• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Berylia Kox!

Odp: Berylia Kox!

Dzi?, Ja i Dark Sov poszli?my na Ofa. Wszystko ?adnie cacy, a tu 75 edek mnie zaczyna napierdala?, jeszcze mia?em utame i 0 many bo bloka?em Warlorda.
Troch? mu to zaje?o czasu, bo w sumie 75 Ed, jenie mi 2razy ue i padne. Na t? suke swastowa?em 76 Manask?w spad? mi loot samo gp, loot bag jest na Ofie, kto chce niech idzie 5k+ :] Z 47 prawie 48 spad?em na 46 prawie 47.
Posta napisa?em ?eby Dark Sov m?g? doda? ssy ^^

@Edyt
Zapomnia?em ?e mi WoI spad?o ale wyjebane na to ;x

Ostatnia edycja:

a wi?c :
xq3vhnp46jsf.bmp

4lqq0ps1k4v7.bmp

i
nb95utd4g3ur.bmp

nic chyba doda? nie musz? :/
A MO?E KOMENTARZ ?!

Ostatnia edycja:

?adnie cisniesz;] gogo 100 i ?eby temat Ci nie upad? :>

PS : M?g?by? wyskillowac do 70 ;P

widz? ?e musz? co? pododawa?:p nooo ale na razie nie ma co.... bo mnie chakneli ale trudnooo b?d? gra? dalej bo i tak nie by?o niczego dobrego na moim tym charze;p ale gorzej ucierpia? m?j char na guardi;D ale co z tego;p wszystko da si? odrobi?;p;p i na razie nie mam eq na beryli i nie mam jak gra?;D

Z tego co pami?tam mam pozwolenie od Dark SOV'a, a wi?c :

r8gsn8.jpg

:D

Narazie nie oczekujcie odemnie bardzo wielu ss?w czy co? w tym stylu, narazie b?de szed? powoli, ale do przodu. Za jaki? czas to si? zmieni, a jak narazie zawsze przyda si? od?wie?enie tematu :P

Elo elo 3 2 0 :) . A wi?c tak dzi? o pi?tej rano zko?czy?em gr? :) co? tam wbi?em ale to potem ;)
Doctor Blancik: Wiem ,?e m?g?bym wyskilowa? do 70/60 problem w tym ,?e ju? nie b?dzie elfika :( a szkoda mi troszk? kasy na ss :) Ale sprawa si? rozwi?za?a :) M?j kumpel z klatki (takiej z bloku oczywi?cie ) Powiedzia? ,?e mu si? nudzi i z ch?ci? pozbiera mi kamyszk?w tym 31 kinem :) . a wi?c mo?e b?d? skilowa? ;)
legendary: Przyda?o by si? :) Spytam si? FckYeah czy niema tam dla cb ?adnego cluba :)
Niestety niemam tego plate armoru :/ Ale za to wczoraj zloci?em dark helmet ;) nawet 2 wi?c dla cb Tarkley tez bedzie xDDD.
Tarkley: Mi?o ,?e temat nam si? <tak my?l? > Rozkr?ca :) Zapraszam coraz wi?cej os?b Na beryli? . Musimy j? podbi? xDD.bo ile pami?tam ??dz? tu BR:/
Ok czas na moje ss
Zach?cam do komentowania :) Chocia? kilka s??wek :).
i28p0d2phk9t.bmp

Poprosi?bym o jakie? komenty bo musz? ss wrzuci? :)

Ostatnia edycja:

No no, dajesz, tw?j wr?g si? odzywa? co?? :P Ile halberd?w uzbiera?e? na cycach? I + na nich czy -?

wr?g nic nie mowi? narazie ;P
Helberd?w leci oko?o 2 na 20 spearow :)
Oczywi?cie jestem na + bo potki wog?le niechcodz? nawet jak bije smithy :)
Photos :)
e6gpkdok2dwd.bmp

Oraz
g0xx2ouhwmnt.bmp

ladnie ladnie oby tak dalej gogo skils 100/100 heh:):)

Gratz 1 draga! ;D.

Nied?ugo 30 ; D idz na tomby pod cyckami na -3

Dzi?ki za komenty mam tu jeszcze co? starego ;))
Pami?tajcie im wi?cej koment?w tym wi?cej zdj?c ;) Pozdro

d0q0h7vl71r7.bmp

Pami?tajcie ,?e wasze komenty mnie mobilizuj? do dalszej gry !

Ostatnia edycja:

Siemanko :)

Dobrze jest ! Tylko doskilaj do 70-75 dista i wtedy b?dzie Ci exp lecia? jak szalony :] i hity 170+ w draga to b?dzie co? normalnego ;) poza tym jak b?dzie Ci? goni? pk to mo?esz si? zawsze jako? wybroni? i zwastowa? mu poty ;)

Co do tamtej lamy na 49 lvlu, nie przejmuj si? nim bo takich ciot jest w tibii mn?stwo :) ja mam na galanie hunt od 4 r??nych os?b i jak narazie ?adna nie chce ruszy? ty?ka do kazzo po mnie ;)

Czekam na dalsze screeny, postaram si? doda? te? screeny ze swojego chara w swoim temacie ;)

Pozdro!

No gratz napisze tego posta w 1 dzie? szko?y mam nadzieje ?e temat nie upadnie i dobijesz tym charem 100lvl.

M?wi? idz na tomby! Tam wi?kszy exp/h a po fooda z cyclop?w

Heh :
Up 2 : Dzi?ki :p Zapraszam do wklejania zdj?? :)!
Up: W?a?nie tam siedz? i exp jest Bosski :) Dzi?ki za podpowied? :) Repucik leci :)
Screeny :
Mam ich troch? bo w ostantnie 2 dni wakacji wbi?em chyba z 6 lvl :). Ale b?d? je dawa? z czasem :)
A oto niekt?re z nich :):
a1txmg.jpg

27 a tu chwila p??niej :(
2i95x1f.jpg

Jak wida? w moim opisie lvl jest troch? wi?kszy :) Ale wszystko zobaczycie z czasem :)!
Lece dalej PG! Pozdro
Czekam na komenty ;)

No a wi?c wbijam na berylie :P W jakim mie?cie "?yjecie"??

Ostatnia edycja:

Tak si? sk?ada ?e Lachero to Polak kiedy? wrzuca? ss na torgu.
Go go 100 lvl!!

up2: My narazie chyba thais .Nie licz na ?adne kokosy na pocz?tek :)!
Up: tak si? sk?ada ,?e to dobrze wiem !:/
Topic :

Ok dam wam kilka new ss :) Pozdro
hzo77dhcrde3.bmp

i takie co? : :P
69ueamu6rqmc.bmp

Wbijaj ten 30 i lecisz dalej :] Ja narazie nie mog? gra? bo mam straszne lagi, jak mi zmieni? neta do dopiero pogram :p Teraz pogrywam na otsach. Jak wr?ce to wybijemy na jaki? hunt i ja si? podexpie, kupi? pacca i b?dzie lajt :}
No to powodzenia, i skilluj tak jak Ci m?wi?em.

A wi?c widz? ,?e niechce wam si? komentowa? trudno :(
Ja niestety b?d? dawa? mniej fotek gdy? teraz jestem zawalony szko?? :/

Ale w weekendy postaram si? to nadrabia? tu macie jeszcze takie co?:
fgec2l08qlgu.bmp

Ok ja mam kompa roz... walonego wi?c narazie fot nieb?dzie :(
Edit
Ok next fotka :)
wrqxqajj5y18.bmp

Prosz? o komentarze :)
i tak b?d? ma?o gra? mo?e potem wam poka?e m?j plan lekcji :/ Masakra :/