• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

-Tibia 8.40 Blodcore 8.40

Status
Zamknięty.

wojtex13

Advanced User
Liczba reakcji
7
Chara zak?adamy tu: i oczywi?cie to jest te? no-ip do serva
Informacje o serverze:
Tibia klient - (8.54)
*Exp stages
*Skill 1000
*Mlvl 1000
*Loot 5
Nowe czary takie jak : Utani Great hur, Exevo san hur, exevo exori itd..
Nowe potwory :Zeus, Evenanger, GoD, Tyranius itd..
Potiony dodaj?ce magic lvl, i skille (Je?li nie chce Ci si? skillowa? to niemusisz!! ;DD)
Amunicja i Runy si? nieko?cz?, MANARUNE!!
Du?a mapa w bardzo du?a liczb? quest?w takich jak:
Inquistion
Demon OAK
Yalahari
Demon Helemt Qest
Golden Boots Quest
i inne....
Duzo tp oraz NPC kt?re teleportuj? na potwory, wyspy i questy ;]]
Mapa jest naszpikowana skryptami!!! Na prawd? jest co robi? gdy nie chce si? expi? =DD
Bronie dla pocz?tkuj?cych s? pod temple!!
Zapraszamy! GoD Disaster(GoD Justice) i GoD Czesio(Yahoo)
Ip to: arynthia.no-ip.org
UWAGA! LEGENDARNY BLODCORE WYSTARTOWA? PO RAZ 2! TO JEST W?A?NIE TEN SERWER! ARYNTHIA.NO-IP.ORG (8.54)WEJD? JU? DZISIAJ I ZAZNAJ PRZYG?D KT?RYCH DO?WIADCZY?E? NA BLODCORE! ZAPRASZAMY! BLODCORE TEAM

Ostatnia edycja:
Odp: Blodcore 8.40

Gram na tym 'OTS' szkoda ?e pod tibi? 8.40. Ale c?? gram na nim dla zabawy, tak to gram na 'Real'.

Co si? sta?o z OTS'em?Najpierw by? offline, a teraz nie mog? si? zalogowa?.IP uleg?o zmianie, czy jak?Help :p
A no i stronka OTS te? nie dzia?a...

:P Ju? si? rejestruj?... szkoda ze przy acc markerze nie mozna samemu dac Acc Numer :p Nie chce mi sie kopiowa? zawsze nr acc :D Ale.... podoba mi sie ze szybko exp :p lubie takie ;) Bo mozna np przechodzic samemu ciekawe questy ;) juz sie rejestruje :p ?ycz? mi?ej gry :rolleyes: Pozdro :D

Mam ten sam problem, gra?em i nagle offline i jakby ip sie zmieni?o . Ani strona ani ots nic!A naprawde fajny ots mam juz 1020 lvl :]

Tak serwer by? offline poniewa? pad?a nam baza danych.Ju? jest wszystko w porz?dku, dzisiaj nawet odpalamy 2 serwer na dedyku ;).
Wiecej info na stronie.

Zapraszam. GoD Disaster

Ostatnia edycja:

a wiecie kiedy b?dzie online bo bardzo podoba mi si? ten ots :D pozdro dla pitbul =)[USER][/USER]

Zapraszam na 2 edycje BLODCORE!
ip: arynthia.no-ip.biz
!!!

Ostatnia edycja:

uwaga! Legendarny blodcore wystartowa? po raz 2! To jest w?a?nie ten serwer! Arynthia.no-ip.org (8.54)wejd? ju? dzisiaj i zaznaj przyg?d kt?rych do?wiadczy?e? na blodcore! Zapraszamy! Blodcore team

Serwer jest ?wietny, ale nie rozreklamowany :mad: Jest do doskona?y serwer dla tych, kt?rzy lubi? wojny! ?eby zdoby? poziom, kt?ry przyda si? na opence nie potrzeba zbyt wiele czasu. Nie zra?ajcie si? Highscoresami :) Ka?dy mo?e by? najlepszy. Aktualnie wr?ci?em do gry na tym ots i zauwa?y?em, ?e serwer si? rozwin??. God zajmuje si? serwerem, wi?c s? cz?ste update. Manaruna, super uh s? ?wietnie dopasowane i nie psuj? pvp, a nawet je urozmaicaj?! Na Arynthii dost?pne s? te? nowe czary ^^ Mi?e dla oka, ale r?wnie? bardzo skuteczne ;)
Naprawd? serdecznie zapraszam na serwer! :D arynthia.no-ip.org

ej dlaczego stronka nie wchodzi???:>:> je?li jest nowe ip to podajcie :curse:

Tak jest nowe ip. blodcore.no-ip.org
Zapraszam! start w Sobote o 10:00! na prawde warto!

EJ te linki co wy podajecie no i co tam trzeba zrobic jak wyskakuje jakies no-ip i to wszystko a tam nic nie ma o ots o co chodzi ??

Status
Zamknięty.
Do góry