszerzeniem dll i gdy to przesle to pelno bledow wyskakuje ;(
bo tych plik?w te? sie nie wrzuca

Mo?e spr?buj ?ci?gna? inn? paczke z silnikiem w kt?rej b?dzie katalog schamas

Szukaj plikow z rozszerzeniem .sql najprawdopodobniej powinien sie nazywac mysql.sql

znalazlem mysql.dll importowale i

Istnieje szansa, ?e w?a?nie znaleziono b??d w analizatorze sk?adni SQL. Prosz? zbada? bli?ej swoje zapytanie i sprawdzi?, czy cudzys?owy s? poprawne i dobrze sparowane. Inn? mo?liw? przyczyn? niepowodzenia mo?e by? wysy?anie pliku ze znakami binarnymi poza obszarem tekstu uj?tego w cudzys?owy. Mo?na r?wnie? sprawdzi? zapytanie SQL poprzez lini? polece? MySQL-a. W znalezieniu przyczyny problemu mo?e pom?c tak?e - je?li si? pojawi - poni?szy opis b??du serwera MySQL. Je?li nadal wyst?puj? z problemy lub analizator sk?adni zg?asza usterk? a linia polece? - nie, ogranicz sekwencj? zapyta? SQL do pojedynczego, kt?re powoduje problemy i zg?o? b??d, do??czaj?c fragment danych zawarty w poni?szej sekcji TNIJ:
i puzniej pelno jakis liter skopiowalem 1-wsz? linjke

eNrt2n9wlHV+wPFnk02ybHbIKkHSEc5lblEcYi4hqBDmRpAE8AywYWFXDARQ4NYUMYe7czgNCN1k

sproboje znalesc innego otsa bo ja potrzebuje tylko silnika z rookgaardem 8.54 , wyciac go niemoge z reala bo komp muj nie ogarnia 90 mega mapki :D:D

tak naprade to potrzebuje to by grac przez ip 127.0.0.1 czyli tylko sam :D ;p

Ostatnia edycja:
Back
Do góry