• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

Brainiac - lubicie?

Brainiac - lubicie?

• Tak

Votes: 0 0,0%
  • Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

• Tak

• Nie

Votes: 5 10,9%
  • a:2:{i:23296;a:5:{s:12:"polloptionid";i:23296;s:6:"nodeid";s:7:"2442472";s:5:"title";s:3:"Tak";s:5:"

Votes: 41 89,1%

• Total voters
    46
Status
Zamknięty.
Odp: Brainiac - lubicie?

UWIELBIAM TEN PROGRAM mozna dowiedziec sie wielu rzeczy a jednoczesnie program jest zabawny i luzny . W mojej klasie 3/4 osob oglada briniaca jest to zajebisty program

Our partners and their custom servers:

Ten program to cudo!!! ogladam go prawie zawsze poniewaz mozna sie posmiac i czegos ciekawego dowiedziec, przynajmniej nie jest taki "sztywny" jak niektore programy ;)

UWIELBIAM TEN PROGRAM mozna dowiedziec sie wielu rzeczy a jednoczesnie program jest zabawny i luzny . W mojej klasie 3/4 osob oglada briniaca jest to zajebisty program

Dok?adnie mo?na sie wiele nauczy? poprzez zabawe heh..
Nie omin?? mnie chyba zaden odcinek tego programu!

Bez Brainiaca ja i moi koledzy nie wiedzieliby?my co to karbid,a co za tym idzie straciliby?my wiele dobrej zabawy. Program jest bardzo fajny, mo?na sie czego? dowiedzie? z chemii a potem przyszponci? na lekcji XD

Lubi? ten program, ale nie podoba mi si? w nim to, ?e niekt?re testy nie s? odpowiednio wykonywane. Tzn. s? ju? robione tak, ?e autorzy programu znaj? wynik, lub chc?, ?eby wynik by? taki jaki oni chc? zobaczy?.

Tak poza tym, to ?wietnym pomys?em jest po??czenie wybuch?w, nauki i humoru ;)

Widz?, ?e wszyscy kochaj? ten program. A ja jestem odmiennego zdania. Nie lubi? program?w 'naukowych', w kt?rych bohaterowie robi? z siebie kretyn?w. Owszem, maj? czasem ciekawe pomys?y, ale to naprawd? wcale nie jest taki wspania?y program. Poza tym w ka?dym z odcink?w pokazuj? praktycznie to samo. Du?o lepszy program to Pogromcy Mit?w. ; ]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom