• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

- Pozostałe Bic Trainer=Klonowanie kasy OTS?

Status
Zamknięty.

kaszubeq

Active User
Liczba reakcji
4
Witam!
Mam pro?b?... M?g?by mi tu kto? wyjawi? "Tajemnice" tego programu??
NP. Jak klonowa? nim cc? Jak musuwac sciany? Itp.
Z g?ry dzi?kuje i pozdrawiam :)
Daje Reputy :)

Odp: Bic Trainer=Klonowanie kasy OTS?

Pami?tam, ?e kiedy? uda?o mi si? robi? CC za pomoc? Tibia Auto, mianowicie: Wchodzisz w Auto amunicja i wybierasz bolty.Nast?pnie wciskasz uaktywnij (czy jako? tak) i robi Ci si? CC tam gdzie maj? by? bolty. Ale pami?taj musisz mie? otwarty BP i 1 cc w nim. No i jak Ci si? tam robi CC to zamieniasz i masz je w BP.

To by?o kiedy?, nie daj? pewno?ci, ?e tak b?dzie dzia?a?. Co do Twojego postu, nie warto go u?ywa?, poniewa? nieliczni wiedz? jak si? nim obs?ugiwa?.

Nie ma czego? takiego jak klonowanie items. Wszystkie programy do tego stworzone s? po prostu keylogerami.

karpiktogosc, nie odzywaj si?, je?li g?wno wiesz.
Jesli kto? si? dobrze zna mo?e namiesza?, wymaga to pewnego zaawansowania.

Klonowanie kasy - 7.6, usuwanie scian tak?e.
najlepsza wersja, do majstrowania ;)

Mo?esz wypr?bowa? usuwaczka ,ale dzia?a tylko na Illusionach , Neverlandach i Devlandach. O klonowaniu kasy nic nie s?ysza?em :p.

Ja znam spos?b na usuwanie ?cian, ale dzia?a on tylko na otsach Illusion. Wystarczy chwyci? ?cian? i wyrzuci? ja do ?mietnika albo do wody :D Co do klonowania jest to jeden wielki keylogger i niech nikt si? ze mn? nie k?uci :curse: :D :D

Ja znam spos?b na usuwanie ?cian, ale dzia?a on tylko na otsach Illusion. Wystarczy chwyci? ?cian? i wyrzuci? ja do ?mietnika albo do wody :D Co do klonowania jest to jeden wielki keylogger i niech nikt si? ze mn? nie k?uci :curse: :D :D

Klonowa? si? da na 7.6 z protoko?em zmieniania kasy za pomac? klikni?cia, i w itemach ta w w id bolta, wpisujemy id cc, dajemy restack ammo, co? tam co? tam, takie duperele ?atwe, jak cholera :)

Do usuwania scian to by? program "Usuwaczek" poszukaj w google a napewno znajdziesz ^;

Jak to si? nie da klonowa?? Oczywi?cie ze si? da nawet na wszystkich wersjach pod 1 warunkiem XD , a wi?c:
-ots musi mie? ustawiony allow clones (czy jakos tak XD ) na yes
Wtedy wystarczy multiclientem wej?? kilka razy na ta sama posta? i przerzuci? itemki na jedna ;]
Pzdro Nilokq;]
@DOWN
chyba dzia? pomyli?e?

Ostatnia edycja:

Dajcie link na bot na tibie 8.4 na usuwanie scian ktory napewno dziala i niema wirusow

Co do bot?w mo?e i s? :] ale tylko i wy??cznie do tibii 8.00(MAX.!):down:
Do najnowszych wersji naszego klienta tego czego? nie ma na 100% :curse:
Mam nadziej?,?e pomog?em :)
Byee :D

Witam Was !! Mo?e moja odpowiedz nie jest na miejscu ale....

po 1. szukam BOT'a do DRAGON BALL JOUNG [DBJ] , chyba ?e ma kto? takiego co dzia?a na wszystkich Dragon Ball...

Prosi? bym odrazu o nazwy takich bot?w

takie cos jak np. Bic Trainer 7.6

ps. szuka?em na google.pl = nic nie znalaz?em
Za Podanie Takiego BOTA Daje Reputa i dozgonn? wdzi?czno?? :up::up::up::up::up:

dacie ip jakiegos otsa co dziala usuwaczek plx potrzebny mi ;p

Bic trainera mo?na pobrac z oficjalen strony i da si? nim usuwac ?ciany i robic kask? wk?adasz tam gdzie bolt 1cc 1 platinum lub 1 scarab coin trzeba w?o?yc wy?ej bp w prawa r?k? i klikn?c Active wtedy robi ci si? kasa potem musisz j? rozmienic by dzia?a?? i tyle a ?ciany podchodzisz do gdzie? gdzie s? ?ciany musi by ?mietnik,woda,lub schody wtedy klikasz Hack robi si? 1 gp wrzucasz go tam i pu nie ma ?ciany (nie dzia?a na ka?dym ots.) bic trainer dzia?a na starej wersji mazurka ta gdzie si? da zmieniac kas? :D Pozdro

e dacie ip otsa albo nazwe co dziala to plx a dajcie strone do starego mazurka[GRACZ][ITEM][/ITEM][/GRACZ]

Pami?tam, ?e kiedy? uda?o mi si? robi? CC za pomoc? Tibia Auto, mianowicie: Wchodzisz w Auto amunicja i wybierasz bolty.Nast?pnie wciskasz uaktywnij (czy jako? tak) i robi Ci si? CC tam gdzie maj? by? bolty. Ale pami?taj musisz mie? otwarty BP i 1 cc w nim. No i jak Ci si? tam robi CC to zamieniasz i masz je w BP.
To by?o kiedy?, nie daj? pewno?ci, ?e tak b?dzie dzia?a?. Co do Twojego postu, nie warto go u?ywa?, poniewa? nieliczni wiedz? jak si? nim obs?ugiwa?.

Dodam tylko,?e w tibia-auto.items trzeba zmieni? id bolt?w na cc.Osobi?cie kiedy? tak klonowa?em,ale niestety na wi?kszo?ci ots?w owa metoda nie dzia?a.

Pozdrawiam,
Xinx.

Status
Zamknięty.
Do góry