Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
_na max 14 kilos?w? buhahahahahhahahahaha po minucie sprintu zawodowcy sapi? a ten 14 km na maxa buhahahaha ty we? w gta mniej na kodach graj.O ile dobrze wiem to taki sam temat jest na TORGU,nie wiem czy z tak? sam? tre?ci? bo zbytnio mnie to nie interesi. Na maksa umiem przebiec 14 kilos?w.
-od ilu 6?je?li nie biegasz zawodowo daj se spok?j bo o,2 sekundy to nic a ?eby to zrobi? by? musia? z 1,2 miesi?ce trenowa?.Co mi poradzisz.. 15 lat. na 60 8.4.. chce minimum wyci?gn?? 8.2. Co poradzisz?
Stiesse: Ty wiesz co to km ?:S
@UP and all
Wejd?cie sobie na stron?: Sportowe Forum Dyskusyjne
Tam macie wszystko na temat trening?w biegania czy innych rzeczy ale piszcie tam tematy na pewno lepiej wam doradz? ni? na forum o tibii...
- z pieskiem z ca?ej si?y?heh niekt?rzy kochaj? zwierz?ta.A tak po zatym jak przebiegnie 50 m bez rozgrzewki sprintem to b?dzie mia? zapewne naderwane sci?gnoDla zdrowia, wstawaj przed szko?a i pobiegaj z pieskiem, lub te? sam(gdy Ci pupila brakuje) z 15 minutek. Dystans gdzie? oko?o 50-10 metr?w, w jedn? stron? z ca?ej si?y, w drug? truchtem.

W przedziale gimnazjum (sam z kolega bylem z pierwszej a ok. 50 osob w finale z 3 -.-).