-Windows 7 BitTorrent 7.2.1

Status
Zamknięty.

MyszonUTD

Advanced User
Kwiecień 30, 2009
Liczba reakcji
5
Mam ten program od bardzo dawna i nigdy nie by?o z nim problem?w wszystko, si? ?adnie pobiera?o a? do dzi?, wrzuci?em film do pobrania i pisz? pobieranie ale nie znajduj? peer?w ani seed?w i wszystko stoi. Sprawdza?em to na innych plikach kt?re maj? po tysi?ce seed?w i perr?w, ale i tak nic nie znajduj?.

Limit?w na pobieranie te? nie mam bo mog? pobiera? rzeczy z warez?w.

Screen torrenta:
http://i40.tinypic.com/10oo3rm.jpg

@edit
Zainstalowa?em nowego BitTorrenta nie pomog?o.

Kto? mi powiedzia? ?eby jakie? porty pozmienia? w ruterze, te? nie pomog?o bo mo?e ?le zrobi?em, nie ogarniam tego troch?.

Jak to pomo?e to mam ruter:
TP-LINK
54M Wireless Router
Model No. TL-WR340G/TL-WR340GD

Odp: BitTorrent 7.2.1

spr?buj programu utorrent

Spr?buj tak jak napisa? kolega wy?ej :) Programem uTorrent ew. BitComet(dobry program).
Je?li masz problem z ustawieniem port?w tzn. nie wiesz jak to zrobi? to tego nie r?b tylko zadzwo? do Us?ugodawcy internetu i popro? o pomoc w ustawieniu port?w .

Ja nie rozumiem co mi to da ?e zainstaluje program kt?ry jest dok?adn? kopi? BitTorrenta, ale dobra zobaczymy, po zainstalowaniu mam ten sam problem pisz? pobieranie a si? nie ?ci?ga. Tak samo nie mog? nigdzie zadzwoni? bo nie mieszkam w Polsce i ten internet nie jest m?j na sta?e, przeprowadzi?em si? do nowego domu i ten kole? co tu mieszka? zostawi? nam swojego neta a? my nie kupimy swojego. Pomo?e kto? kto si? jako? zna na tym a nie tylko pisz? ?eby zainstalowa? co? innego. ;(

A przypadkiem jaki? antyvir nie blokuje Ci seed?w/peer?w tzn chodzi mi o odbieranie pakiet?w z nieznanych ?r?de? ? :) Wy?acz antyviry i firewall'e ..

@up
Nie u?ywam antywirus?w ?adnych, wy??cza?em firewalla wcze?niej, a? taki zielony w te sprawy to nie jestem... :curse:

@edit
Wydaj? mi si? ?e co? jest z netem, albo co? blokuj? r??ne dost?py do program?w bo chcia?em zagra? w gr? League Of Legends i nie dzia?a ;[

Ostatnia edycja:

@refresh

nie wa?ne, dowiedzia?em si? ?e to wina mojego rutera, temat mo?na zamkn??.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry