- Pozostałe Bot najmniej wykrywalny

Status
Zamknięty.

Exhalardrugi

User
Luty 14, 2010
Liczba reakcji
1
siema. POdajcie mi jakiegos bota ktory jest slabo wykrywany. wiem ze tibia bot Ng czesto wykrywaja. efla zadko. mam elfa ale on sie zwiesza ze tylko exit ratuje. czy BBot bardzo wykrywalny ? potrzebuje jakiegos bota do leczenia, automatycznego walenia z czarow (np exori vis) i zbierania kasy. Czy BBot jest good ? ;d

Odp: Bot najmniej wykrywalny

Ja osobi?cie polecam Blackd-Proxy du?o funkcji i szybko mo?na si? nauczy? podstawowych komend itp, je?li chcesz kupi? pisz do mnie na PW.
A co do Bbot nie polecam bo dosta?em za niego pi?? razy bana ;/

Pozdrawiam :)

to co ja da?em to nie jest kolego bbot a blackd proxy do jest syf nikt tego nie u?ywa ju? chyba od tibi 8.22 jak 99% u?ytkownik?w tego bota dosta?a bana podczas mas bana

Moim zdaniem Tibiabot NG jest najmniej wykrywalnym jak gralem na rl bocilem dzien w dzien wlasnie tym botem i nie dostalem bana.Polecam ci TibiaBot NG

Raczej nie ma takiego bota , bo w ka?dym zaznaczasz Waypoints i ta maszyna to sprawdza , niestety kolego tej maszyny nie oszukasz , Za genialna jest.

Musz? was zmartwic ale tibia auto i elfbot to najlepsze boty pod tibie. Ja na tibii auto ju? 2 miesi?ce gram i ani razu bana nie mia?em a elfbota to mia?em po 8.54 zcrackowanego ale wesz?a nowa wersja :(. Moim zdaniem tibia auto.

Ale ja nei chce puszczac go na Waypointach. zalezy mi na SAMYM auto healingu Czy za auto healing tez wykrywaja ?

GhostBot z tego co wiem, dzia?a troch? inaczej ni? reszta jego poprzednik?w, nie ingeruje w dzia?anie clienta. Na razie ci??ko w 100% oceni?, bo jest to nowe oprogramowanie. Ale z tego co zapowiadali producenci, dosy? mo?liwe ?e b?dzie/jest to najbezpieczniejszy bot.

Ja na chwil? obecn? polecam tibi? auto - Obs?uga jest prosta jak budowa cepa i ma wszystkie wymagane przez Ciebie opcje, ma healera, ma spell castera.

Ja na TA dzia?am od pocz?tku pa?dziernika niemal?e non stop i ani jednego bana, a na 6-7 kontach boc? non stop ;)

tyle ze z TA mam problem. gdy instaluje go nie chce si? w??czy? bo wyskakuje jaki? b??d

GhostBot z tego co wiem, dzia?a troch? inaczej ni? reszta jego poprzednik?w, nie ingeruje w dzia?anie clienta. Na razie ci??ko w 100% oceni?, bo jest to nowe oprogramowanie. Ale z tego co zapowiadali producenci, dosy? mo?liwe ?e b?dzie/jest to najbezpieczniejszy bot.

nie zgodz? si? z tym bo widzia?em ju? ludzi kt?rzy pisali ?e dostali bana za tego bota

Ludzie zawsze b?d? pisa? , i nie m?wimy tutaj o ca?kowitym bezpiecze?stwie . Tylko o statystycznym por?wnaniu , no ale to wszystko wyjdzie z czasem jak to jest na prawd?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry