-Inne Bleach: Release of Reiatsu

Status
Zamknięty.
Odp: Bleach: Release of Reiatsu

Tak m?g? bo filmik wstawiony 2012 a ja je zrobi?em rok w 2011 :] a byond to co oficjalny team od bleacha? nie grupka ludzi tak jak ots -.-

Ty je zrobi?e? w 2011, m?wisz?
Bleach Las Noches data 29 lipiec 2009:

A do tego daj? screena newsa z mojej strony opublikowanego 6 grudnia 2010 roku:
45018915.png

Proponuj? zaprzesta? k??tni o z?odziejstwo, bo mo?e i moje grafy s? nijakie, ale nikomu grafik nie kradne.
Jakie? newsy co do serwera? :> update'y, plany na przysz?o???

Ja pier do le.

Jaki syf sprity na tym Twoim BU.

/warto dla warna ;>

Tak, te? proponuj?. Mo?na powiedzie? ?e robi reklam? swojego projektu w dziale innego servera.

Tak, ja te? proponuj?. Tak? reklame robi?, bo przecie? od ch.ja ludzi wchodzi, ?eby pogra? na tym waszym serwie! Obecnie 5 os?b! Aaa. Royalz robi?e? taki syf, ?e ?eby si? nie wstydzi? swoich hmm... "prac" zmieni?e? nick :) d?ugo my?la?e? nad swoj? wypowiedzi?.

Ostatnia edycja:

Aaa. Royalz robi?e? taki syf, ?e ?eby si? nie wstydzi? swoich hmm... "prac" zmieni?e? nick :) d?ugo my?la?e? nad swoj? wypowiedzi?.

Tak, wstydz? si? tamtych prac, lecz to by?o p?? roku temu (w porywach do 7-8 miesi?cy), wi?c mi tego nie wypominaj.
Chcesz teraz wypr?bowa? moje "zdolno?ci", czy speniasz, jak kiedy? achiru ?

What The Fuck?!
Hejt na forum beze mnie?
Niewybaczalne :<

@Topic
Chujowy serwer, nie polecam.

Witamy,
w zwi?zku z pracami nad nowym, wiele zmieniaj?cym update'm postanowili?my zorganizowa? swego rodzaju konkurs, w kt?rym mo?e wzi?? udzia? ka?dy ch?tny do cho?by i ma?ej pracy. Mianowicie chodzi o wsp??tworzenie mapy. Event polega na tym, by?cie Wy, gracze mogli pom?c w kreowaniu nowych lokacji na mapie. Je?eli kto? zajmuje si? mapowaniem, serdecznie zach?camy do udzia?u. Nagrod? za pomoc s? punkty do SMS-shopu. W zale?no?ci od wykonanej roboty, b?dziemy stara? si? przydziela? odpowiednie kwoty. Miejsca, kt?rych potrzebujemy na mapie to g??wnie expowiska najr??niejszego rodzaju (zale?y nam na r??norodno?ci - pustynie, lodowe g?ry, d?ungle, wioski, zamki etc.).

Wi?cej informacji na:

http://www.b-ror.com/t238-konkurs-tworzenie-map

http://bror.no-ip.info

Istne chujostwo ... exp scroll w sms shopie gzzz bardziej zjebanego serva nie widzialem

Ju? jutro o 16.00 Start BROR !

Nie mo?e ci? zabrakn?? !

Zapraszamy ^^

Ze wzgl?du na drastyczny spadek graczy proponujemy reset postaci, aby m?c gr? zacz?? na nowo, bez przewagi innych graczy. Rozumiemy, ?e na serwerze po pewnym czasie gry ko?czy si? zabawa, jednak mo?emy zdradzi?, ?e pracujemy nad ca?kiem now?, tworzon? niemal od zera edycj? BRoR, kt?rej zapowied? pojawi si? by? mo?e ju? nied?ugo.

Prosimy o oddanie g?osu w ankiecie na forum. http://www.b-ror.com/t266-nowy-start

Dajcie exp x1000 to ogarniecie dodatkowych 20 graczy, moze. XD

Nie posra?o was przypadkiem ? Macie marnych 9 graczy i jeszcze chcecie resa robi? - wtedy spadnie do max 4 graczy, albo ca?kowicie si? wyzeruje.
Serwer na 5 minut. Mapa ****owa, balansu nie ma.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry