Brak dost?pu do panelu u?ytkownika/skrzynki itd.

Status
Zamknięty.

One

My?l?cy
Przyjaciel forum
Liczba reakcji
216
Jak w temacie, wygl?da to tak.

bladpf.png

To wszystko.

Odp: Brak dost?pu do panelu u?ytkownika/skrzynki itd.

mam ten sam b??d

Zrobi?em taki sam temat par? godzin temu, to mi go usun?li.Te? mam ten problem.

Ka?dy to ma, a takie za?miecanie chuja da, nie piszcie tego, bo po co?

Te? to mam i nawet nie my?l?, o za?o?eniu tematu w dziale b??dy, bo wiem, ?e to zb?dne, ostatnio taki b??d by?, no i zosta? naprawiony, nie mam poj?cia o pracach kadrowicz?w, ale jestem pewien, ?e szybko co? z tym zrobi?, a wy si? nie spinajcie, tylko pamietajcie, ?e forum to nie ?ycie _/.
Nie zdziwi? si?, ze ten temat te? usun?, tak wi?c nie spamujcie, bo to zb?dne.

m?w za siebie luri, ja naprzyk?ad potrzebuje sprawdzi? moje wiadomo?ci,
Chcia?bym si? dowiedzie? co jest tego powodem i kiedy ju? b?dzie po wszystkim

Ja r?wnie? mam ten sam problem.
Potrzebuj? sprawdzi? moj? skrzynk? odbiorcz? a tu nie mog?.
A mo?e jaka? "Wa?na Informacja" ??

Chcia?bym z g?ry poprosi? administracje o szybkie naprawienie tego B??du/Buga !!

Jest to ma?y problem w bazie danych, nie martwcie si? bo administrator na pewno to za?atwi w 5 minut (tak my?l?). Hmm, nie rozumiem po co takie g?upie tematy, ale c??...

Przecie? ka?dy ma jedno nieprzeczytane powiadomienie

Ja r?wnie? mam ten sam problem.
Potrzebuj? sprawdzi? moj? skrzynk? odbiorcz? a tu nie mog?.
A mo?e jaka? "Wa?na Informacja" ??

Chcia?bym z g?ry poprosi? administracje o szybkie naprawienie tego B??du/Buga !!
Na forum jedna nieprzeczytana wiadomo?? to z pewno?ci? informacja o nadchodz?cym ko?cu ?wiata, kry? si? do bunkr?w! T?umanie, my?l, to forum o tibii nie o odkryciach radioaktywnych, gradobiciach, nadchodz?cych kataklizmach gdyby takie istnia?o m?g?by? do rz?du nawet dzwoni? o mo?liwo?? odczytania wiadomo?ci.
Jest to ma?y problem w bazie danych, nie martwcie si? bo administrator na pewno to za?atwi w 5 minut (tak my?l?). Hmm, nie rozumiem po co takie g?upie tematy, ale c??...
Skoro uwa?asz, ?e temat jest g?upi - tw?j post jest r?wnoznaczn? zawarto?ci? ca?o?ci, tworzysz co? bardziej g?upiego ni? ju? jest (teraz my?l, jaki sens ma tw?j post opr?cz skrytykowania czego? co na prawd? ju? nie ma sensu).
Przecie? ka?dy ma jedno nieprzeczytane powiadomienie
Nie ka?dy.
m?w za siebie luri, ja naprzyk?ad potrzebuje sprawdzi? moje wiadomo?ci,
Chcia?bym si? dowiedzie? co jest tego powodem i kiedy ju? b?dzie po wszystkim
... Kolejny cz?owiek sk?adaj?cy si? z szarych kom?rek. TO FORUM O TIBII, NIE JEST RZ?DOWE. Wiadomo?ci m?g?by? nie sprawdzi? bo jeste? zdany na ?ask? administratora kt?ry w ka?dym jednym momencie mo?e ci? zbanowa?, wyzywa? - wszystko zale?y od niego, forum to w?asno?? jednej b?d? kilku os?b.

Teraz czas na to co skomentuje wasz rosn?cy w si?? idiotyzm kt?ry sk?ania mnie do z?o?enia kondolencji waszym rodzicom. Je?li jedna osoba zg?osi?a taki b??d, druga potwierdzi?a jego istnienie moje pytanie jest jedno: Po ki chuj, pi?? innych pisze to samo?

Problem zosta? naprawiony.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry