- TibiaAuto Bot pod w?asnego klienta

Status
Zamknięty.

marcin157c

User
Grudzień 10, 2010
Liczba reakcji
0
Jak zrobi? bota pod w?asnego klienta ??
Mo?e to by? oboj?tnie jaki bot: tibia auto, elfbot czy jeszcze inny.
Wersja klienta tibi: 9.4
Serwer: wypas.eu

Prosz? o piln? odpowied?.

Odp: Bot pod w?asnego klienta

Oczywi?cie, ?e jest taka mo?liwo??. Je?eli jeste? obeznany w C++ i delphi (bo z tego co wiem to bot jest napisany w delphi) to mo?esz tego dokona?. To co mi wiadomo, to Wypas ma na pewno podmieniony kod heksadecymalny i wi??e si? z tym, ?e bot nie wykryje tego klienta. By? mo?e, jak podmienisz ten kod w Bocie wtedy si? uruchomi. Zostaje tylko na twojej g?owie podmienienie bibliotek .dll na nowsze, kt?re wsp??pracuj? z nowsz? wersj? tibii. Musisz te? odnale?? klucze, kt?re odpowiadaj? za backpack, poniewa? on zosta? przerobiony i bot nie b?dzie z nim wsp??pracowa?. Wydaje mi si?, ?e jeszcze takie rzeczy jak battle lista, czary i inne duperele te? s? troch? inne, wi?c mo?esz si? tym pobawi? w kodzie elfa, je?li jeste? obeznany w programowaniu itp. Ale i tak lepiej by by?o, gdyby? przepisa? kod elfbota na nowy i od nowa skompilowa? prawid?owo z klientem Wypasa (by?o by z tym mniej roboty, ni? poprawienie starego kodu). Chocia?, m?g?by? te? przepisa? kod na jaki? inny np. C++ aby nie bawi? si? ju? z Delphi, bo jest du?o ?atwiejszy. Oczywi?cie je?li chcesz si? za to bra?, muszisz posiada? source elfa, kt?rego na pewno nie masz. Kilka miesi?cy i by? si? wyrobi? :D Pozdro.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry