- Liczba reakcji
- 14
Odp: Berylia Kox!
Dzi?, Ja i Dark Sov poszli?my na Ofa. Wszystko ?adnie cacy, a tu 75 edek mnie zaczyna napierdala?, jeszcze mia?em utame i 0 many bo bloka?em Warlorda.
Troch? mu to zaje?o czasu, bo w sumie 75 Ed, jenie mi 2razy ue i padne. Na t? suke swastowa?em 76 Manask?w spad? mi loot samo gp, loot bag jest na Ofie, kto chce niech idzie 5k+ :] Z 47 prawie 48 spad?em na 46 prawie 47.
Posta napisa?em ?eby Dark Sov m?g? doda? ssy ^^
@Edyt
Zapomnia?em ?e mi WoI spad?o ale wyjebane na to ;x
Dzi?, Ja i Dark Sov poszli?my na Ofa. Wszystko ?adnie cacy, a tu 75 edek mnie zaczyna napierdala?, jeszcze mia?em utame i 0 many bo bloka?em Warlorda.
Troch? mu to zaje?o czasu, bo w sumie 75 Ed, jenie mi 2razy ue i padne. Na t? suke swastowa?em 76 Manask?w spad? mi loot samo gp, loot bag jest na Ofie, kto chce niech idzie 5k+ :] Z 47 prawie 48 spad?em na 46 prawie 47.
Posta napisa?em ?eby Dark Sov m?g? doda? ssy ^^
@Edyt
Zapomnia?em ?e mi WoI spad?o ale wyjebane na to ;x
Ostatnia edycja:
nooo ale na razie nie ma co.... bo mnie chakneli ale trudnooo b?d? gra? dalej bo i tak nie by?o niczego dobrego na moim tym charze;p ale gorzej ucierpia? m?j char na guardi;D ale co z tego;p wszystko da si? odrobi?;p;p i na razie nie mam eq na beryli i nie mam jak gra?;D

. A wi?c tak dzi? o pi?tej rano zko?czy?em gr? 
a szkoda mi troszk? kasy na ss