Boty i wszystko co dotyczy botow.

Status
Zamknięty.
Odp: Boty i wszystko co dotyczy botow.

Niby tak gra na bocie to nie fer ale kto expi botem ten mazycie realnea ten kto siedzi caly czas przy kompie i recznie expi niestety jest pozbawiony zycia realnego.

Nie, je?li potrafi w okre?lonym momencie dostrzec ?e jest to gra, niekt?rzy maj? inn? psychik?.

No tak. A co ng Ci sie spodobal?? Jesli tak tomoge zaraz podac link z kad bedziesz mogl sciagnac ng i z instrukcja jak zcrakowac.

Ju? nie chc? mie? scrackowanego NG, wol? mie? przynajmniej troszk? uczciwie - jak bym kupowa? bota to tylko do run?w jak co?, wol? sam nacieszy? si? gr? ni? zostawi? t? przyjemno?? dla bota.

Robienie run mozna ustawic ng jak i w elfie nie trzeba szukac wyszukanych botow.

Wiem, ale wol? jednak NG - jak b?d? potrzebowa? na przysz?o??.

Spoko. crakuje i pisze instrukcje jak crakowac rownierz do ng wiec jak cos to zapraszam.

Wed?ug mnie nie potrzeba, tyle tego jest na internecie ?e masakra. :)

A wedlug mnie to na internecie znajdziesz tylko keyloggery i inne virusy kiedys sam sie na tym przejechalem i od tamtej pory sam sobie crakuje i jak komus trzeba.

A sk?d mamy pewno?? ?e Ty tak?e takiego psikusa nie zrobisz? :D

Macie pewnosc poniewaz juz od wczoraj jest zamieszczony link zelfem i jakosnikt sie nie skarzyl ze tam sa jakiesvirusy a po 2 dostal bym banana forum jak bym virusy wrzucal.

Chyba ?e tak, heh-heh. :)

no no Cortex widze znasz sie na rzeczy elfik itp. [GZ] ty ale pod 8.54 potrzebne jest mi Bot Ng jak bys mugl jeszcze dzis odp. bym byl wdzieczny bo chce dzis na nocke postwic :cool:

Po pierwsze to m?g? - musia?em to napisa?, b??dy na poziomie drugiej klasy, czasami my?lcie co piszecie. Cortex - na pewno przyda si? niekt?rym osobom. :)

Co znowu ja?? Ja popelniam bledy?? Nie moja wina ze niektore osoby pisza z bledami ja tu nie jestem od oceniania tylko od pomocy.

A czy to Ty pope?ni?e? ten b??d, co? No, w?a?nie - wi?c nie wiem dlaczego tak piszesz, czyta? ze zrozumieniem, plox.

Napisalem bo niewiem w jakim znaczeniu bylo te ostatnie zdanie zwiazane zemna.

deziek?wa za bocika all dziala elegancko jeszcze raz thx :rotfl:

a potrafisz pokazac jak sie crackuje elfa ?? zebym mogl co update miec bota :P albo chociaz podaj go pod 8.54:)[GILDIA][/GILDIA]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry