-Tibia 8.50 Bottle of Wine,Zapowiedz III - System Skillowania!

Status
Zamknięty.

Waromir

Active User
Maj 2, 2008
Liczba reakcji
1
zapod.jpg

System Skilli:
hskwli.png

(jest jedno nie dopracowanie, zaraz poprawimy)

Zapowiedzi:
http://tibia.net.pl/zapowiedzi/236184-bottle-wine-zapowiedz-i.html
http://tibia.net.pl/zapowiedzi/241112-bottle-wine-zapowiedz-ii.html

Pozdrawiamy
Ekipa Bottle of Wine

Start przewidywany na lutego 2010.[/CENTER]

Odp: Bottle of Wine,Zapowiedz III - System Skillowania!

Start przewidywany na lutego 2010.
Wreszcie zagram! B?d? na?ogowo u Was gra?. xD

@topic
System skilli pro, Strengh rox. Mapa - wiadome, ?e ?adna.
Jednak robienie w?asnych domk?w, to najlepszy pomys? w historii OT!
Sam na to wpad?em rok temu, ale nie mia?em z kim tego zrealizowa?.
Dobrze, ?e moja koncepcja znajdzie si? u Was. :D

Jak ju? m?wi?em - pozdr?w Burunia xd

Pozdro

Pozdrowi?, pozdrowi? :0
Ciesz? si?, ?e pierwszy post w tym temacie, jest pozytywny.

1)Moim zdaniem ten innowacyjny system robienia domk?w mo?e sta? sie wkrotce bardzo popularny :D
2)Na temat mapy wypowiadalem sie w pierwszych zapowiedziach i nadal uwazam ze jest bardzo ladna
3) System skilli tez bardzo ciekawy :D dlugo nad tym pracowaliscie?

1)Moim zdaniem ten innowacyjny system robienia domk?w mo?e sta? sie wkrotce bardzo popularny :D
2)Na temat mapy wypowiadalem sie w pierwszych zapowiedziach i nadal uwazam ze jest bardzo ladna
3) System skilli tez bardzo ciekawy :D dlugo nad tym pracowaliscie?

1.Nawet jak tak - to by? nasz pomys? :)
2. Staramy si?.
3. No, troch?:P Nadal jest ulepszany

Ech .... wiecie ?e ma?o ludzi b?dzie u was gra? i od neo nie b?dziecie mieli podstawowej kasy na utrzymanie serwera , ten system si? nie sprawdza ju? lepiej usun?? kompletnie skille a tylko b?d? si? liczy? czary.....
Tylko dla tych kt?rzy tworz? serwer to jest fajne .Chyba ?e zrobicie Video Trial to hmmm mo?e jeszcze kto? co? skapuje ....
Reszta ?wietna ....
@down
Hmmm zobaczy si? mo?ecie si? stara? zrobi? jaknajbardziej czytelnym a tu... radz? wam te? zrobi? poradniki dla klas bo zwykle jest prze**ebane na takich ots. na pocz?tku ....
Wi?c przed wami du?o roboty je?li chciejcie by serwer si? wyrobi? i mo?e nawet przynosi? zyski ....
I jeszcze raz powodzenie co? mi si? wydaje ?e ja ju? na nim nie zagram ....

Ostatnia edycja:

Ech .... wiecie ?e ma?o ludzi b?dzie u was gra? i od neo nie b?dziecie mieli podstawowej kasy na utrzymanie serwera , ten system si? nie sprawdza ju? lepiej usun?? kompletnie skille a tylko b?d? si? liczy? czary .....
Tylko dla tych kt?rzy tworz? serwer to jest fajne .... Chyba ?e zrobicie Video Trial to hmmm mo?e jeszcze kto? co? skapuje ....
Reszta ?wietna ....

Na poczatku do wejscia gry, bedzie link do video triala + opisane w jezyku angielskim i polskim jak tego uzywac.(cos jak help) :) Pozatym bedzie na forum + jest to teraz juz zupdatowane i bardziej czytelne

Start przewidywany na lutego 2010
Taa mam nadzieje;x Wzieli?cie system skilli z EK mam nadzieje ,?e systemu czasu nie?:D
Zaraz-2h
Za chwile 45 minut
Za d?u?sz? chwil?- 5h
Nied?ugo- tydzie?:D
Oh kocha?em to xD
Co do systemu domk?w jest zajebisty!:D Stworze sobie Wille 500sqm 4 pi?trow?:D
Byle by do marca tzn. lutego o.O:D
Pozdrawiam,
Rasen.

Taa mam nadzieje;x Wzieli?cie system skilli z EK mam nadzieje ,?e systemu czasu nie?:D
Zaraz-2h
Za chwile 45 minut
Za d?u?sz? chwil?- 5h
Oh kocha?em to xD
Pozdrawiam,
Rasen.

