• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Bitkowa Galeria

Status
Zamknięty.
Liczba reakcji
0
Witam :) Prosz? o ocen?, rady, krytyk?... Mam r?wnie? kilka pyta?, i ?ywi? nadzieje, ?e mi na nie odpowiecie :D
A wi?c lets go?.
1. Natura - Las
1.2 Las
lasfg.jpg

Tutaj mam pytanie ; nie za du?o tego nasra?em tutaj? (Specjalnie pokaza?em detale.)
1.3 G?ra
grav.jpg

2. Budynki
1. Piwnica w zapomnianym domu.
piwnicaz.jpg

Temat b?d? z czasem uzupe?nia? - W tej chwili nie tworze jakich? arcydzie?, tylko zwyk?e, szare mapy.
@Przy okazji, dostane warna za to, ?e zach?cam innych do komentowania? Prosz? was... -.-

Odp: Bitkowa Galeria

Ten ciemny ground, niema przy nim border?w ;/. Drzewka porostawiane byle jak. Ma?o urozmaice?, i spawny po?o?one byle jak. Og?lnie beznadziejnie.
Podzrawiam

JA PIERDZIELE... Cz?owieku , ten ciemny ground, to s? miejsca gdzie s? detale (np. trawka) ; spawny s? tak porozstawiane, bo robi? server, przy kt?rym trzeba 2 osobowego teamu na zabicie nied?wiedzia... Co do drzewek, ; dlaczego uwa?asz, ?e s? ustawione byle jak? :P
Licz? na argumentacje -.-

Mapy s?abe, bez jakiegolowiek pomys?u, zwyk?a naturka w normalnym klimacie - bez sza?u. Polecam przestudiowanie poradnik?w, kt?re mo?esz odnale?? na naszej strony w dziale Artyku?y i poradniki, link zamieszczam ni?ej :
Mapping - Tibia.net.pl

Przeco pisz? ?e robi? w tej chwili zwyk?? map?, i pytam, czy robi? j? poprawnie...
A te poradniki czyta?em ju? 5000 razy, ?aden bez jakiej? rewelacji ;f

1 screen - Takie ?oo, jako? mi si? nie podoba..
2 screen - Drzewa na ska?ach? ; o Skoro ju? chcia?e? tak zrobi?, yo mog?e? troch? trawy doda?. Poza tym wodospad ?le zrobiony. ;p
3 screen - Nie podoba mi si?, ?e ska?y s? w pomieszczeniu, ale pr?cz tego nie jest ?le.

Jedno zdanie - ?wicz dalej!

Pozdrawiam.

Na pierwszym SS niema w cale szczeg???w poza krzakami i paroma kamyczkami.
Drugi SS, g?ra nie realistyczna, drzewa nigdy nie urosn? na takich ska?ach.
A ta piwnica to jaka? dziwna jest skoro na ?cianach wyros?y ska?y.
Og?lnie troszk? s?abo.
Ocena 4/10.

Status
Zamknięty.
Do góry