Boty i wszystko co dotyczy botow.

Status
Zamknięty.
Odp: Boty i wszystko co dotyczy botow.

Nie odpala tak :P trzeba przerobi? :(

Nie dzia?a... to jest ots pod tibie 8.42! Chodzi o KonuOT.

Ale otsy ktore sa pod 8.42 chodza tez na 8.41 tylko w ip changerze dobrze wszystko poprzestawiaj i musi dzialac. A ja w przyszlym czasie zcrakuje efla i wrzuce na forum tu.

Elfa to ja mam keye za free :D

Ale chodzi o to ?e nie dzia?a to na normalnej tibi ! nie odpalisz :D

dbv.hopto.org masz i prubuj ... :D

Elf Bot NG my?l? ?e jest tak samo wykrywalny jak wszystkie... ka?dy wysy?a pakiety do serwera cipsoftu no i ''maszynka'' wykrywa :)) Ale z tym mniej/wiecej wykrywalny to mo?e mo?na unikn?? nie expi?c na caviebocie (nic nie sugeruje, to tylko taka sugestia)

Ale tamten elf jest dla brim alvin dla ciebie postaram sie dowiedziec co trzeba zrobic zeby wlaczyc bota.

Alvin niestety sie mylisz elf nie jest tak samo wykrywalny jak bbot, ng bot,black D wiem z wlasnego doswiadczenia i inych graczy w tibie o tym.

Z rapida.. ?ci?gn?? tego nie idzie... serwer przeci??ony i ?ci?gn?? b?dzie mo?na dopiero rano...

Ey!! Wa?ne chcia?bym poboci? ale nie moge mie? kompa w??czonego jest jaki? bot ,kt?ry chodzi jak wy??cze kompa.
:curse:
:confused:
nie mam poj?cia jak sobie pomuc mo?e wy mi pomo?ecie . Bo mi mama zabardzo nie pozwala na kompie siedzie?. Podajcie mi BOTA i jak USTAWI?!!!!!

PROSZE HELP!!!!!!!!! :) :D

Niestety rafalek nie ma botow ktore przy wylaczonym komputerze dzialaja musisz miec wlaczony komputer. A pod jaka tibie chcesz bota??

Cortex. morzesz podeslac cracka do efla pod tibie 8.54? bo niemam crakocwanego a pilnie potrzebuje do bocenia moim ms ;d
i ja kmorzesz to podeslij zcrackowanego bota elfa pod tibie 8.54 ;d

Siemanko
mam taki problem gram na ots pod tibie 8.50 jest to ots z dodanymi nowymi czarami kt?rych nie ma w botach :( prosil bym o pomoc jak ustawic aby walil z danego czaru np. "Exori Knight" boce na ElfBot Ng.

Taa ka?dego bota pr?bowa?em i nie dzia?a :-( przerobi? jako? trzeba bo wiem ?e inni maj? ale nie chc? da? :(
Mo?e spr?buj z TibiaAuto ;). Jest prosty w obs?udze i w?tpi?, aby Ci nie zadzia?a?.

Pozdrawiam,
Death II.

Szmalec to jest scrypt ktory wklej w shortkeys powinnien dzialac na ten czar "exori knight"
auto 100 if [$mppc > 98] {say 'exori knight' | wait 800}

Jakiego panowie bota polecacie? Pr?bowa?em z Tibi? NG, ale nie uda?o mi si? scrackowa? - co? u mnie nie dzia?a, a czasami nie ma mnie w domu tak?e nie chc? aby ten czas si? zmarnowa?. :)

Oczywiscie elf bot jest najlepszym botem do expa jak i do warow wiec polecam elfa.

To jest moje gg 20168731 jesli cos ktos potrzebuje prosze pisac na gg poniewaz na forum nie moge linkow wklejac.

Dawniej testowa?em Elfa i za bardzo mi si? nie spodoba?, my?la?em nad kupnem orginalnego NG, albo wcale nie kupi? - w ko?cu o to chodzi w tej grze, ?eby samemu gra? a nie tylko na bocie zostawia? i od siebie nic nie da?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry