• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

[Blackq] Threard

Status
Zamknięty.
Odp: [Blackq] Threard

Mo?e na pocz?tek skomentuj?: "FIRE CAVE"
Praca ?adna, ale to zale?y od tego czy mapka jest do gry, czy do pokazywania w galeriach.
Do gry nadaje si? w 100% nie za du?o detali, idealna. Je?eli spojrze? na ni? (mapk? ;)) okiem jurora, to powiem Ci, i? dajesz za ma?o szczeg???w. M?g?by? doda? troch? "?mieci".
Oceniam to na -4/5

Praca "Co? nowego ..."
Wpad?a mi w oko, jest estetyczna, cho? "li?cieje" na dachu nie pasuj? ;)
4/5

Pracuj, a? dojdziesz do mistrzostwa :)

Ty m?j mistrzu ;*

Mapy zajebiste fajnie ?e wracasz ;D

SimOne <3

84029108935884950798.png

Prace na wysokim poziomie, robione z pomys?em i kreatywno?ci?.
Podoba mi si? to ?e nie robisz ich na zasadzie "Im wi?cej tym lepiej", dzi?ki temu mapa nie jest zawalona syfem, tylko jest estetyczna i w sam raz.
Bardzo spodoba?o mi si? r?wnie? to ?e prace s? takie "zwyk?e" i nie ma w nich jaki? rzeczy z kosmusu, dzi?ki temu wygl?daj? realistycznie.
8/10.

Pozdro.

Powie ci tyle jeste? dobrym Maperem Jak Na moje Zdanie a nie wiem czy si? liczy xd

Ostatnia edycja:

No nawet ?adne prace 8/10 niepodoba mi si? ta natura.

ladne ladne 9/10 daje 9/10 bo przy rzece jest troche piasku i mi to troche nie wyglada ladnie :p a tak to perfekt :p

Fabryka zabawek z pojedynku w turnieju mapperskim (brak pomys?u na wykonanie?)

16482899620535601800.png

Podziemne lochy z pojedynku z Ny? (wygrany)

95881423.png

Polecam powi?kszy? :)

#od?wie?am, mo?e jakie? komenty? : <

Takie co?, na od?wie?enie ^^
30429827114328053968.png

Mapki s? ?adne i staranne, ale te bagna na od?wie?enie. Dla mnie bagna to natura martwa, a tu wida? bujn? ro?linno?? jak z oazy ;> Og??em pi?knie ;>

Ocenka 9/10 ;d

wg. mnie troche za du?o tego nowego bordera trawy, trzewo na brezgu bagna troche dziwnie wygl?da...
og?lnie starannie wykonane, ?adne 8/10

//Alanov
Zawsze jako? bagna robi?em pod ziele?, nie przepadam za robienie martwej natury. Og?lnie nie podoba mi si? zbytnio wykonanie tego mojego bagna no ale go da?em na od?wie?enie ^^

//seab
Ten border trawy ju? nie jest taki nowy, bo jest on od tibi 8.1, mi si? bardziej podobaj? bagna wyko?czone tym borderem dlatego jest go tyle ; )

?wie?o?? ! Komentowa? mapy bo si? pogniewam : )

Brak formy, pomys??w itd..
40396815289018046927.png

To ja mo?e skomentuje.
Wszystko ?adnie, tylko wydaje mi si?, ?e jest zbyt du?o nawalone na tej skale z dolnej strony. Reszta nie mam zastrze?e?. 9/10 ;>

?adnie no ale moim zdaniem troch? za du?o ?mieci na dole ska?y, poza tym przera?a mnie pot?ga k?pek traw kt?rych jest odrobin? wi?cej ni? powinno.Og??em Twoje mapy trzymaj? i tak ju? wysoki poziom;p 9/10

No jak zawsze profejonalnie, widac ?e znasz si? na tym o robisz.
Twoje mapy s? bardzo pomys?owe, ale i te? naturalne i to mi si? w nich najbardziej podoba, widac, ?e wk?adasz w nie du?o pracy i poswi?cenia, mapy s? szczeg??owe, ale te? nie zawalone, s? poprostu w sam raz.

Oceniam na 8.5/10.

Ps.Dzi?kuj? za cz?ste komentowanie mojej galerii, masz u mnie za to wielki plus ; ).

twoje pracki s? fajne ale wed??g mnie za du?o jest tego wszystkiego. Na ost pracy powinny by? ?adziej poustawiane drzewka i krzaczki jak i te k?pki traw, wiem ?e cie na wi?cej sta? w nast?pnej pracy wyci?gnij z siebie maximum ;p;]. Czekam na wi?cej.
Nie lubie stawia? ocen bo w szkole nie jeste?my ;p

Ostatnia mapka taka przeci?tna, ale g?rka ?adna, kszta?t ma fajny.
Ale bardzo podobaj? mi si? twoje bagna, ?adnie wyborderowane, g?sto zaro?ni?te.
Czekam na kolejne prace i na wakacje :D !

Mapki bardzo estetyczne, co ?adko mo?na spotka? na tym?e Forum..
Aczkolwiek, pare rzeczy jest robione autoborderem, czy? nie?
Je?eli nie, to zwracam szacunek.. Potrafisz robi? combosy, co tak?e mo?na ma?o spotka?. Nale?y Ci si? wielki szacunek, oraz brawa.
A i mam jedno pytanie, m?g?by? zrobi? mapke tak?, kt?r? robisz w 3 minuty?
Mo?e by? zrobiona byle jak, mog? by? pustki.. chce zobaczy?, ile i jak (mapke) zrobisz w te 3 minuty.
x3lio.

'down
No to zr?b te krzaki itp. i zedytuj posta, po prostu chce zobaczy?, jak estetyczne prace robisz w 3 minuty =3.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry