Boss rookgard ekipa

Status
Zamknięty.
Odp: Boss rookgard ekipa

Zg?aszam sie bez wzoru. Ch?tnie postrzelam z poison arrow?w w tego bydlaka. Ju? zabieram si? do zbierania gp, na koncie mam pacc wi?c ?atwo p?jdzie!

Ciekawy pomys?, wstawcie ss'y jak tylko Wam si? uda (tudzie? nie uda), albo najlepiej filmik. Ch?tnie zobacz? co z tego wyjdzie.
Powodzenia.

A chcia?em doda? ze posta? gotowa i ?eby by? jeszcze lepszy efekt zlurujcie sobie woce i ?winie z zagrody i z kamyczk?w (ja sobie z goblin?w zdoby?em) naskillujcie ten 12-13 dist. Napewno to zwi?kszy efekt. No i potrzeba nas troche wi?cej...

Podajcie swoje nicki na Infernie

Dopiszcie mnie do tego jako shootera ;) tylko proponowa?bym zmian? terminu ;) w tym czasie wiele os?b pojedzie na woodstock ... co w na to ?

(w sumie ja te?, "r?bta co chceta" )

I jak by?o. Nie wiem bo nie mia?em dost?pu do komputera i nie mog?em i?c ;/

Pozosta?e posty, kt?re posiada?y ma?owarto?ciow? odpowied? oraz te kt?re nic nie wnosi?y do tematu zosta?y skasowane, a autorzy ukarani. Ka?dy nast?pnym nast?pny post b?dzie nagradzany odpowiedni? ilo?ci? punkt?w karnych lub temat zostanie zamkni?ty do odwo?ania.

Pozdrawiam.

mo?e boss jest trudny ale skoro mo?na wej?? do niego i zabra? mu te 7hp to i mo?na go ubi? jako? mo?e gdyby zebrali si? roookstayerzy z lvlem podobnynm do lvlu sunrise to wtedy mo?e by go zjechali ale naprawd? by trzeba duuzo takich os?b

a ten filmik jak lali bossa w?a?nie to za?o?e si? ?e byli nuuby z 6+ i distance 10-13

ot?? na bossa mo?na wej?? tylko na 2 lvl zaraz po uko?czeniu tej 1 wysepki tutorialowej , nie da?oby si? wej??tam wy?szym lvlem ;( .

Kto? wy?ej da? pomys? z poison arrowami . Osobi?cie nie sprawdza?em ale mo?e zadzia?a? ;) powodzenia

Ostrzegam, ka?dy g?upi post b?dzie kasowany, a autor nagradzany. W innym wypadku b?d? musia? zamkn?? temat.

Pozdrawiam.

@Arts
Taka jedna rzecz:
5 SIERPNIA STARTUJEMY O GODZINIE 19:30 SPOTKANIE NA MO?CIE PRZED BOSSEM.
To mialo sie odbyc 5 sierpnia. Ale jakos autor sie nie palil zeby cos pisac na dniach przed startem. Poza tym i tak bysmy nie poszli bo sie zapisalo ogolnie chyba 5 osob. A reszta tylko tu spamowala.
Mysle, ze jak termin minal, autora niema. Nic sie nie dzieje to temat i tak mozna zamknac? No chyba, ze wy tu inaczej dzialacie i eventy zostaja otwarte przez miesiac po skonczeniu, zeby bylo gdzie spamowac :D

Szkoda, ze caly plan nie wypalil... Organizacja slaba, i niektorzy poprostu nie rozumieja o co chodzilo. Latwo wejsc i napisac ze juz probowali jak w 1 poscie sa linki do teamtow z filmami i zdjeciami z poprzedniej proby...
Tu chodzi o zabawe bardziej, a moze sie przy okazji uda go zabic?
Na tym forum takie rzeczy nie wypalaja. Poprostu tu sa ludzie ktorzy nie chca nic robic, a potem placza ze na forum sie nic nie dzieje...
Jak by sie zebralo 30 osob(2 blokerow, kilki healerow i z 20 osob z poison arrowami) to moze by padl. Dostawal by co chwile z poisona wiec na pewno by szlo lepiej niz ze spearow. Tu chodzilo tylko o to ile sie leczy a nie o to, ze sie go ciezko bije ze spearow...

Notka moderatorska:
Tak jak autor postu powiedzia?, w?tek nadaje si? do zamkni?cia.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

pozycja: Bloker
czas jaki mog? po?wi?ci? na zbieranie gp: 1h << mam 2cc na roku ;d inferna
godziny, kt?re odpowiadaj? nam na zabicie bossa: kazda ;D

Gg 28692181

ja teraz gram jak jest tibia 9.10 ale.Ja sz?em te? na to z teamem by?o 4 blocker?w ,2 shooter?w i 7 healer?w i posz?o nawet,nawet

Status
Zamknięty.
Back
Do góry