Boty , Dziwne przypadki/smieszne/radosne;d

Status
Zamknięty.

Don Alfred

User
Marzec 22, 2010
Liczba reakcji
0
Witam.

Zrobi?em ten temat z ciekawo?ci chce si? dowiedzie? co Was spotka?o z botkami :D np. Mnie wczoraj spotka?o takie co? , ?e ustawi?em botka na 5/h bot ng ;] oczywi?cie jak szed?em do szko?y. Na lekcjach my?l? sobie .. Uuu b?dzie z 12 lvl :D po ko?cu lekcji ?piesz? si? do domq a tam komputer wy??czony , pytam si? taty co si? sta?o a on m?wi :
Wy??czy?em go bo za g?o?no dzia?a?.

Czujecie to ? xD

a Was co? spotka?o ?

Odp: Boty , Dziwne przypadki/smieszne/radosne;d

Mam tutaj jakiego? screena sprzed paru miesi?cy jak expi?em na fibuli - By?y tam dwa boty kt?re bardzo mi uprzykrza?y ?ycie, i nagle zauwa?y?em ze co? du?o rot?w i carrion?w napotykam i wtedy zobaczy?em to -

botyd.jpg

hehe nie?le ja tez tak cz?sto mam ze wracam do domu a tu komputer off ale nie boce :) tak?e si? nie denerwuje ;D a co do tego drugiego screena noto bardzo cz?sto sie zdarza albo ze 2 kolesi maja tego samego waypointa i jeden za drugim chodzi i ten 2 nie expi. ale i tak najlepsza frajd? daje mi ropowanie bot?w z cave :D

widac ze boca na tibia auto ^^ bo ona sie tak scina

Dokladnie,tibia auto na 100%,to jakies cash makery.

Ja kiedy? jak boci?em na elfie nightmary,to bot zszed? mi na grimy i zaczal po nich biega?,nie leczy? si?,nic,kompletnie. Musia?em wylaczyc elfa i ogarnac grima,bo bym padl :P

widac ze boca na tibia auto ^^ bo ona sie tak scina

To jako? u?omnie ustawiasz tibi? auto (poza tym tibia auto jak nie mo?e dosta? si? do jednego waypointa to od razu go pomija i idzie do nast?pnego :))- :D ja ?migam na niej non stop i nigdy mnie nie zawiod?a jeszcze ani nigdy mi si? nie ?ci??a :) bbota u?ywa?em troch?, ale co chwila mi si? crashe zdarza?y :/

@Topic

Ja mia?em jedn? sytuacj?, postawi?em bbota na femor hills - i w pewnym momencie bot si? zawiesi? i mnie ubi? gobo scavenger - a char kt?rym boce tam ma 43 lvl :P

Przeszukam kompa to mo?e znajd? jeszcze jakie? sytuacje mniej lub bardziej ?mieszne zwi?zane z botami :)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry