BoSS na rook'u co wy na to!!??

BoSS na rook'u co wy na to!!??

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

• Oboj?tnie

• Tak

• Nie

Votes: 23 35,9%
  • Oboj?tnie

Votes: 7 10,9%
  • a:3:{i:5485;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5485;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"vo

• a:3:{i:5485;a:5:{s:12:"polloptionid";i:5485;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"vo

• a:3:{i:7312;a:5:{s:12:"polloptionid";i:7312;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"vo

• a:1:{i:9866;a:5:{s:12:"polloptionid";i:9866;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:1497:"a:3:{i:54

• a:1:{i:12420;a:5:{s:12:"polloptionid";i:12420;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:1497:"a:3:{i:

• a:1:{i:15684;a:5:{s:12:"polloptionid";i:15684;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:2218:"a:1:{i:

• a:1:{i:21868;a:5:{s:12:"polloptionid";i:21868;s:6:"nodeid";s:7:"2441999";s:5:"title";s:2941:"a:1:{i:

Votes: 34 53,1%

• Total voters
    64
  • Poll closed .
Status
Zamknięty.
Odp: BoSS na rook'u co wy na to!!??

Po pierwsze to takie h lvl na roku sa ?adko?cia a po drugie to juz by by? normalny exp.
Nie op?aca?o by sie to wogule.
A z tym behemotem to przesadziles najwiekszy rookstayer by sie z?ozyl na max 3 hity ; D

Stanowczo Tak/NIE !! Po pierwsze kto to widzia? ?eby 4 lvl lata? z plate armorem. Tak je?li to by by?y sumonny (brak lootu) :p

Tak, by?by to rarytas, rookstayerom lepiej by si? gra?o. Gdyby Rookgard by? tylko dla rookstayer?w, to pomys? by?by dobry. Ale wyobra? sobie ?e taki przeci?tny nowicjusz w Tibii, kt?ry po raz pierwszy si? zalogowa? robi tutorial, idzie sobie zadowolony, a tutaj go mino guard zajebie. Kole? uznaje ?e Tibia jest g?upia (i, przy Twoim pomy?le, ma podstawy) rezygnuje z gry.

Jestem na nie.

Ja g?osuje na oboj?tnie, poniewa? hmm...jakby to powiedzie??Mi si? to widzi jako nowy potw?r, kt?ry mia?by np 700-1k hp i wali?by takie masowe czary z kt?rych wali?by po np. 80-1oo a na rooku, taki potw?r to ju? co? :).
Zebra?o by si? ekipe 10 minut przed atakiem, i jadziem :).loot to nic wielkiego...
Dajmy na to katana,chain armor,i jaki? food :).

pozdrawiam!

No co wy CipSoft Tepi rookstayerow wiec napewno nie zrobia bossa ;/ ale wg mnie moglby byc jakis co ma malo defa

Stanowczo Tak/NIE !! Po pierwsze kto to widzia? ?eby 4 lvl lata? z plate armorem. Tak je?li to by by?y sumonny (brak lootu) :p
Tym bardziej bez sensu - wi?kszo?? bloker?w blokuje bossy, nie tylko by uzyska? chwa?? i szacunek na serwerze, ale tak?e po to, aby zdoby? rare., kt?ry z boss?w wypada.

To by? by kompletny idiotyzm rook slayerowie tylko o tym my?l? i co tak nagle po ich trudach aby dosta? si? do takiego czego? nagle ma by? to dost?pne dla ka?dego? - ?A?OSNE, jedyne co mog?o by by? to jakie? najazdy to racja ale ?eby nie bos?w.

Co za kretynizm. Rookgaard jest dla nowych graczy, nie dla 'zaawansowanych', kt?rzy my?l? przez ca?? gr? na Rooku jak? mogliby profesj? wybra?.
Jestem na nie, ze wzgl?du na to, ?e nowi nie wiedz? czym s? najazdy, nie m?wi?c o obronie.

Powiem tak Nie Po 1 jak m?wi? koledzy u g?ry :up: a po 2 mog?y by by? ale np najazdy mino itd :o chocia? z tym te? by by? problem :D :p:curse:

Dla mnie powinno si? zrobi? najazdy np. mino guarda i to b?dzie raz w 1 dniu ?eby nie by?o tak du?o expa, dobry pomys? :P
Bo na rooku to jest nudno ale jak zrobi? najazdy to o?ywi wszystkich rookgard?w, takie jest moje zdanie

GM moglby robic jakies najazdy
1.Tylko dla PACC
2. Ukryta droga jak na spike sword quest
3.Od jakiegos sensownego lvl (bo przyjdzie taki 20 i co z nim zrobisz)

Cipsoft ostatni zrobi? tak,?e do banku mo?na wp?acic max 1 K.
To ma odstrasza? rookstayer?w, a ty m?wisz o dodatkowych opcjach dla nich... :|

Poza tym gdyby rzeczywi?cie mia?y powsta? takie najazdy to pewnie by?y by to nowe potwory... nie znane w ?wczesnej tibii.

Pozdrawiam.

Zdecydowanie nie.
Co to za rook? To bardziej b?dzie przypomina?o cyrk ni? rook.
Albo OTS jaki?.
Nie, to ju? by by?o przegi?cie, zreszt? s? ju? najazdy-nie trzeba kombinowa?.
Poza tym rook mial by? tylko stworzony, by przygotowac graczy do tego co czeka ich na mainie. Tak jak ju? par? os?b wspomnia?o CipSoft nie
pomysla?-przewidzia? tego, ?e ludzi? zaczn? zostawa? na rook'u.

Pozdrawiam :)

Takie co? mo?e by?...na Test Servie
Jestem na Nie . BO taki pierwszy level odrazu by pad? . A pozatym to , ?e inni zostaj? na Rooku to ju? jest ich problem . I nie powinno by? dla nich najazdu . A ztych potwork?w co napisa?e? lec? zarypsite itemy wi?c ka?dy zapomnia? by o Mainie . My?l? , ?e temat jest bezsensu . Prosze o zamkni?cie ! Pozdrawiam !
huh?? te twoje "zarypsite" itemki to szajs...na mainie i tak jest o wiele wi?cej lepszych itemk?w np. Bohy albo MPA,albo chocia? takie co? jak dragon scale.
@Topic
jestem na tak poniewa? te p sety tylko zach?c? nowych do wyj?cia na main,poniewa? na mainie s? o wiele lepsze itemki

Pono? ma by? nowy boss rotworm?w, co? z grafik? Rotworm Queena, ale tego si? dowiemy po update.
Jakby nie by?o, lubi?c czy nie lubi?c rookstayer?w, mogliby wprowadzi? jakie? ciekawostki na rooka ;d

nie po co to komu ;):curse:
raczej nie lubi? rookstayer?w ale nie jest to zakazane bo pacc tesz kupuj?

nie !!!

^^ HYba masz 15 lvl jak nazywasz te ?mieci zarypsite itemki no bo ;) wi?kszos? h leweli wogule tego nie Bierze ;) no to pozdro

Ostatnia edycja:

Ci co my?l? ?e powinny by? najazdy to kompletni kretyni, np. jestem nowym graczem nawet nie umiem gra? a tu kurwa mi chodzi jaka? tarantula zajebi?cie i padam.

No i po co to komu?
Rook jest po to ?eby przygotowac graczy do tego co czeka ich na mainie.
Poza tym s? ju? dwa bossy, z kt?rych leca rare itemy.
Po co komu wiecej? Najlepiej to demona dajcie na rooka :down:

Status
Zamknięty.
Back
Do góry