Berciq gallery

Berciq gallery

• Amator

Votes: 0 0,0%
  • ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Amator

• ?rednio-Zaawansowany

• Total voters
    0
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.

berciq92

User
Czerwiec 12, 2010
Liczba reakcji
0
To piewsza publikacja moich prac, nigdy tego wcze?niej nie robi?em wi?c co? si? mo?e nie uda?;) b?d? tu zamieszcza? co ciekawsze prace z mojej mapy,
niekt?re pomys?y s? zaczerpni?te z publikacji innych, jednak stara?em si? zrobi? je po swojemu;)
Zezwalam na wykorzystywanie moich pomys??w bo to chyba najwi?kszy komplement jaki mog? dosta? :]
prosz? poczekajcie do 13.04 z komentarzami i wpisujcie wasz? ocen?;)
View attachment 5204View attachment 5205View attachment 5206View attachment 5207View attachment 5208

Niekt?re miejsca typowo robi?em na pokaz a inne s? ju? spokojne i estetyczne
View attachment 5218View attachment 5217View attachment 5216View attachment 5215View attachment 5214View attachment 5220View attachment 5219View attachment 5221View attachment 5222View attachment 5223

Niestety ca?a mapa nie jest tak wydetalowana jak to wida? na screenach:\ zacz??em prace kilka lat temu z d?ugimi przerwami a jako ?e troszk? poprawia?y si? moje umiej?tno?ci traci?em czas na od?wierzanie starych miejsc;) mo?e kiedy? wrzuc? filmik po kolei jak zmienia?y mi si? kontynenty;)
Na razie to tyle, mi?o gdybykto? komentowa?, a jeszcze milej gdyby m?wi? co mu si? nie podoba a co podoba;)
View attachment 5224View attachment 5225View attachment 5226View attachment 5227View attachment 5228

A mo?e jeszcze te, mam nadziej? ?e ka?demu po klikni?ciu wy?wietlaj? si? tak jak mnie;]
View attachment 5229View attachment 5230View attachment 5231View attachment 5232View attachment 5233View attachment 5234View attachment 5235View attachment 5236View attachment 5237View attachment 5238

I troszk? z miast. U?ywam extensions by Zbizu, i bardzo chcia?bym mu podzi?kowa? za pomoc:] tyle prac, na d?uugo
View attachment 5240View attachment 5239View attachment 5241View attachment 5242View attachment 5243

Berciq gallery

Naprawd?, nikt nie skomentuje?:\
Mo?e teraz takie z daleka, ta lodowa kraina wygl?da jednolicie, ale wi?kszo?? miejsc znajduje si? w jaskiniach i na dnie morza
dodam, ?e np ?eby w lesie deszczowym doj?? do zaginionego miasta jest w sumie 9 r??nych dr?g, w lodowej krainie 7 dr?g ?eby doj?? do kopalni,
jedyna rzecz kt?ra nie jest moja to forteca orc?w z tfs poprostu od niej zacz??em przygod? z mappowaniem, troszk? j? zmieni?em
View attachment 5260View attachment 5257View attachment 5258View attachment 5259View attachment 5261

Ostatnia edycja:
Odp: Berciq gallery

Niestety nie ma co ocenia? , si? dziwisz. Rozmiar i jako?? zdj?? jest chujowa.
Moze bys pokazal jakies ujecia z mapy? Bo to mozna nazwac minimap?.I tak dostrzeglem
iz jakosc wykonania nie jest dobra.. Wszystko na odwal si? chod? wida? robione z g?ebi.

Odp: Berciq gallery

Jako?? i rozmiar zmieni?o mi automatycznie jak wrzuca?em screeny przez tibia.net odleg?o?? jest dobra tj taka jak u innych, klikasz na screena i ci go powi?ksza,
jak ma?o wida? mo?na powi?kszy? jeszcze w przegl?darce czyli prawym paskiem na dole, wg mnie wszystko dobrze wida? rozdzielczo?? 880/572 jeszcze daje rad?,
nie umiem inaczej wrzuca? screen?w gdy? to m?j pierwszy post.
na to ?eby zrobi? terasy sam wpad?em, domek miko?aja i fabryk? zabawek te? wymy?li?em, wulkan na ka?dym poziomie wida? dobrze, mimo ?e lawa nie ma bordea, m?yn, zamek to nie kwadrat jak u wi?kszo?ci, mapa nie jest rozlaz?a jest zag?szczona, ?eby nie by?o nudno ?e id? 10 minut a tu nic..
wyspa koszmar?w w piekle jest np jedn? z dwudziestu, nie chc? wstawia? mapy bo b?dzie na niej wszystko wida?, kt?r?dy na kt?r? wysp? si? dostajemy
jest wiele miejsc pochowanych po mapie, ?e np trzeba u?y? levitate, przej?? po jakim? bagnie, p?yci?nie, czy lawie, to wszystko mo?na zauwa?y? podczas grania,
np kiedy water elemental wychodzi z wody to wiemy ?e my tam mo?emy wej??,
na ka?dej wyspie jest osobny du?y quest czyli np zebranie wszystkich raport?w dla kr?la (?eby wszystkie miejsca odwiedzi?) i dostajemy jak?? najlepsz? bro?,
teleporty b?d? dzia?a?y tylko mi?dzy miastami a co wi?ksze odleg?o?ci kt?re przejdziemy b?dzie quest z przedmiotem teleportuj?cym dla tych kt?rzy to miejsce znale?li, nie mam w planach teleport?w na expowiska,
na ka?dym kontynencie w miar? drogi potwory s? rosn?co wg expa i zale?ne od klimatu, miejsca s? du?o wi?ksze ni? na screenach, ?eby mo?na by?o bez przesk?d wbija? lvl nie zawadzaj?c nikomu, poprostu s? zrobione tymi samymi metodami co nie znaczy ?e tak samo..
chcia?em ?eby ka?dy m?g? sobie kupi? domek w klimacie kt?ry mu pasuje

Teraz to bardziej zapowied? ni? galeria no ale ju? nie wiem co mam zrobi? ?eby kto? to oceni?
nie typu "beznadzieja" tylko "w 1/3/5/23i15 niepodoba mi si? to ?e, podoba mi si? pomys? z../niepodoba mi si? ?aden pomys?,
rozmieszczenie, natura s?aba/czasem daje rad?, tu bym poprawi? to, tu mo?esz wrzuci? to"
tyle os?b odwiedzi?o a jedyny komentarz to "nic nie widz?, ale mi si? nie podoba" we?cie

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry