Bocenie druidem

Status
Zamknięty.

Alfonso35

Active User
Październik 10, 2009
Liczba reakcji
4
siema,
razem z kolegami przenosimy si? na real tibi? i tu pojawia si? moje pytanie: czy da si? boci? 50+ druidem? 1 ziomek ma knighta, drugi sorca, wi?c fajnie by by?o jakbym gra? edekiem. Dodam, ?e ja nie zamierzam za du?o "r?cznie" expi?. conajmniej 50% expa ma lecie? z bota. Ju? kiedy? gra?em na realu i nie za dobrze na tym wyszed?em :( PACC ofc obecny :D

Odp: Bocenie druidem

Wszystko zale?y jakim botem i jak dobrze go ogarniasz moim zdaniem da si? boci? Elder Druidem ale musisz mie? dobre skrypty mi?dzy innymi na to aby biega? po manasy itd. Napisz jakim botem zamierzasz boci? bo je?li np. ng to eldera moim zdaniem nie ma co robi? je?li np Neo botem to edka jak najbardziej :D

zawsze jecha?em tibia auto. wiem, siara, ale jak si? bli?ej zapozna? z botem to nie jest on wcale z?y. nie r??ni si? tak bardzo od tych p?atnych. skrypty do TA te? mo?na pisa? (np. ?eby oddala? si? od moba o 2 pola).

m?g?bym tak?e zapozna? si? z ng, bo neo pono? si? nie da zcrackowa?

To nie jest forum dla cracker?w i oszust?w..

Je?li chcesz wbi? ?adny lvl druidem zainwestuj w bota, odda to co w?o?y?e? ;)

Konkretnie mialem na mysli neobot..

Na tibii auto tez sie da, nie powiem, ze nie.. Ale nie jestem pewny czy tibia auto ogarnie dalszy resp.. Potki depositer to proste.. Ale czary ofensywne.. Hmm nie probowalem, aczkolwiek polecam neobot

Ja bym nie ryzykowa? na Tibi Auto. Ded?w, ban?w itd. Polecam neobota kosztuje ale si? op?aca jak chcesz pogra? na realu. Dobry Cavebot. itd ma?o wykrywalny. Super pe?no os?b sprzedaje tutaj Neobota wi?c kup i zobacz.

za???my, ?e si?przekonam, i kupi? tego neobota. Da?o by pojecha? na nim drutem? czy tylko knightem

nie za bardzo si? znam na drucie. chcia?bym boci? na ok 60lvlu

60 lvl drutem to chyba water elementale o ile si? nie myle. Widzia?em gdzie? waypointy na nie na forum tylko skrypt?w musia?by? poszuka?

Mam do?wiadczenie (niestety niemi?e) w boceniu 101 MS'em na Tibii Auto, kt?rej nie polecam, chyba, ?e chcesz:
a) bana
b) hacka
c) deada

No c??, NG te? taki sobie jest, najlepsze wyj?cie to NeoBot, dla wszystkich profesji, kosztuje, ale zapewnia bezpiecze?stwo, szybki exp, mo?liwo?? bocenia na AFK, niemartwienie si? o nic. ;-)

Pozdrawiam,
Ven~

no w?a?nie zawsze jecha?em na TA i 0 przypa?u by?o. Wbi?em sobie na otsa 8.7 ?eby zobaczy? jakby to mniej wi?cej wygl?da?o i po 2 godzinach bana dosta?em :(
Kto? si? orientuje sk?d mo?na pobra? Ng z crackiem? mo?e na nim lepiej p?jdzie. Jak nie to zostaje Neo

NG musisz poszuka? jest tego pe?no :D Tylko nie bierz pod uwag? post?w z linkiem na speedyshare itp.
Chocia? przy cracku jest ma?o opcji ;/

nawet na neobocie mozesz pasc ale prawie na 100% nie dostaniesz bana a na NG wczesniej czy pozniej i tak go dostaniesz wiec albo kup neobota albo exp recznie chyba ze masz tyle kasy ze kupisz sobie nowego pacca moim zdaniem zamiast kupywac tego neobota wolalbym sobie kupic nastepnego pacca wydawac tyle kasy na jakies boty co za ludzie dosyc ze na pacca to na jakiegos zjebanego bota tibia nie bedzie trwac wiecznie a ty chcesz marnowac ciezko zarobione pieniadze swoje albo rodzicow chyba ze ci z nieba leca to inna sprawa.@down jak graja na ot to sie nie dziwie ze bana nie dostali wystarczy ze dostanie z 2 raporty i dostanie bana chyba ze botuja na ratach i szkoda ludzia czasu na raporta

Ostatnia edycja:

nawet na neobocie mozesz pasc ale prawie na 100% nie dostaniesz bana a na NG wczesniej czy pozniej i tak go dostaniesz

Koledzy expi? na scrackowanym NG i Tibiaauto, 2 lata i jak narazie ?aden bana nie dosta?. Nie wiem na jakiej zasadzie to dzia?a.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry