Bow czy Spear

Status
Zamknięty.

Pamono

User
Grudzień 18, 2010
Liczba reakcji
0
Witam. Posiadam 14 palka i nie wiem czy mam wali? spearami czy ?ukiem. Je?eli ?ukiem jak narazie normalnymi strza?ami. Mam 41 dista i 31 shielding. I je?eli kogo? to interesuje Scale Armor, Leather boots, Ranger legs, Dwarven shield, soldier helmet.
Notka moderatorska:
Zamykam.
//Grumpy

Odp: Bow czy Spear

Jak ci lepiej. Jak masz ?uk to nie mo?esz za?o?y? tarczy. Speary za to du?o wa??, itd.

Witam. Posiadam 14 palka i nie wiem czy mam wali? spearami czy ?ukiem. Je?eli ?ukiem jak narazie normalnymi strza?ami. Mam 41 dista i 31 shielding. I je?eli kogo? to interesuje Scale Armor, Leather boots, Ranger legs, Dwarven shield, soldier helmet.

Polecam Ci osobi?cie speary i od 15lvl chod? sobie z bowem i r?b sobie strza?y sam, wleci Ci mlvl przy tym, ale zanim w og?le zaczniesz expi? radz? Ci podskillaj do 60+ )

Po pierwsze poskilluj do minimum 65. Po drugie tylko speary, a) masz dodatkowego defence'a od tarczy, b) speary na d?u?ej Ci starcz? c) taniej wyjdzie

Jednak bez skilli nie ma co, przynajmniej te 65 musisz mie?.

Ok dzi?ki za pomoc.
Notka moderatorska:
Na przysz?o?? wystarczy zaraportowa?.
//Grumpy

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Wed?ug mnie ?uku u?ywaj na 60 lvl , poni?ej to wed?ug mnie strata . Gra spearami jest po pierwsze ta?sza , wi?cej wal? , i po prostu fajniejsza :p . ?uk to +60 lev. Ja np. na 20 level , spearami waln??em raz 130 . Na skill 45 . Wi?c .....

Spear najlepszy do 30lvl potem to ?uk i strza?y, strza?yn zawsze mozesz zrobi?, spear'?w mo?e zabrakn??

A jeszcze jedno pytanie na moich skillach mam skilowa? spear czy small stone?

Zdecydowanie small stones . Spirami nie op?aca si? bo z ka?dym distem b?dziesz co raz mocniej bil i potworki mog? spada? na kilka hit?w, gdzie to jest nie op?acalne.

Moim zdaniem najlepsze s? sreary.
Notka moderatorska:
Postaraj si? rozwija? swoje wypowiedzi.
//Grumpy

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Dobij min. 70 lvl - 41 to zdecydowanie za ma?o na solidn? gr?.
?uk = waste.
W??cznie = normalny exp.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry