• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Blogi.

Status
Zamknięty.
Odp: Blogi.

Moim zdaniem to nie jest zbyt ciekawa propozycja, rzek?bym "g?upia" nie wiem po co to komu, wiadomo na otlandzie jest inaczej, du?o os?b ma swoje dzia?alno?ci w kt?rych mo?e co? pisa?, tutaj nie wiem co by?my pisali " o swoim ?yciu " bez przesady..
Jak ju? kto to napisa?, forum nic nie zyska robi?c takowe blogi.
Wiec pomys? moim zdaniem zb?dny.

Je?li nie masz ochoty szuka? argument?w to jakim prawem wytykasz nam ich brak? Przeczytanie tekstu nie gwarantuje jeszcze, ?e odnajdziesz wszystkie za i przeciw, trzeba jeszcze tekst zrozumie?... No i wiedzie? co to jest argument ^^
Napisa?em, ?e nie b?de szuka? na si?e argument?w, powinny by? jawne i oczywiste. Nie pierdol mi te?, ?e nie wiem o czym pisze, bo nie u?ywam s??w kt?rych znaczenia nie znam.

Mo?e je?li przestaniesz wszystkich wyzywa? od dzieciak?w z podstaw?wki to ludzie zaczn? darzy? ci? cho? odrobin? szacunku.
Kto ci powiedzia?, ?e wszyscy s? dla mnie lud?mi z podstawowym wykszta?ceniem? Je?eli kto? pisze jak cz?owiek a nie peda? to znaczy, ?e u?ywa m?zgu.

#Temat
Zamiast wrzuci? kilka powod?w kt?re spowodowa?y by, ?e obs?uga techniczna zacznie nad tym my?le?, to wy uje?dzacie na siebie.

Blogi przedyskutujemy na szczeblu najwy?szym, nied?ugo damy wam odpowied?. Dzi?kujemy za ukazanie wszystkich (chyba (:) wad i zalet blog?w. Zamykam.

Status
Zamknięty.
Do góry