Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na forum jedna nieprzeczytana wiadomo?? to z pewno?ci? informacja o nadchodz?cym ko?cu ?wiata, kry? si? do bunkr?w! T?umanie, my?l, to forum o tibii nie o odkryciach radioaktywnych, gradobiciach, nadchodz?cych kataklizmach gdyby takie istnia?o m?g?by? do rz?du nawet dzwoni? o mo?liwo?? odczytania wiadomo?ci.Ja r?wnie? mam ten sam problem.
Potrzebuj? sprawdzi? moj? skrzynk? odbiorcz? a tu nie mog?.
A mo?e jaka? "Wa?na Informacja" ??
Chcia?bym z g?ry poprosi? administracje o szybkie naprawienie tego B??du/Buga !!
Skoro uwa?asz, ?e temat jest g?upi - tw?j post jest r?wnoznaczn? zawarto?ci? ca?o?ci, tworzysz co? bardziej g?upiego ni? ju? jest (teraz my?l, jaki sens ma tw?j post opr?cz skrytykowania czego? co na prawd? ju? nie ma sensu).Jest to ma?y problem w bazie danych, nie martwcie si? bo administrator na pewno to za?atwi w 5 minut (tak my?l?). Hmm, nie rozumiem po co takie g?upie tematy, ale c??...
Nie ka?dy.Przecie? ka?dy ma jedno nieprzeczytane powiadomienie
... Kolejny cz?owiek sk?adaj?cy si? z szarych kom?rek. TO FORUM O TIBII, NIE JEST RZ?DOWE. Wiadomo?ci m?g?by? nie sprawdzi? bo jeste? zdany na ?ask? administratora kt?ry w ka?dym jednym momencie mo?e ci? zbanowa?, wyzywa? - wszystko zale?y od niego, forum to w?asno?? jednej b?d? kilku os?b.m?w za siebie luri, ja naprzyk?ad potrzebuje sprawdzi? moje wiadomo?ci,
Chcia?bym si? dowiedzie? co jest tego powodem i kiedy ju? b?dzie po wszystkim