What's new

Bf3 za darmo!

Status
Not open for further replies.

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670
Odp: Bf3 za darmo!

Dobra tak serio to caly ten kod nikomu nie dziala, to jest 4chanowy troll ;<

Lamorak

New User
Reaction score
0

Serio uwierzyli?cie ?e dostaniecie wzgl?dnie now? gr? za darmo? buhahaha :D

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

@up
Idiot. Byla gra za darmo a wzglednie nowa to ona nie jest bo wyszlo do niej z 10 dodatkow i juz kolejna czesc z tej serii xd No chyba, ze 2 lata to nowa gra dla ciebie...
Btw chujowa gra, przeszedlem ze 3 misje w kampani i wypierdolilem ten smietnik, za kazdym razem czekac pol godziny az pedaly wyjda przez drzwi zanim zacznie sie cos dziac? Wtf... Zawsze musialem wyjsc za wczesnie zamiast poczekac i dostac po pizdzie to ja dziekuje za taka gre...

Arkam

Forum friend
Reaction score
179

Kiki casual ;D

Placek

Blue Waffle
Reaction score
670

Chyba ta gra jest dla casuali ktorzy lubia sluchac jebanego dialogu npckow przez 20 minut a potem wyjsc i 2 razy strzelic, ja sie chcialem napierdalac w tej grze ale mi nie dali, bo zawsze musialem misje zjebac przez wyjscie za wczesnie i dostanie bani z miejsca... chujowa gra jednym slowem xd

Never Give Up

Forum friend
Reaction score
69

kampania w tej grze mo?e nie jest zadowalaj?ca a multi gra?es ??

Roy4lz

Forum friend
Reaction score
116

@up
Idiot. Byla gra za darmo a wzglednie nowa to ona nie jest bo wyszlo do niej z 10 dodatkow i juz kolejna czesc z tej serii xd No chyba, ze 2 lata to nowa gra dla ciebie...
Btw chujowa gra, przeszedlem ze 3 misje w kampani i wypierdolilem ten smietnik, za kazdym razem czekac pol godziny az pedaly wyjda przez drzwi zanim zacznie sie cos dziac? Wtf... Zawsze musialem wyjsc za wczesnie zamiast poczekac i dostac po pizdzie to ja dziekuje za taka gre...

BF = multi
CoD = single (chocia? i to nie zachwyca)

Lamorak, bf3 by? za darmo przez pewien okres czasu, jakim by?y przedpremierowe dni bf'a 4.
Ponadto, podczas dni E3 mo?na by?o zdoby? jeden z dodatk?w do bf'a 3 ca?kowicie za darmo.

Status
Not open for further replies.