Willa wil?, kasa kas? :D Systemu czasowego, staramy si? od nich nie zapo?ycza?:)

Zaraz-2h
Za chwile 45 minut
Za d?u?sz? chwil?- 5h
Oh kocha?em to xD
Pozdrawiam,
Rasen.

500sqm ?? :p widzisz tam na screenie takie wyznaczone pole jakimi? sznurami ? :D to jest miejsce na t? twoj? "wille" wi?c nie b?dzie ona zbyt du?a :D

@topic
Ten system domk?w mi si? najbardziej podoba chocia? skille te? niczego sobie :D
Na pewno na tym ots zagram niech tylko go odpal? :D

Wi?c przed wami du?o roboty je?li chciejcie by serwer si? wyrobi? i mo?e nawet przynosi? zyski ....
I jeszcze raz powodzenie co? mi si? wydaje ?e ja ju? na nim nie zagram .
C??, zobaczymy :)

@up
Tak masz racje - mozna kupowac tyko w tych wytycznych:)

O-d-?-w-i-e-?-a-m

Bo?e to jest ekipa Eternal Kingdom.. czyli? Ots ma ruszyc w lutym a ruszy w wakacje
lub w marcu i bedzie na nim 100x bug?w pochdozi 4 dni i wylacza bo admin powie znowu ze nie da rady
ekipa sk?ada sie z dzieci.. :(( co nie waromir?

Pozdrawiam Raszuje
PS
Zapowiedz jest dobra.. ale po co?
Bedzie jak na ek na starcie 300 osob potem off tydzien ots bo bugi 100 osob znowu off tyzdien i off bo admin nei da rady;( pff

Zobaczymy Raszuje, czekaj uwa?nie i cierpliwie:)

Dobra skoncz.. tylko ludzia nadzieje robicie.. kazdy ogarniety uzytkownik ktory widzial wasz "eternal kingdoms" sie domysli jak bedzie wygldac bow

Zapowied? bardzo ?adna, screeny z mapki te? spoko, no i ten system skilli jak dla mnie cudo.

Dobra skoncz.. tylko ludzia nadzieje robicie.. kazdy ogarniety uzytkownik ktory widzial wasz "eternal kingdoms" sie domysli jak bedzie wygldac bow

Co ma znaczy? "wasz"? Jest tu jedna osoba kt?ra dotrwa?a do konca eternal kingdoms, mianowicie JA. I tylko tyle, jezeli byli by tu starzy amiistratorzy EK bym si? zgodzi?. Ja tam by?em tylko pisarzem/mapperem i nie mia?em wzgeldu na decyzje o zamknieciu ots.

Hmmm Ten temat jest warty napisania kolejnego postu...
PadaSnieg dobrze zauwa?y? uwa?ajcie bo zaniad??go zaczn? m?wi? ?e ten serwer jest robiony przez "delegat?w" EK. radze wam wycofa? ten system skilli za bardzo si? kojarzy z EK. i u niekt?rych wywo?uje agresje albo bardziej znu?enie ...
Ps.
Kiedy nast?pna zapowied? i nadal prowadzicie rekrutacj? ????

@down
Hmmm jeszcze trwa a jest posada na Beta-Testera takiego bardziej Beta ,bo raczej ja za mappera nie p?jd? (straci?em talent wielka smuta) wi?c zabadzo nie wiem co w to miejsce da? .... wi?c jak ????

Ostatnia edycja:

Hmmm Ten temat jest warty napisania kolejnego postu...
PadaSnieg dobrze zauwa?y? uwa?ajcie bo zaniad??go zaczn? m?wi? ?e ten serwer jest robiony przez "delegat?w" EK. radze wam wycofa? ten system skilli za bardzo si? kojarzy z EK. i u niekt?rych wywo?uje agresje albo bardziej znu?enie ...
Ps.
Kiedy nast?pna zapowied? i nadal prowadzicie rekrutacj? ????

Systemu skilli NIE ZMIENIMY, ale poprawimy. Jest dobrze wywa?ony bo na EK by? ten problem, ze z lvlem nie dostawalismy HP, tutaj dostajemy. + pare innych innowacji wprowadzimy. Rekrutacja tak, jaknajbardziej. Zapowiedz w sobote.

My?l? ?e ogarniecie chocia? respy.. bo jak pami?tam z ek to w g??wnym mie?cie by?o 40 os?b na rotach a gdzie indziej jak wychodzi?e? z miasta to wyskakiwa?y GS'y czy dwarf guardy? 8 lvl nie ubije napewno skoro po 200 bi?y..
btw w kt?ra sobote?

Status
Zamknięty.
Back
Do góry