Bidroop- rewolucyjny serwis

Status
Zamknięty.

vRaa

Active User
Czerwiec 22, 2013
Liczba reakcji
4
Bidroop to nowy serwis, o kt?rym nie wiadomo jeszcze zbyt wiele, ale zapowiada si? ciekawie.

Daje on nam mo?liwo?? tworzenia grupy i pracy w niej. W?a?nie w naszej grupie ma tkwi? si?a wynikaj?ca z po??czenia indywidualno?ci cz?onk?w grupy.

Pomys? stworzenia bidroop powsta? w listopadzie 2012 roku. "B?d? cz??ci? czego? wielkiego w historii internetu - ka?dy za darmo mo?e by? cz??ci? Bidroop".

Bidroop jest mi?dzynarodow? platform? online, gdzie czerpanie zysk?w b?dzie mo?liwe dzi?ki zapraszaniu znajomych. Ty zapraszasz swoich znajomych, oni zapraszaj? swoich i w ten spos?b powstaje pot??na i liczna grupa.

W obecnej fazie 1 pozyskujemy znajomych. Gdy otwarty zostanie poziom 3 - zaczniemy czerpa? profity z naszej grupy. B?d? 2 mo?liwo?ci zarobk?w: aktywny i pasywny. Uczestnictwo w serwisie jest darmowe poza oczywi?cie po?wi?ceniem czasu . Tym sposobem Bidroop wynagrodzi Twoje starania w budowaniu grupy. Im wi?ksza grupa tym wi?cej zarobisz.

Jeszcze nie wiadomo sk?d b?d? czerpali zyski, ale nied?ugo wszystkiego si? dowiemy - w ka?dym razie serwis b?dzie darmowy, nie trzeba b?dzie nic wp?aca?. Nie b?dzie polega? na klikaniu w reklamy, wype?nianiu ankiet itp. itd. Nie jest to piramida finansowa ani nic w stylu MLM, ma to by? co? rewolucyjnego.

bidroop.com/
Po wej?ciu na stron? b?dzie konieczne podanie kodu, aby si? zarejestrowa?. Prosz?, oto one:
JlMJGkeb
PaXdel0T
tx8ttvSQ
udTKd2NF
wQBCCWU7
[Po cz??ci jest to ref link, wiem, ale by si? zarejestrowa? kod dost?pu jest niezb?dny]
ps. S? one jednorazowe, dlatego te? najlepiej piszcie z kt?rych korzystali?cie.

Co o tym s?dzicie?

Odp: Bidroop- rewolucyjny serwis

Zarejestrowa?em si?, mo?e co? z tego b?dzie...
Jakby tamte kody si? sko?czy?y to tutaj s? moje:
tIkJokxh
fET30ZRy
e08PD89o
cY9hFhZX

Odp: Bidroop- rewolucyjny serwis

Oto moje prosz? wchodzi? :)

pWxCJ1CR

M4H3fU6d

cyw2MMZP

pfmuspIq

2WQ8IM86