Blessy na roku

Status
Zamknięty.

Litac

New User
Lipiec 11, 2011
Liczba reakcji
0
Witam. Ostatnio zrobi?em nowego chara i ominolem tutoriala, potem zrobi?em drugiego chara i tutorial wykona?em. Na ko?cu jak si? przechodzi przez most wpada si? do dziury z hmm co? podobnego do demona, kt?ry cie zabija, nast?pnie pojawiasz si? nad Temple. Wi?c postanowi?em ze zrobi? test na 1 charze pad?em i o dziwo nic nie wypad?o ani bp ani eq jedynie lvl.

Odp: Blessy na roku

Teraz na rooku nic nie tracisz wgl po smierci, idziesz do banku i tam jest taka skrzynia jak ja otworzysz to ci rzeczy oddadza

Teraz na rooku nic nie tracisz wgl po smierci, idziesz do banku i tam jest taka skrzynia jak ja otworzysz to ci rzeczy oddadza
no nie wiem ;s
ja padlem moim 10 lvlem i wypadlo mi eq ;// moze dlatego, ze nie robilem tego tutoriala...
@edit
do skrzynki drzwi sa zablokowane nie moge wejsc ;/

Tamta skrzynia to cz??? kt?rej? z misji dost?pnych teraz na Rookgaardzie. A po ?mierci nie tracisz nic o ile zrobi?e? tutorial.

@up racja nie tracisz nic jak zrobisz tutka
@Skrzynka z niej dok?adnie lec? uzbierane wcze?niej przedmioty czyli :
-tarantula trap
-wa?ek
-kawa?ek mi?sa
-oraz ten poison z wasp tower ;)

A co si? dzieje z tymi kt?rzy zacz?li gra? gdy jeszcze nie by?o tutoriala, a nadal s? na rooku?

@up
Wg mnie s? 'nietykalni', tj. nic im nie wypadnie.
Teraz tak na rooku jest po letnim update bodajze.

Tak na rooku teraz nic nie wypada ;)
A Ci co byli wczesniej na rooku to tak jak mowiono up o ile maja tutoriala to tez sa nietykalni a jak nie maja to lece im itemki jak padna. Sam sprawdzilem na dwoch charach i na tym co nie mialem tutoriala to itemki mi polecialy. A ta skrzynia w banku jest od questu The Rookie Guard :lol:

Notka moderatorska:
Wszystko zosta?o wyja?nione, w?tek zamykam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry