• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Brainiac - lubicie?

Brainiac - lubicie?

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

Votes: 5 10,9%
  • a:2:{i:23296;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23296;s:6:"nodeid";s:7:"2442472";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"

Votes: 41 89,1%

• Total voters
    46
Status
Zamknięty.

Wywraello

Advanced User
Wed?ug mnie to najlepszy program ?wiata.
Jak kto? chce zacz?? ogl?da? -
Discovery Science Pn-Pt 13:00, 19:00
Discovery Channel Nie 20:00

Our partners and their custom servers:

Odp: Brainiac - lubicie?

O tak bardzo lubie to ogl?da? mo?na si? bardzo du?o ?eczy dowiedzie? i nauczy?.Lecz nie zawsze jest ciekawy nieraz s? poprostu nudne eksperymenty np w jak du?ym pomieszczeniu mo?na macha? kotem.

Tak, lubi? ogl?da?, cz?sto mo?na si? dowiedzie? ciekawych rzeczy - polecam. Ale mogli by doda? jeszcze wi?cej humoru. :p

btw. Brainiac jest te? o 7:00

Dla mnie tez to najlepszy program ?wiata , dlaczego bo bardzo podobaj? mi si? ich eksperymenty najbardziej lubi? te ?mieszne i te z wybuchami .

Tak bardzo lubi? ten program poniewa? to jest nauka ale przedstawiona na zabawny spos?b. Nawet gdy za bardzo si? nie s?ucha o czym tam gadaj?(naukowe rzeczy) to i tak Ci to w jaki? spos?b w g?owie zostaje.

Wiele te? mo?na si? dowiedzie? o ciele cz?owiek(Czego nie potrafi cia?o Jona) wi?c to te? jest ciekawe. Polecam ten program przede wszystkim m?odym rocznikom bo si? uczysz a nawet o tym nie wiesz. Poza Brainiac'em polecam te? "Pogromcy Mit?w" ; )

?wietny program, kiedy? lecia? co? ko?o 15:00 i zawsze mia?em czas ogl?dn??. A teraz to nawet nie wiedzia?em kiedy to leci. Wi?c ide o 19:00 ogl?da? ;d

Do polecenia mam te? program "Pogromcy mit?w", te? jest dobry.

Jestem cz?owiekiem czynu nie czytam, nie ogl?dam. Nie mam czasu na ogl?danie telewizji :D czasami przy okazji gdy gram ale z regu?y, u mnie telewizor=sport. Ale ciekawy program kiedy? widzia?em.

Go?cie z tego programu sa por?bani...ale mi?o si? ogl?da.
Najlepsza pierwsza serja... Prowadz?cym byl wtedy go?ciu z jakiegos programu samochodowego....

Je?eli lubicie tego typu programy to polecam: "Pogramcy mit?w". Maja tylko troszke bardziej naukowe podej?cie do tematu

Kocham ;p. Najlepszy przyk?ad na to jak mo?na powi?za? nauk? z humorem. Mo?na si? dowiedzie? du?o ciekawych rzeczy. Jednak je?eli co? sprawdzaj? nie robi? tego dok?adnie, niekiedy ich eksperymenty nie s? zgodne z prawd?. Co? co trzeba przeprowadza? na kilkaset osobach chc? przeprowadzi? na dw?ch, czy trzech, ale og?lnie program jest dobry. Nie mog? si? doczeka? kolejnej serii, bo powt?rki na razie lec?.

@up
Pogromcy mit?w, tak maj? bardzo naukowe podej?cie, ale mniej humorystyczne.

Program dobry ale wole "Pogromcy Mit?w" lepiej robi? eksperymenty i og?lnie lepsze podje?cie

Spoko program , najlepsze momenty jak jakie? rakiety czy co? w tym stylu , lubi? popatrze? jak mam czas :> (^^ praktycznie zawsze mam czas; , jak nie gram w csa
Jest jazda w tym programie :DD Fajny program , nie pami?tam jak si? nazywa? ale jeden typek w tym programie ma takie "kozackie" w?sy xDD

Bardzo lubi? ten program, fajne s? experymenty, stale co? rozwalaj? i wysadzaj? w powietrze i wtedy taka akcjaaa xD albo te momenty - co mo?esz zrobi? ze swoim cia?em, a czego nie? Fajnie si? odkrywa nowe rzeczy ;) To taki "Zwariowany program naukowy", hehe.
Pozdro

Spoko program , najlepsze momenty jak jakie? rakiety czy co? w tym stylu , lubi? popatrze? jak mam czas :> (^^ praktycznie zawsze mam czas; , jak nie gram w csa
Jest jazda w tym programie :DD Fajny program , nie pami?tam jak si? nazywa? ale jeden typek w tym programie ma takie "kozackie" w?sy xDD
W Brainiacu nikt nie ma w?s?w...Chyba chodzi ci o "Pogromcy Mit?w"...4 najlepsze programy pop.nauk
-Jak to jest zrobione?/What's is made?
-Odjechane eksperymenty/Brainiac
-Pogromcy Mit?w/Myth Buster
-Faceci w bieli/Man in White(nie pami?tam dobrze tytu?u polskiego)

:)
Te najbardziej mi si? podobaj?.

Owszem, lubi? ogl?da? program Brainiac, mo?na dowiedzie? si? wiele ciekawych rzeczy, tak jak powiedzieli u?ytkownicy wy?ej, przedstawiaja r??ne odpowiedzi w bardzo humorystyczny spos?b, co napewno przyci?ga.
Pogromcy Mit?w - program te? ciekawy, lecz zosta? przedstawiony w mniej humorystyczny spos?b.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom