Bo mama skasowa?a mu konto w World of Warcraft

Status
Zamknięty.

Sam Smak

Pomoc Techniczna
Luty 15, 2009
Liczba reakcji
32
Przegl?daj?c wczoraj youtube w poszukiwaniu jakich? fajnych nagra? natkn??em si? na ten wybryk natury... Swoj? droga, nie uwa?acie ?e m?g? by podk?ada? g?os w jakich? filmach animowanych pod ?winie?

YouTube - Bo mama skasowa?a mu konto w World of Warcraft

Je?li by? ju? ten filmik na forum prosz? nie wkleja? warna i skasowa? temat.

Btw. zwr??cie uwag? na 1:11 haha :confused:

PS. je?li mieli?cie do czynienia z "czym?" podobnym mo?ecie ?mia?o dawaj swoje linki.

Pozdrawiam

Odp: Bo mama skasowa?a mu konto w World of Warcraft

Boshe...On si? zachowuje jak by by? op?tany, to trzeba leczyc...

Jako? ma?o prawdopodobnie to wygl?da... Ale za to dobry ubaw ^^

2iszjfc.png

Uzale?niony kretyn? ?winka? Prowokacja?

Typowy przyk?ad przezajebistego rozumku dzieci?tka kt?re poszkodowa? los, wywin? zaraz w ty?. Osobi?cie nie bardzo chce mi si? w to wierzy?, b?d?c op?tanym zapewne rozni?s?by pilot kt?ry le?y na ???ku, tak mi si? wydaje. ?ycie bywa okrutne.

Sam Smak
Wydaje mi si? ?e on udawa?.Bo najpierw brat wszed? i zaraz potem on.. to raz
po 2 to Mama umia?a by ?? i z k?d mia?a by jego pasy? po.3 Wyszed? z pokoju bez gaci ? po co ?? :D Fake! ;)

Moim zdaniem jest to ustawione, ale to i tak nie zmienia faktu, ?e taka osoba, kt?ra nawet udaje walni?tego, jest walni?ta podw?jnie, dlatego te? wyznaje wyrazy wsp??czucia dla niego oraz jego rodzic?w, jest mi tak?e tak samo przykro jak imsi? z tym, ?e x lat temu jednak si? nie zabezpieczyli. ;)

Pozdrawiam,
Ven~

Ten kole? z 1 posta - on nie udaje. On jest taki, bo widzia?am ca?? seri? filmik?w z nim na youtube, w kt?rych mi?dzy innymi rozwali? mikrofal?wk?, bi? kijem baseballowym nowo otrzymany na urodziny samoch?d (co? mu si? nie spodoba?o), zbija? talerze itp. On ma jak?? wrodzon? agresj?. Jego matka/opiekunka m?wi?a na filmiku (do operatora kamery) z samochodem "Wy??cz kamer?", a kiedy rozwali? odkurzacz, to jego tata/opiekun/wujek (?) poszczu? go psem... To chyba dowodzi autentyczno?ci. Tacy ludzie to maj? przer?bane, wszyscy si? z nich nabijaj? a poza tym brak kontroli nad sob? mo?e spowodowa?, ?e kiedy? zrani? kogo? sobie bliskiemu (nawet nie?wiadomie).
Pozdro

Hah ale kole? wsp??czucie jego rodzicom ?e musz? z nim ?y?xD.Koles kompletnie straci? panowanie nad sob?, dziwnie sie jako? ?uca? czy jak to mo?na nazwa?.Decomos nic nie rozumia?em z tego co mowi? ale chyba naprawde sie wkur*** bo na koniec klawiatur? ?uca? xD.Je?eli ten 1 to fake to kole? umie udawa? ;p.

Btw w tym pierwszym po?cie jak napisa? Smak Smak 1.11 co on chcia? zrobi? wsadzi? se pilota w ty?ek?:D

HAUSHSHUSAHUSAHSUAHSAUSHAUSAHSUASH!!!!!!

Normalnie le?? i kwicz?!! AHSUASHAU

ten filmik mnie rozjeba?.
Troszeczk? mu wsp??czuje gdy? zapewne musia? mie? wysoki poziom w tym wowie skoro tak si? przej??. Niestety szkoda mi te? ludzi kt?rzy wstawiaj? takie filmiki na utube czy inne portale. Roz?mieszy?o mnie to do b?lu lecz tak naprawd? nie powinienem si? ?mia? tylko p?aka? gdy? to jest naprawd? tragiczne.

Staaaaaaaaaare
To jest wszystko wyre?yserowane, zrobione dla polewki.
Polecam zobaczy? reszt? filmik?w tego typa.

Swoj? droga, nie uwa?acie ?e m?g? by podk?ada? g?os w jakich? filmach animowanych pod ?winie?
Nie

heh jak wida? to dzia?a tak , ?e ch?opak anga?uje si? w gr? mmo wr?cz inwestuje w ni? np. kupi pacc itp potem ju? ?yje by gra? a?w ko?cu rodzice nie pozwol? zawali? szko?y i innych rzeczy dla gry i skasuj? wy??cz? mu komputer.A reakcja jak wida? ^^ swoj? drog? m?j kolega jak nie z?apa? softow na free podobnie si? zachowywa? (by?em wtedy u niego ;O)

widac od razu ze filmik rezyserowany ale nie zaprzecze ze sie posmialem troche ogladajac to ;p

Jezu, dziwne, ?e si? nie powiesi?, to nie jest ?mieszne.Ten kole? jest na co? chory...
Takie uzale?nienie, to jest ju? przesada.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry